Анатомията на Грей - Тема 11

• 42 840
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
промото за следващия епизод: http://www.youtube.com/watch?v=5fVXMGjuYUY

# 166
Интересен Ще бъде според промото. ДнеШният съЩо ми хареса. Триото Кали, Марк и Аризона са много сладки и забавни.

# 167
Все още епизода не е качен в замунда. Confused В момента го търся онлайн някъде може ли да се гледа....

# 168
серията я има в DMCA-removal-from-Google,но субтитри няма

# 169
В арена също го има, наложи ми се да се регистрирам и там. В момента тегля, като го гледам ще пиша в бяло. Simple Smile

# 170
Много е дразнещо кога някой пише в бяло.

# 171
  • в сърцето на един мъж...

Ами не е нужно да четеш Wink

# 172

Ами не е нужно да четеш Wink

Ами не е нужно и да пишете има лични за бели писаници.

# 173
Аз гледам серията едва когата излязат субтитрите и ми е интересно какво се е случило, тъй че нямам против да се пише в бяло. Все пак темата е да се обсъжда филма, тъй че дори не виждам защо трябва да се пише в бяло, след като веднъж епизода е излязъл. Ако някой не иска да разбере какво става преди да го гледа, винаги може да не чете  Peace

# 174
Аз с нетърпение чакам някой да пише в бяло за 14 епизод,че нещо не мога да го изтегля.Някой може ли да ми каже дали мога да го намеря епизода в "rar"формат,благодаря предварително!

# 175
Аз с нетърпение чакам някой да пише в бяло за 14 епизод,че нещо не мога да го изтегля.Някой може ли да ми каже дали мога да го намеря епизода в "rar"формат,благодаря предварително!

Рар формат трудно, защото епизодите са сравнително малки и архивирането им не ги донамалява кой знае колко много. Има едни магнет линкове, с които също става свалянето, като при него не си задължен да сийдваш. Ето това е линка. Копираш, пействаш го в торент клиента от опция - добави торент от урл. Той ще тръгне да се сваля без проблеми.
Приятно гледане Wink

# 176
Бяло накратко: Шефа предложи на Мередит да участва в проучване, което се основава на дневниците на майка и. Трябваше да избере между проучването за Алцхаймер и това - тя избра Алцхаймера. Д-р Луси Фийлдс изключи Карев от един случей, след като той се опита да я сваля. Накрая тя му хвърли един поглед докато беше със семейството след операцията, но веднага му отказа предложението за питие/среща - още преди да е довършил го отряза. Grinning Ейвъри докладваше цял ден на Марк за това, какво се случва с Лекси, за да го пусне да асистира на операция, която ще му помогне за състезанието за Чийф резидент. Накрая, след като тя му каза за бебето, той каза, че няма никаква информация, но Марк все пак го пусна да асистира в операцията. На Кали не и беше позволено да пие кафе цял ден след гласуване от Марк и Аризона, но накрая тя си измисли още два гласа за себе си, така че да може да пие по едно нормално кафе на ден.

И това е общо взето. На мен лично серията ми беше доста забавна. Laughing Не са споменавали обаче Теди и Хенри от доста време, интересно ми е как ще се развият и там нещата. Thinking

# 177

Geia много ти благодаря!

# 178
Моля за линк в замунда за последния епизод  Embarassed

# 179
Моля за линк в замунда за последния епизод  Embarassed

В замунда не е качен, затова пуснах линка по-горе, с който може да се свали и без да си регистриран в арена.

Общи условия

Активация на акаунт