Чалга мацка ли съм?

• 28 051
  • 467
  •   1
Отговори
Повече от седмица не съм на себе си.Нямам сън,за което не сте виновни вие,разбира се.
Час, два на ден сън е добре засега за мен.
И така, търсейки в нета български песни от моята младост,попаднах на тази-
http://www.youtube.com/watch?v=xdSuv4iXZzc&feature=related.
Ама наистина ми харесва.Много ми харесва.
Чалга ли е това?С толкова страст е изпята,толкова истини има в нея.

П.С.-Чувала съм за камелии,цветелини и други растения.предпочитам да си ги съдя в саксия.

# 1
  • Tам през Атлантическия океан
Хванала те е ностАлгиЯта  Whistling

# 2
ДЕССССССССС.Дано да беше само носталгията. Sad

# 3
  • София
Милата. Grinning Чак и тема пуснала, надявам се, че е в кръга на шегата. Wink

Не си чалга-мацка. Аз слушам предимно метъл, но от "Цвете мое" на Слави Трифонов (когото недолюбвам като телевизионен и музикален феномен) ми иде да ревна, и то в хубавия смисъл на думата. И изобщо що трябва да се ограничаваме с клишета, щом нещо е хубаво и ни харесва. Mr. Green

Аз не слушам чалга не защото е срамно, а защото не е моят стил. Не харесвам ни балкански, ни ориенталски ритми, колкото и някой да твърди, че ни е в кръвта. И текстовете не ми допадат. Дайте ми скандинавски мрак на мен. Twisted Evil

Песента на Сашо Роман не ме кефи лично, но това е въпрос на вкус. Hug

# 4
Севера, Hug

Къде шега,къде истина..................

# 5
Ох, да ти кажа и аз съм с такъв проблем. Само че аз харесвам една друга песен и когато попитах някой може ли да ми помогне с намирането на клипа в една тема озаглавена "Говорим за музика" ми казаха, че това не било музика. Може би  само ти ще ме разбереш колко неприятно ми стана от този коментар. И в моята песен се пеят много истини, но преценете сами за себе си:

http://www.youtube.com/watch?v=Kv18ZnLFQBc

Може би има по-добри примери от днешната музиката, но аз емигрирах преди време и не съм запозната в дълбочина с творчеството на Пайнер Мюзик. Ти от колко време си в Атина, тая песен е бая стара, а?!Застинали сме във времето, а музиката се развива. Мисля, че темата е за подфорум "Музика" Laughing

# 6
цонне Hug,или се шегуваш с мен,или случайност.
това бялото шофирам.и хич не ме кефи.

# 7
Хей, кой ме преследва.

Ох, като чуя "мобифон" и мед ми капе на душата.

# 8
  • Mtl/Sf
Не си ,душа,тресе те носталгия Hug
Аз,която съм на светлинни години от всякакви чалги,се улових преди време как слушам с тъпо-ухилен поглед ей това парче  http://www.youtube.com/watch?v=mGweWZk_39g
Представях си морето,стрелбища (от 90-те години),мирис на кебапчета,семки и скариди във фунийки Mr. Green -все неща,които ме дразнеха до смърт докато си бях в БГ.
Послушай си малко,ще ти мине Hug

# 9
Спор няма, определено си чалгарка...нима няма други песни, които са носталгични.
Какво харесваш точно на тази.

# 10
  • В Космоса
Потенциална.

# 11
И аз си гледам цветя в саксия Mr. Green
но има една песен на Ивана-И към дъното да тръгнеш дори ще съм с теб, чуваш ли? И лицето твое над водата ще държа, за да не потънеш никога! Дори живота да те промени ще те

Не мога да я намеря защото не и знам името.
Тя може да ме разплаче.

Явно си в момент в който имаш нужда от Hug
Не чалгата със сигурност/мое мнение/

# 12
Като гледам коментарите под нея, явно доста народ го тресе....хм, носталгията. Laughing
Или чалгата?

Кой да каже...

# 13
Много истини има в чалгата, то си е направо една житейска философия. Но и жанровете много се объркаха. Например това с мерцедеса си е точно тази философия. Песента на Сашо Роман не бих я нарекла точно чалга. А оркестър Кристал си е класика - хубава кръчмарска музика.

# 14
Намерих

Пак му дръпнах един рев.

Общи условия

Активация на акаунт