Анатомията на Грей - Тема 11

• 42 840
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за белите буквички! Hug

Нещо не успя да ми се свали серията от арената и следобед теглих от замунда. Сега обаче си чакам субтитрите.
Иначе изтеглих и препоръчаното ново сериалче. Хареса ми. Как излизат новите серии? Ще започна да го следя и него.

# 136
И аз засега харесвам новият сериал Off the map.

# 137
От около 3 седмици арена не работи, а като си в чужбина излиза надпис, че е забранено свалянето от законите в страната, в която се намираш.
Ако имаш познати и приятели в БГ с достъп до замунда, можеш да ползваш магнет линковете от там - пращат ти линка, който има специфичен вид и се добавя в торента като използваш опция, добави торент от url. След това не се налага да сийдваш.
Geia, много ти благодаря оЩе веднъж  bouquet Днес свалих от пирата, за другите серии Ще опитам този вариант. В пирата качват всичко, ама май го следят много. Тук в Швеция много хора спряха да свалят от пирата. А новия сериал е много обеЩаваЩ.

# 138
Аз от снощи се опитвам да изтегля серията от замунда,но не тръгва? Някой има ли такъв проблем?

# 139
Много мъчно ми стана и за Марк и за Лекси. Много добре изиграха сцената актьорите- на Марко му личеше, че се надява на чудо, казвайки на Лекси за бебето. А пък Лекси не изпадна в истерия, а просто сдържана безпомощност и болка. Мисля, че в крайна сметка ще са заедно накрая- нали помните Мередит и Дерек през колко неща минаха преди щастливия край......
Алекс явно го гласят за новата гинеколожка  Simple Smile
Не съм  сигурна какво искат да правят с образа на Ейвъри, нещо се обърквам Thinking
Кристина беше много готина Laughing

# 140

Алекс явно го гласят за новата гинеколожка  Simple Smile

Това го бяха казали, но не е съвсем сигурно. Бих се зарадвала ако стане така, гинеколожката ми допадна доста и много добре си изигра ролята според мен. Simple Smile А за Марк и Лекси, дано да ги съберат отново, страхотна двойка са.

# 141
  • Бургас
Лекси много хубаво играе,просто евала на момичето...

Серията ми беше като дежа ву...не знам защо..

# 142
защо не тръгва да се тегли  Sad Sad Cry Cry Cry Cry

# 143
  • в сърцето на един мъж...

От къде теглиш?

# 144

От къде теглиш?

от замундата, но туко що се изтегли този път малко бавно но се изтегли
а субтитри кога да се очаква

# 145
субтитрите казаха че до няколко часа ще са готови,сега ги редактирали

# 146
субтитрите казаха че до няколко часа ще са готови,сега ги редактирали

Тогава ще ги изчакам и  Popcorn

# 147
# 148
Аз още не съм изгледала последния епизод (но това не ми попречи да прочета де-що сте писали в бяло), но снощи пуснах първи епизод на гореспоменатия Off the Map-на първи прочит ми хареса  Peace. Напълно в Шондин стил. Ама тая жена какво се е хвърлила на тая медицина....Само ако може както правеха препратки м/у Частна Практика и Анатомията, да правят такива и м/у Анатомията и Извън картата и д-р Слоун да го пращт през серия, през две да прави по някоя от неговите измислени операции в джунглата и да удря по един-два тегела на плажа по шорти.... Rolling Eyes

# 149
А може и без шорти, даже е желателно. Laughing Rolling Eyes

Хареса ми епизодчето, много се смях на Шефа. Мъчно ми е за Марк. Sad

Общи условия

Активация на акаунт