Седма среща на ДАМИТЕ от Тортената тема - София

• 26 744
  • 826
  •   1
Отговори
# 75
Привет,
Аз за сега смятам да успея да взема Албенка и Пепи от гарата Simple Smile последно ще се уточним с Ванчето в петък, ама така като гледам как чистят, мисля че и да завали, ще са го изчистили снега, та за сега съм аз шАфьорката. Simple Smile За взимането обаче. За връщането няма да мога, щото ще остана мъничко, че имам друго ангажмо Simple Smile

Някой да се е обаждал на Илчовски да пита дали има копчета Деликат? Аз два пъти ходих и все няма. Но имам 10 блата - ванилия за продаване, че са ми в повече, така че ако някой иска, аз ще ги донеса - на 2 места по 5 ще ги опаковам. Пък ако няма желаещи, ще си ги прибера  Wink Wink Wink

# 76
  • София
Krische, моментално взимам 5 блата! Сметни само парчките, моля! Тъкмо се чудех, от къде да купувам, че имам триетажна за "обличане".  Wink

# 77
  • София
Някой да се е обаждал на Илчовски да пита дали има копчета Деликат?
Аз имах път тази събота до Студентски град,та пътьом изнудих мойта половинка да скочим да Илчовски Mr. GreenКопчета деликат нЕмаха Crossing Arms

# 78
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Два гласа от мен и ключовата фигура, бебока, за непушачите. Mr. Green

Гледам, че започна алъш-веришът и да попитам дали някой има повечко златисти/сребристи подложки за торти и ако да, какъв размер, на каква цена и с колко би могъл да се прости?! Laughing

# 79
Криска, няма копчета. Току що говорих с Галя. Всичкия шоколад е вече на нови цени. Поскъпнал е. Имат ДЕЛИКАТ на разфасовка от 1 кг на цена 5.06. Цената на блока е 5.06 на килограм. И течния шоколад е поскъпнал. Моделиращата маса на ИРИДА обаче е поевтиняла и е на 6.5... и нещо. Сметаната ВИТАЛА /оранжевата/ я спират. Много ме е яд.
Не съм отменяла резервацията.
Криси, ще се чуем в петък вечерта да се разберем за гарата. Пепино и за вас се отнася същото.

# 80
Не ги е срам  Crossing Arms копчета да нямат. Здраве да е. Аз тамън се бях зарадвала, че ми харесаха и са на прилична цена, те взеха че спряха да ги продават....тюх

Да, ще се чуем в петък вечерта Ванче  Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesSimple Smile

# 81
Момичета, за какви копчета става дума? Аз си купувам от ПикКо и до скоро имаше. Мога да проверя. Анири какви подложки ти трябват (кръгли, квадратни, размер)?

# 82
Kriskata,и аз бих искала 5 блата.Само си сметни цената.

# 83
По 3.50 - 5 блата. Simple Smile Имате ги

Тези копчета на Пикко по колко пари са килото, щото там като съм гледала цени, по-скъпички бяха, докато тия, когато ги купувах си бяха 4 лв килото. Сега както Ванчето каза, са им дигнали цените и на Илчовски, та не знам как е към момента сравнението с цените.

# 84
Тююююююх
докато се запиша за блатовете и те свършиха  ooooh!

нали в събота е срещата?  Mr. Green

# 85
  • Sofia
Не знам Ог кои ползва, но аз взимам от Пик-ко в разфасовки по 2,5кг около 49лв е цената, има и някакви по-евтини, но 25кг не ме устройва като количество, защото искам да имам няколко различни вида.
А май имат и на различни фирми, аз съм взимала само от белгийските на Callebaut.
Блатове бели на Илчовски хвърлих с все кашона 10бр миналата седмица, пишеше че са годни до 04.02.2011, а при все че бяха стегнато опаковани и не стояха на въздух се бяха втвърдили сериозно, а и прецених, че до 4-ти няма да правя такива светли торти та ги засилих директно.

Лили за коя събота говориш?  Mr. Green

# 86
хахаха
бъзикате ме нещо ми се струва hahaha hahaha hahaha

# 87
По 3.50 - 5 блата. Simple Smile Имате ги
Не шашкай народа, че написано по този начин изглежда че 1 блат ти е 3,50.  hahaha
Една платка излиза между 70 и 80 ст. зависи от това, колко е тежък кашона а, той варира до половин кг.
Онзи ден слушах по някаква телевизия в новините, че какаото драстично е поскъпнала и това ще се отрази на продуктите на пазара.  Явно вече е факт. При всички случаи 5 лв/кг ме устройва повече от 25. На мен ДЕЛИКАТа ми харесва много, още повече че чудовищата го гризЪт и ей,така вместо шоколад. Допада ми и в кремове, и за трансфер и за мъфини с шоколад в рецептата.
Онзи ден коментирахме с Валерия кувертюра на ПикКо и на Илчовски. По-точно, цените обсъждахме.  ПикКото със сигурност е по-вкусно, обаче.... кой ще ми го плати в тортата??? Килограм ШТ ще ми отлети на 25-6 лв.  Ааааааабсурд!!! И за себе си не бих сложила такова покритие, щото 20тина лв за Лексотан трябва да заделя....  Mr. Green
Незнам дали знаете, но в Метро също има копчета. Не помня какви са по народност, но са скъпички. Нещо като 10тина лв за кг ми се мота.... може и певече да са. Не са БГ в никакъв случай. Опаковката май беше 2.5 кг. Имаше бели и кафяви. Води се "КАЛЕТИ", а не копчета.  Абе, май нищо конкретно не си спомням, освен че бяха доста скъпи.  newsm78 Стоят на щанда  при сухите смеси, нишестето и бакпулверите. Ако се движиш по централната пътека, предпоследната или последната редица ВДЯСНО. Поне там стоят в МЕТРО-Младост.
Галя ще дойде в събота да пийне едно кафе с нас, така че ще я разпитаме подробно .

# 88
Е па те трябва да си знаят колко струват приблизително Laughing Laughing Laughing ама верно, може и да решат, че по 3,5 парчето ще им взема hahaha. За петте бройки толкоз момичета Simple Smile

Ама то като гледам цената на копчетата от 25 лв, може и блатове за по 3,5 да има бройката Wink И на мен са ми златни. И тия от 10те лв в Метро са ми златни. Аз също ги видях но абсурд да си купя. Аз затова ги харесвах тия на Илчовски защото най ми пасваха на концепцията цена-качество Simple Smile

# 89
  • София
Аз няма да присъствам, но си ви следя.  Mr. Green По-точно делбата следя и ако някой има подложки в излишък, ще натоваря Валерия с почетна задача да ми вземе кой колкото и каквото дава. Че и без това пари имам да й давам та да си заслужи.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И Вал, друг път не хвърляй нищо. Аз събирам всякакви боклуци. Ако трябва, ще дойда и ще ги изям.  Mr. Green Иначе, по руските сайтове четох, че те всички остатъци от блатове ги правят на тъй наречена "картошка", това е като скаличка по вашему, и с това нещо заглаждат всякакви неравности по тортите. Смилат всичките остатъци и ги замразяват, а при нужда вадят и използват.

Общи условия

Активация на акаунт