Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 54 663
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
  • в очите на дъщеря си
 Тина,защо се засягаш толкова,ние виждаме нещата различно от теб и сме писали 2 или 3 пъти по темата,като се развие тази сюжетна линия може би ще се пише повече.Никой никого не навива,просто така ги виждаме нещата и си споделяме.Може да си права в това,което казваш,но не се сърди,че ги виждаме различно  Peace  Явно ти не харесваш и одобряваш Бихтер и връзката им и най-вероятно разбираш езика прекрасно,за да си толкова категорична  Wink Не се сърди на нас,незнаещите  Peace
Тинче, ти пък.........  Wink В поне 100 поста обстойно беше обяснено колко лош, неблагодарен  и покварен егоист е Бехлюл.........  Mr. Green
  И в също толкова каква кобра ,анаконда ,кучка и т.н е Бихтер,всеки има право на мнение,нещо против?

АМИ ТЯ ТАКАВА ГО ИГРАЕ hahaha

# 61
Нека да споделя и аз мнение. Харесвам повече Нихал, незнам защо, може би причината е в нейната чиста душа и истински чувства, защото всеки знае трепета на първата любов. Поради тази причина искрено се радвам за нея и Бехлюл и очаквам с нетърпение всяка следваща серия, защото аз не съм гледала филма по канал D!

# 62
И според мен ролята на Бихтер е много двулична, може би затова не можах да я харесам, като персонаж!

# 63
  • Пловдив

http://kralmagazin.aktifhaber.com/news_detail.php?id=213646
Ама тия травестити - ужас. В линка има снимки и на
момичетата с Киво.

# 64
# 65
Хубави снимки качвате! Поздравления! Simple Smile

# 66

http://kralmagazin.aktifhaber.com/news_detail.php?id=213646
Ама тия травестити - ужас. В линка има снимки и на
момичетата с Киво.

Доколкото разбрах момичетата са приятелки на приятеля му Гьокхан

# 67
  • Пловдив
Ами какво да каже - иначе са го изяли.

# 68
  Тина,защо се засягаш толкова,ние виждаме нещата различно от теб и сме писали 2 или 3 пъти по темата,като се развие тази сюжетна линия може би ще се пише повече.Никой никого не навива,просто така ги виждаме нещата и си споделяме.Може да си права в това,което казваш,но не се сърди,че ги виждаме различно  Peace  Явно ти не харесваш и одобряваш Бихтер и връзката им и най-вероятно разбираш езика прекрасно,за да си толкова категорична  Wink Не се сърди на нас,незнаещите  Peace
Тинче, ти пък.........  Wink В поне 100 поста обстойно беше обяснено колко лош, неблагодарен  и покварен егоист е Бехлюл.........  Mr. Green
  И в също толкова каква кобра ,анаконда ,кучка и т.н е Бихтер,всеки има право на мнение,нещо против?

АМИ ТЯ ТАКАВА ГО ИГРАЕ hahaha
  Остави на гледащите да преценят и с това слагам точка  Peace

# 69
  • Пловдив
charovnica, много обяснения от вчера.

# 70
  • Варна
Здравейте  Hug Hug Hug

# 71
  • в очите на дъщеря си

Здрасти мила , как си добре ли е всичко

# 72
  • в очите на дъщеря си
charovnica, много обяснения от вчера.

мноооооооооооооооооогооооооооооооооо

# 73
Здравейте Simple Smile
Може ли някой да ми каже как се казва песента от клипчето?
http://87.121.59.2/play:af543938
Песента се казва - Hoşçakal, изпълнява я Emre Aydın.

# 74
В анкетата гласувах за Хилми.Ако може с тигана да го халосам ще съм доволна.Супер ме изнервя държанието му. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт