Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 23

• 54 703
  • 720
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря аskita.  Не съм гледала целия филм и доста се обърках от различните мнения на момичетата, които твърдят, че са гледали филма. За сега харесвам Бихтер, не мисля да раздавам тежки присъди. Каквото и да направи после то ще е   от любов.  Това не означава, че не харесвам и Нихал.

# 196
Стана интересно Изтриха ми поста за Къванч Сигурно нови правила има май

# 197
  • Пловдив
dterziiska, кой пост - уж гледах всичко - нищо не липсва. Снимки ли?

# 198
  • Пловдив
dterziiska, да изтрити са наште сутрешни пожелания за добро утро.
И мойта чашка с кафе липсва. Я да видим дали наистина от снощи няма нови правила.

# 199
Пожеланията за добро утро правеха началото на деня ни по-ведро Whistling
Марианка, напиши ако има нови правила, моля те Praynig

# 200
  • Пловдив
Дали не става дума за това. С пожеланията си за добро утро - отбелязвахме новият ден- Но май нетрябва, а?

6. Спамът, флудът и "чатът" са забранени
Спам - оф-топици, рекламни съобщения и др.
Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги.
"Чат" -  личен разговор между двама или повече потребители, размяна на реплики от рода "Как си днес", "Хайде да пием кафе" и др.
Всички теми с "израждащ" се характер ще бъдат заключвани и/или личните разговори ще бъдат изтривани.
Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани.
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикон без текст, постинги "запис", както и публикации с цел трупане на брой мнения не се толерират!

Идеята на форума е да се помага на потребителите, а не да се използва за празни приказки  и лични разговори - за празните приказки използвайте чат канала, а за личните разговори има функция Лични съобщения!

Изрично се забранява пускането на теми от рода на "Лека нощ" , "Добро утро", "Как сте днес", игри тип "асоциации", писма на късмета, "лексиконни" теми, линкове към сайтове с игри, печелещи точки от кликване върху линкове и др. подобни. и т.н. Темите ще бъдат изтривани веднага.

Изключение за свободни разговори тип "чат" се прави само в текущата седмична чат (спам) тема в дадения подфорум (ако има организирана подобна седмична тема). Организираните седмични спамо-чат теми се заключват в края на всяка седмица и се изтриват по-късно.

# 201
  • Пловдив
Поразходих се из другите теми - само при нас има нещо като наказание.
Незнам дали вярно се изказах, то темичката се гледа под лупа сигурно докато
се успокоят духовете. Мисля, че снощи повечето се извиниха и нещата се оправиха.
Ще внимаваме. Но чак пък послушници....Странно. Дано се заблуждавам.

# 202
     Добро утро - askita,благодаря,успяла си да синтезираш мислите ми в един пост,докато на мен ми трябваха няколко. А колкото повече и различни гледни точки има,толкова е и по-интересно,според мен.
  Също като hotlips13 мисля,че всичко,което ще направи Бихтер оттук ще е от любов,защото тя ще се предаде изцяло на това чувство,което ще ръководи занапред всичките й действия.
  Надявам се да не сме наказани наистина.

# 203
Привет , момичета !  bouquet Аз съм болничка , ама не мога да не ви хвърля по едно око  липсвате ми ! Hug

Askita,  Peace хубав комнтар ! Това е нещо , което не спирам да повтарям - коментираме един филм и екранни герои , няма нужда от квалификации , от от налагане на "истини" и убеждаване на всяка цена в "собствената " ни правота ! Peace
Аз много харесвам филма , както и и начина , по който актьорите интерпретират ролите си  предават ги наистина пълнокръвно , след като предизвикват и подобни спорове ! За мен всеки един от героите има своите положителни и отрицателни страни , не абсолютизирам качествата и поведението им  Peace С удоволствие се наслаждава на играта на Къванч , Берен , Небехат и всички останали актьори и очаквам с нетърпение втори сезон - знам , че там става наистина интересно ! Peace
usmivkata20 ,  Heart Eyes говорили сме толкова много , че се разбираме и без думи !
dterziiska ,  Heart Eyes сложи го пак , може неволно да е станало нещо ! newsm78

# 204
Добро утро.
askita, привет. Това е твоето мнение и го уважавам. Но все пак една мимика, един жест се тълкува по различен начин от всеки зрител. Понякога това може да се доближава до виждането на сценаристите, понякога - не. Аз не съм гледала филма докрая и не мога да коментирам дали това между Б и Б е любов или страст. Засега само виждам някакво желание, което ги тласка един към друг. Да, за всяко нещо си има причина, вероятно такава има Бихтер за изневярата. Но не мога да оправдая Бехлюл, че мами по такъв начин хората, които са го приютили и са му подали ръка. Да, никой не е застрахован от нищо, но, ако винаги мислим в такава посока, не трябва да коментираме случващото се във филма, а само да си казваме - пази Боже.
Не искам да обиждам никого, излагам си мнението. Повече няма да се обяснявам, а ще си коментирам случващото се в сериала.
Целувам ви всички и ви желая хубава събота. bouquet Hug

# 205
Поразходих се из другите теми - само при нас има нещо като наказание.
Незнам дали вярно се изказах, то темичката се гледа под лупа сигурно докато
се успокоят духовете. Мисля, че снощи повечето се извиниха и нещата се оправиха.
Ще внимаваме. Но чак пък послушници....Странно. Дано се заблуждавам.
Аз не мисля ,че заслужаваме чак такова "сурово " наказание ! Хубаво е , че админите ни подсещат от време на време за това какво и как трябва да се случва във форума , но би било добре това да е практика за всички теми ! На само тук възникнаха подобни спорове , имаше лични нападки и обиди и в друга тема , но тогава никой не се намеси ! Да не говорим , че има теми , като споменатата , които наистина са заприличали на чат !

# 206
Поста беше този не знам какво да мисля

http://www.aksam.com.tr/koleksiyon-degil-alinteri--12052h.html

# 207
  Снежка отново мислим еднакво за Бехлюл   bouquet

# 208
  • Пловдив
dterziiska, видях рано в темата за Перла. После го видях в нета.
Не го сложих за да не си помислят, че копираме нещо от тях.
Но турската преса съм убедена, че я четем поне 5-6 души от нашата
тема. Това е много радостно за мен, да можем да информираме и
останалите с последните новини. Дано се заблуждаваме. Преди да стана
част от това семейство и да открия този форум новините съм ги научавала от нета.
Незнам дали помните преди Перла, колко малко инфо имаше за турските сериали и
актьори. Сега  този вид комуникация е светкавична. И занапред ще става все по
бърза. Светът е наш и няма време - трябва да го опознаем.

# 209
Снежка отново мислим еднакво за Бехлюл  bouquet
  bouquet Hug

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 11:47 от Snejka

Общи условия

Активация на акаунт