Седма среща на ДАМИТЕ от Тортената тема - София

• 25 524
  • 826
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Ех, Блу ако и сега не дойдеш да снимаш направо ще е грехота!!!  Mr. Green
Иглика ако я арестуват, поне 10 човека тук ми се мяркат от списъка дето ще са длъжни да се редуват всеки месец да и носят цигари зад решетките.  Laughing
Ири ти пък що за въпроси задаваш, сега тези дето ще са със свободни от айсинг ръце ще си носят тефтери, за да си записват рецепти.  Laughing
Гале, за боите пита ли?

# 721
  • в семейството
Питах, гледах и  Shocked . На шишето пишеше 160гр. , а цената - 37лв. А май бялото беше по-скъпо!?
Боите са италиански!

# 722
  • Sofia
Тази жена съвсем се е чалнала там  Laughing добре че поне айсинга ви е евтин, купувайте докато не го е вдигнала, тя след този пазар от 10кг ще се замисли...и той е италиански, другата седмица на 20лв килото ще го взимате.  Joy

# 723
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ири ти пък що за въпроси задаваш, сега тези дето ще са със свободни от айсинг ръце ще си носят тефтери, за да си записват рецепти.  Laughing
Ахаха, ми аз и айсинга ша влача, ама и тефтеря ще си взема!  Mr. Green Или да продължа да чета блога!?  newsm78

Уф, вече нямам търпение!  Flutter

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 10:26 от Tatitt

# 724
Аз исках да се включа за айсинг, ама каго не ми е сигурно, че ще има кой да ми гледа потомството ще задържа, пък ще си поръчвам самосиндикално  Tired

Очертавате се силна група.....ще ви е някак пусто без моята руса главица мисля си аз  Thinking

# 725
  • Sofia
Аз исках да се включа за айсинг, ама каго не ми е сигурно, че ще има кой да ми гледа потомството ще задържа, пък ще си поръчвам самосиндикално  Tired

Очертавате се силна група.....ще ви е някак пусто без моята руса главица мисля си аз  Thinking
Ох, руса!  Mr. Green
Моля те намери кой да ти гледа наследничките, това с русото не е за изпускане!  Laughing

# 726
А, ти резервация направи ли все пак?  newsm78 Щото оня ден се чудеше какво трябваше да свършиш и се оказа че е точно това. Тааааа.... свърши ли го?  Rolling Eyes

.....ще ви е някак пусто без моята руса главица мисля си аз  Thinking
Shocked Shocked Shocked Верно ли я свърши тая глупост? Добре че няма да успея да те видя! Сигурно ще те разлюбя!

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 13:48 от van444eto

# 727
Аз съм обещала руси  коси в лицето на тази гадина талантлива тук....ще видиш ти! Ще подкупя помощ и идвам да ти се показвам каква съм руса и красива по цялата глава  smile3534
Обаче аз идвам с тефтера, ама не за рецепти /не ги отказвам обаче, да не стане грешка де/, а за техники на вапцане, моделиране и изобщо how to от извора на гуру Вал.

Ванче, ти де бля ма душа? Аз още миналия път бях в цвят "умряла мъчително в битка лисица", пък ти не каза нищо за разлюбване  Crossing Arms

# 728
Ири Винаги си добре дошла, за мен ще е удоволствие да се запознаем.
*MILADY* Аз и за теб ще взема айсинг, вчера взех кофа от  2л5 кг, така че сипвам и за теб, а ти вземи та ела.
Като гледам че на повечето проблема е с потомството трябва успоредно с пицарията да си резервираме и детски парти център на близо, така хем спокойно ще се видим хем децата ще си изкарват добре.

# 729
Ванче, ти де бля ма душа? Аз още миналия път бях в цвят "умряла мъчително в битка лисица", пък ти не каза нищо за разлюбване  Crossing Arms
Я да ми се извиниш веднага, ако обичаш! Миналия път от вратата те захапах за ъъъ.... позахабената коса. Верно си беше сменила цвета, ама аз на това не му викам русо. Айде, ще си спестя думата, че да не вземеш да се фръцнеш. Реших че още по-блондинка си станала. Уф! Отдъхнах си!

# 730
  • София
иглика, на мен 400-500гр можеш ли да отсипеш или нямаш толкова? Може и по-малко, аз не харча като вас.  Laughing

# 731
Оооо, гледам, че среща заформяте. Добре, че отвреме на време се вясвам във форума, та да разбера.

Ири, идвай не се помотвай. Супер ще е за 11-12.

Вал,   bouquet пляк букетче Simple Smile

Пишете ме и мен, от 11.00 часа нали?

# 732
Стана ми интересно, за какъв айсинг говорите? Да не е от този на прах, който се разтваря само с вода и става за декориране на сладки? Все още не съм го пробвала.

# 733
  • у дома

все повече и повече ме хваща яд........... дали да не пратя батето, ако бъде в кондиция, де
  Mr. Green

# 734
  • Sofia
Ех, Блу ако и сега не дойдеш да снимаш направо ще е грехота!!!  Mr. Green
А, ти резервация направи ли все пак?  newsm78 Щото оня ден се чудеше какво трябваше да свършиш и се оказа че е точно това. Тааааа.... свърши ли го?  Rolling Eyes
Направих, даже жената ме пита вие с ваучери ли сте, аз обаче пуснах въпроса и някъде над мен и викам "ДА" и идва момента да уточняваме от къде са ваучерите и аз се плесвам по челото и и казвам "абе, глупости, с ваучери, не сме с ваучери, с пари сме"  Crazy
Но ето сега зацепвам какво е нещото дето е трябвало да свърша, да се обадя на Дани да и кажа, че има среща в нейна чест, баси изкукалата съм.  Joy
Дани, имай късмет да не дойдеш, виж как ги манипулирах тук на ред.  Mr. Green

Стана ми интересно, за какъв айсинг говорите? Да не е от този на прах, който се разтваря само с вода и става за декориране на сладки? Все още не съм го пробвала.
Все още не е късно да се увеличи присъдата на Иглика от 10 на 20г затвор.  Laughing

Ванче, ти де бля ма душа? Аз още миналия път бях в цвят "умряла мъчително в битка лисица", пък ти не каза нищо за разлюбване  Crossing Arms
Я да ми се извиниш веднага, ако обичаш! Миналия път от вратата те захапах за ъъъ.... позахабената коса. Верно си беше сменила цвета, ама аз на това не му викам русо. Айде, ще си спестя думата, че да не вземеш да се фръцнеш. Реших че още по-блондинка си станала. Уф! Отдъхнах си!
Вие двете нещо не се разбрахте, ако няма кой да знаеш аз ще и снимам платинените гриви, че да ти показвам.  Laughing

Ех, Блу ако и сега не дойдеш да снимаш направо ще е грехота!!!  Mr. Green

все повече и повече ме хваща яд........... дали да не пратя батето, ако бъде в кондиция, де
 Mr. Green
Купи му онова разтворимото дето рекламират за махмурлук, аз смятам ЧЕ Е редно да го пратиш него, все пак 11 часа и да не е в кондиция е време да влезне.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт