Седма среща на ДАМИТЕ от Тортената тема - София

• 25 517
  • 826
  •   1
Отговори
# 735
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
иглика333, ако е удобно, и аз ще се примоля за 1кг айсинг!

ditsan, ако си взела кристалина, също бих се сдобила с 0.5 или 1кг.

# 736
  • в семейството
Аз да ви кажа, че до утре сутринта (събота-10ч.) приемам поръчки за тези, които не са  успели да се вредят при Иглика.  Laughing
Аз ще купувам червената боя и Кристалина!

# 737
Значи при мен има 7 кг айсинг  ( понеже го купувах на кофи уж по 2.5 кг са но според моята везна са по 2.3 за това вместо 7л5 кг имам 7) по списък Свещичка, Татит , Дими, Руми Ангелова,Лили и  juliaM са 6 кг, ако дойде и  Милейди оженвам и седемте.
Остават Петя, Ири и Анри без айсинг щом fotka  ще ходи аз да не се разкарвам.

# 738
Оо, включете ме и мен към айсинга, моля Simple Smile Благодаря!

А между другото, някой не иска ли да си разделим от пошовете за еднократна употреба от Кадемлия? Аз преди година и половина си взех 100бр (пакет) и едва сега ми свършиха Simple Smile Много удобно нещо е това.

Иглика, ей сега видях, че си ми пуснала приятелство във фб Simple Smile Моля да ме извините, ако има и други от форума, на които не съм приела приятелство. Пишете, че сте от тук, понеже получавам неприлично много покани и не приемам непознати Simple Smile

# 739
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ехааа, очертава се все по-интересно!

А търговията кипи с пълна сила.  Laughing

Вал, кви са тия добавки в подписа ти бе?! То пък ти направо с лошото!  Crossing Arms Mr. Green

# 740
  • в семейството
Значи при мен има 7 кг айсинг  ( понеже го купувах на кофи уж по 2.5 кг са но според моята везна са по 2.3 за това вместо 7л5 кг имам 7) по списък Свещичка, Татит , Дими, Руми Ангелова,Лили и  juliaM са 6 кг, ако дойде и  Милейди оженвам и седемте.
Остават Петя, Ири и Анри без айсинг щом fotka  ще ходи аз да не се разкарвам.

Връщайки се назад в темата, гледам следните останали желаещи за бял прах(айсинг) :
Ири Купенска, Петя, Анири.

Последна редакция: пт, 09 дек 2011, 15:39 от fotka

# 741
  • София
Фоте, аз съм включена в списъка с удовлетворени поръчки на Иглика  Hug

# 742
  • в семейството
Дими, редактирах се !  Simple Smile

# 743
  • София
на мен ми трябва 500гр, но, ако няма и с 200гр ще се задоволя.  Wink

# 744
Купи му онова разтворимото дето рекламират за махмурлук, аз смятам ЧЕ Е редно да го пратиш него, все пак 11 часа и да не е в кондиция е време да влезне.  Mr. Green
Точно ти ли го казваш? Я си спомни как манипулира предишната среща и я отложихме заради тебе, щото мъжа ти имаше РД и на другия ден ти отказваше да обещаещ че ще приемеш човешки вид!!!  Mr. Green Не, помниш, а? Аз пък помня.
Вал, кви са тия добавки в подписа ти бе?! То пък ти направо с лошото!  Crossing Arms Mr. Green
Това си е направо любезно обръщение към аудиторията! Ако знаеш мене как ме реже и с каква любезност ми говори.... направо не ми се обяснява. Ти го галиш, то те стреля..... Дзвер ти казвам!
Адски ме е яд че ще ви пропусна. Страхотна компания се очертава. Да не говорим че за първи път щях да се чувствам на място в залата за пушачи! Ама, много ме е яд!!!!! Даже си отивам! afwitch

# 745
  • Sofia
Аз съм изключително любезна и търпелива, не знам какво си се самооплаквате сега!  Laughing
Ванче и другия път там ще запазя та да се чувстваш на място, ще се уверя даже, че са посипали достатъчно камъни и пясък по пода.  Mr. Green
И да те успокоя, не се ядосвай много, защото с 20 кила айсинг, всеки като го отвори да си го помирише, от бял прах не знам ще ли да можем изобщо да се видим.

Ири, аз много не обичам да деля с никого  Laughing ама ако са достатъчно големи тези пошове може да си ги разделим по братски, 90 за мен 10 за теб.  Mr. Green
Днес цял ден се опитвам да кажа, че имам излишен бял шоколад на калети на Callebaut тъй като вместо млечен нещо съм се отнесла и съм си поръчала бял, или са ми го объркали, не разбрах точно, аз вече го подпуках разбира се и ще си го ползвам, но на някого ако му е нужно спокойно мога да заделя тъй като изобщо не ми е бил в плановете, просто без да искам се сдобих с него.  Laughing

# 746
Хаха, Вал, истината е, че аз също хич не обичам да деля. Идеята ми беше някой да купи от Кадемлия, защото ми отнема безумно много време и нерви, за да стигна до тях  Laughing
Иначе един пакет ще си го оползотворя сам самичка, но и аз искам от големите пошове, че предишния път се прецаках с едни по-малки като размер.

А за белия шоколад, ако някой друг не иска, аз мога да взема едно килце, или колкото там ти се откъсне от сърцето  Grinning

# 747
  • София
Не знам по колко купувате от Кадемлия пошовете, но при Илчовски продават по 0.30 лв. бройка големите еднократни пошове.

# 748
  • гр. София
Дами,аз нахлувам след среднощно тортоправене Grinning да ви кажа че и аз ще се присъединя към вашата среща,след ред омайвания от страна на Татитчето Hug Ще ми е много приятно да се запознаем и ще съм като една тиха гъба-ще слушам и попивам всичко,което споделяте  Joy

# 749
  • Sofia
Ири, ще делим благодарение на Галето имаме пошове, не те питах какви, но тя каза, че има 30 и 40см, аз и казах 40 да вземе.
Едно кило бял шоколад ти стига, повече не ми се откъсва от сърцето.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт