Седма среща на ДАМИТЕ от Тортената тема - София

• 26 744
  • 826
  •   1
Отговори
# 690
  • у дома
почти 99% аз отпадам Sad(((((((( е, има 1% шанс......

# 691
  • Sofia
Е, срамота, поправи се веднага!!!!

Гале, питай за боите и ги огледай хубаво колко мл са, колко пари са, на коя марка са и перлени ли са, злато, сребро, направи статистика.
Това в случай, че забравя да ти се обадя утре, че исках нещо да те питам.
Лили то 500гр сух айсинг си е една плюнка бе, колко да се налепят елементите на една торта, ако ти е много 1кг аз ще ти взема половината.  Laughing

# 692
На мен много ми изглежда, но аз пък нямам никаква идея колко става всъщност като се "намокри" та може наистина да не е много  newsm78

# 693
  • Sofia
Аз си правя с него само лепило, не знам на теб за какво ти е, аз си го мокря без миксер и слагам смело в една чаша със супените лъжици, както стана ясно у нас сме с големи усти и се храним с големи прибори съответно, тя Ванчето знае.
Та аз докато налепя всичко по тортата то това в чашата си изсъхва аз нямам къде да го мушкам и го изхвърлям, един пакет ми стига за не много торти, ако трябва сладки да правя с айсинг обаче 10кг не знам ще ме оправят ли.  Mr. Green

# 694
На мен ми е за 1 бр. Айфелова кула  Whistling и някакви меденки...основно мисля да ги украсявам с мм де, това с айсинга е обречено според мен. Мисля да дам и на децата да мацат като поискат за да не ми хабят пикко-то  Mr. Green

# 695
  • София
Игличе, ако не е късно, може ли и за мен 1кг айсинг. Praynig

# 696
Може Дими, значи за сега, Свещичка, Татит и Дими по 1 кг. Аз ще ходя утре ако някой иска още нещо от Кадемлия.

# 697
Може Дими, значи за сега, Свещичка, Татит и Дими по 1 кг. Аз ще ходя утре ако някой иска още нещо от Кадемлия.

Е, ако може и за мен 1кг, ще съм ти много благодарна!

# 698
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Я от Кадемлия да направят една доставка на 11ти в 11:11 ч. в МисКаприз  Mr. Green

# 699
Игличе, брой ме и мен, моля те Praynig

# 700
  • у дома

поканиха Ния на РД по същото време на 11-ти от 11.30ч. батето предната вечер ще е на банкет от работата и абсурд да го навия той да заведе Ния на РД, а ние с Бобо да се появим в МисКаприз  Rolling Eyes Rolling Eyes  а имах идея той да гледа и двете деца, а аз да скокна за 2 часа да ви видя  Mr. Green Tired 

# 701
  • Sofia

поканиха Ния на РД по същото време на 11-ти от 11.30ч. батето предната вечер ще е на банкет от работата и абсурд да го навия той да заведе Ния на РД, а ние с Бобо да се появим в МисКаприз  Rolling Eyes Rolling Eyes  а имах идея той да гледа и двете деца, а аз да скокна за 2 часа да ви видя  Mr. Green Tired 
Кажи му, че ще заучаваш техники, важно е да стане в 11ч (смятам достатъчно сън е до тогава), да заведе Ния и да ти освободи неделята.
Абе обещай му нещо на този човек, много лесно се работи с обещания в семейството.  Mr. Green

# 702
Същата работа съм и аз. Само дето и 1% ми е много като вероятност.

# 703
Може ли запис за срещата ако не е  късно......
Иглика моля те брой и мен за айсинг 1кг.ако не те натоварвам много.

# 704
  • в семейството
Тази вечер имаше айсинг, но нямаше Кристалина!
Ванче, трябва вече да си оздравяла!

Общи условия

Активация на акаунт