Анатомията на Грей - Тема 11

• 42 456
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Момичета вече няколко пъти попадам на информация, че това е последния сезон на филма...някой знае ли нещо по въпроса?  Rolling Eyes

# 616
  • София / Пловдив
Вече няколко пъти се писа в темата, че ще има и 8 сезон.
Но някои от главните актьори все още не са подписали договорите си.

# 617
Вече няколко пъти се писа в темата, че ще има и 8 сезон.
Но някои от главните актьори все още не са подписали договорите си.

bouquet Мерси не съм прочела всичко все още. Simple Smile

# 618
От този сезон остават още 3 епизода - целия сезон ще е 22 епизода.

Аз лично нямам герой, който да ми е антипатичен, но някои като Ейвъри и Ейприл са ми безразлични... Всички герои са се показвали и в една и в друга страна и в някои моменти не са ми харесвали, а в други да.

# 619
На мен пък вискчи са ми симпатични, нямам неприятен герой. Но си имам най-обичан и естествено това е Алекс. Такъв прекрасен мъж стана. Толкова грижовен, нежен, внимателен. Мъж мечта. А пък колко е секси. Twisted Evil

# 620
# 621
Страхотна серия,дори не дочаках субтитрите и я прегледах,дано по-бързо излязат и те Hug Hug Hug

# 622
Нещо в беличко?  Crazy Blush

# 623
  • Разград-София

# 624
# 625
Хай,пийлпъллл!Вчера имах свободно време за сериали и реших да почна сериала от първи епизод.В момента съм на 6 шести епизод!Искам да кажа,че сериала е невероятен и страшно много ми харесва!Да се надявам,че до седми сезон ще продължава да е така...  Peace   bouquet

Искам да ви питам,в кой сезон и епизод беше епизода с една бомба,където Мередит не трябва да си мърда ръката,за да не изгърми?Сещам се,че имаше такъв епизод по БТВ   Rolling Eyes

# 626
  • Пловдив

Искам да ви питам,в кой сезон и епизод беше епизода с една бомба,където Мередит не трябва да си мърда ръката,за да не изгърми?Сещам се,че имаше такъв епизод по БТВ   Rolling Eyes

Втори епизод 16-та и 17-та серия Simple Smile Момичето,което ѝ предава бомбата е Кристина Ричи Wink Включила се е в доста запомнящ се момент Simple Smile

Аз чакам субтитри и пускам новата серия Peace

# 627
  • в сърцето на един мъж...
Изключително се радвам, че ти харесва Wink

# 628

Втори епизод 16-та и 17-та серия Simple Smile Момичето,което ѝ предава бомбата е Кристина Ричи Wink Включила се е в доста запомнящ се момент Simple Smile

Аз чакам субтитри и пускам новата серия Peace

Мерси

Изключително се радвам, че ти харесва Wink

Един невероятен сериал,наистина.Даже ме е яд,че не съм се решил да го почна от толкова време.  bouquet Сега гледах епизода с огромния тумор на жената...велик епизод... Sad

# 629

Общи условия

Активация на акаунт