Седма среща на ДАМИТЕ от Тортената тема - София

• 25 509
  • 826
  •   1
Отговори
# 780
  • варненка от София
Ще заключа само едно - МЛЪХЛИ! Стабилно фръц! Аз си оставам на море пък.

# 781
  • София
Съжалявам, че трябваше съвсем за малко да ви видя, но пак ви видях.
Ири, радвам се, че се запознахме Hug, както и с другите нови дами (простете, но трудно помня имена и лица)
Определено Вал е права в другата тема, че невероятната девойка на Свещичка наживо е в пъти по-убедителна наживо!

# 782
  • София
Ванче, новата муцуна е бивша колежка на Галя/Фотка/ и тя се е запалила, жената. Заразата се предава Mr. Green

# 783
  • Sofia
Дзверко, много искам да знам какво точно правиш ТУК  Shocked
Пиеш??? Пееш???? Или плюеш???  newsm78
Сърбам си попарата.  Mr. Green
С право те е яд, че не дойде да знаеш.  smile3534

Сега, хора, аз от 3 дни се опитвам да се добера до компютъра да пиша за това масло, че да си изясня кой какво иска та да взема да го поръчам преди Коледа, мен лично за празниците ще ми отиде едно 2кг масло за най-разнообразни нещица.
Та, за сега списъка е следния:

Манинка - 5кг
Приятелка на Манинка - 5кг
Валерия - 5кг
Фотка - 3кг

Остават едни 7кг, като държа да вметна (Ири ме подсети), че маслото е с 99% масленост и вероятно ще се реже доста трудно, не ме вкарвайте в приключения да режа по 20-300 грама, защото едва ли ще успея. Аз лично смятам да си го разфасовам и да си го държа в камерата, не мога да побера повече от това количество обаче, защото тя ми е на половина пълна с патладжани, които не бих зафучила е така с лека ръка, иначе щях да задържа и тези 7кг оставащите, но това би означавало да си затворя хладилника яко и по празниците да ядем филии с масло и чубрица.  Laughing
Много хора минаха и казаха, че искат, не помня обаче кой колко и какво, та споделете си желанията, за да мога тези дни да го поръчам.

# 784
  • у дома
аз писах - да кажем 4 кг  Mr. Green

# 785
  • Sofia
аз писах - да кажем 4 кг  Mr. Green
Ами тя Ири май искаше 1кг, Дани и тя 1кг, значи по новите "полу" сметки остава 1кг свободен, който ако никой го не ще не е чак толкова фатален все ще го наместя в някой рафт.
Дими ти не ми ли каза, че искаш, защото изобщо съм изключила, то пошове ли не се обменяха, шоколади ли не поръчвахме, тотално се оплетох, аз за това не обичам да деля, че ми е някак по спокойно като знам че си е само мое.  Laughing
Между другото тези пошове дето така старателно си поделихме аз без да искам съм ги хвърлила с все пликчето, та следващия път може пак да си поделим.  Laughing

# 786
  • София
Между другото тези пошове дето така старателно си поделихме аз без да искам съм ги хвърлила с все пликчето, та следващия път може пак да си поделим.  Laughing
  smile3532 Напълно в твой стил!

# 787
ВалериО, ти си уникат! Да ти дам моята част от тях поне? Аз имам от личните си запаси, та тези ще ти ги прежаля, особено пък ти дет така си отразя ръката да ми делиш 200 грама ЧоколАт и то два вида.

# 788
  • Sofia
Всъщност аз пошове не ползвам, не знам защо искате да ми давате, не знам и защо толкова държа да си имам, чат пат бутвам някоя течност вътре я за макарони я за друго, но като цяло имам от Рая още мисля 50 или повече не знам какво ми е пращала.
Сега се сещам Галето ми обеща да ми вземе пош 2м на 2м та да си го ползвам за крем, Гале ако ходиш до кака Надка да ме не забравиш.

# 789
Ми като не ползваш и не ти трябват и си имаш.....УжасТ, ти си луда. Няма да ти даваме нищо. Ей, това женище няма угодия...първо със зор делка, после ги 'фърля, после се жалва и като му предложиш- ми то аз не ползвам и си имам и не ми трябват..... ooooh!

# 790
  • София
Ми като не ползваш и не ти трябват и си имаш.....УжасТ, ти си луда. Няма да ти даваме нищо. Ей, това женище няма угодия...първо със зор делка, после ги 'фърля, после се жалва и като му предложиш- ми то аз не ползвам и си имам и не ми трябват..... ooooh!
Абе мани, мани...  Mr. Green Във всеки шкаф, рафт, чекмедже си има нещо забутано. Половината неща са опаковани и с етикети, демек неползвани.  Mr. Green Но са напазарувани за всеки случай.  Mr. Green

# 791
  • у дома
  smile3532 Напълно в твой стил!

smile3532 smile3532

след мъничко ще ти кажа дали аз ще го взема това кило Mr. Green

# 792
  • у дома
за мен 5кг  Mr. Green Flutter Flutter Flutter

# 793
 Joy този диалог не можах да го пропусна смеейки се сама срещу компютъра  Joy
Вече се убеждавам, че е полезно да преглеждам отпадъците на Валерия. Толкова благородна душа - мисли за оборота на търговците, мисли за клошарите, .........., периодично дарява някой от шедьоврите си.
Вал, да ти благодаря публично за разясненията (ти си знаеш), изпратих чрез copy и paste и сега чакаме отговор.
Ванче, липсваше на срещата! До сега не бях присъствала на среща без твоята особа - да не се повтаря, извинителни не се приемат!!!!!
Блуто и ти се вземи в ръце!!!!!!

# 794
  • Sofia
Хайде поръчах го, сега ако ви е много интересно може утре следобед да дойдете да ме видите как се боря като прасе с тиква, изобщо не искайте от мен да ви е нарязано в правилни форми, ще са доста причудливи.  Mr. Green
Надявам се до събота да успея да приключа с делбата, с Галето и без това за събота щяхме да се виждаме, с Марианка е лесно също, Синичкото да му мисли как и кога му е удобно, на Ири и на Дани ще им ги давам не знам кога.

Общи условия

Активация на акаунт