Анатомията на Грей - Тема 11

• 42 424
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
И да не е спам и аз се чудя, как може двама доктори да не са открили още предпазните средства? Mr. Green Явно ни имат за големи риби, които се хващат с всякаква стръв...

Точно това си мисля! Особено като не им е  за първи път заедно ooooh!

Ей, вий пък! Толкова сезони как се мъдрят  Laughing

# 16
Аз пък тази вечер ще си го гледам, че вече не издържам да чакам субтитри.

# 17
Наистина добра, свежа серия.

# 18
 Sad Шондата ми идва не знам къде да я завра...Сега да видим какво ще стане. Марк искаше много дете, Кали също, наранени ще са много само Лекси и Аризона,ама Аризона си го заслужава, да видим дали ще го преглътне,само пак ми е мъка за Лекси. Все си мисля,че ще си останат Марк с Лекси и Кали с Аризона, защото мисля,че Щонда това иска да намекне-че Лекси е порастнала и е вече зряла да приеме дете на Марк, а Кали и Аризона нали тъкмо това обсъждаха и сега се дава шанс на Аризона да покаже дали го е възприела. А има и трети вариант-Кали да направи аборт. Rolling Eyes

# 19
  • UK
Нов епизод ли има? Аз днес и утре съм на работа, в неделя ще гледам. Simple Smile

# 20
  • Варна
  bouquet, за темата.
спрях да чета в бяло и резюмета за новите епизоди, както и да гледам снимки и трейлъри, и някак си по-интересен ми се получава сериала  Mr. Green.  не е като в началото  Crazy) ... но рискът на n-сезони, няма как  Mr. Green

# 21
  • Бургас
записвам се, да следя коментарите Simple Smile

# 22
Абсурд е Кали да направи аборт, те така внимават да са коректни по всички линии и да не засегнат ничии виждания... Освен това е католичка, помня как се замеряха словесно с баща и с цитати от Библията...

# 23
  • срещу двата комина :)))
записче и от мен  Hug

# 24
Инфо за следващия епизод (отново бърз превод Grinning):Дерек се занимава с проучването си за Алцхаймера и Мередит се чувства изоставена. Опита на Бейли да въведе болницата в новата ера на технологиите с разговори от операционната не се приема добре от шефа. Кали, Марк и Аризона трябва да се научат да преминат през бременноста заедно, което започва като Кали вбесява новата си акушерка.
Малко по-късно ще пусна и снимки.

Аз още не мога да повярвам че Кали е бременна. Уж са лекари и преди са били заедно, пък.... Направо нямам думи. Naughty

# 25
Не мога да повярвам!!Сега  Лекси и Марк дали ще се разделят... Тъкмо се зарадвах,че пак са заедно  Sad Sad

# 26
Следващия епизод излиза на 3 февруари в Америка.

# 27
  • София
Следващия епизод излиза на 3 февруари в Америка.

Ама как на 3-ти Февруари??? УжасТ  Mr. Green

Не ми харесва мъжката сестра; припадъка в операционната беше добър; изтръпнах от кадрите с операцията на момиченцето   Rolling Eyes

# 28
И на мен не ми се вярва Кали да направи аборт. Кристина не прави ли аборт от Бърк? Спомням си неЩо такова.
На мен ми харесва мъжката сестра, Бейли е много сладка като се притесни, започва да се подсмихва, много добре играе.
Аз пък не можах да схвана неЩо Мередит какво правеШе в тоалетната. Embarassed Овулация ли дебнеШе или все проверяваШе дали е бременна?
И да видим как Ще замажат как така Кали забременя, забравила е някое хапче сигурно.
Дали Ще стане неЩо между Алекс и новата стажантка?
Не е честно чак на 3 февруари, възмутително е.

# 29
  • София
Еее стига де, защо чак на 3-ти!  Sad

Общи условия

Активация на акаунт