Седма среща на ДАМИТЕ от Тортената тема - София

• 25 507
  • 826
  •   1
Отговори
# 795
ОСВЕН ТОВА СЪМ ОТ ПЪРВИТЕ, КОИТО ТИ КАЗАХА ЗА МАСЛОТО И СИ ГО ИСКАМ ПЪК! ФРЪЦ!!!

# 796
ТОВА ПРЕДИШНОТО Е ПРОДЪЛЖЕБИЕ НА ИЗЛИЯНИЕТО МИ В ТОРТЕНАТА!!!

# 797
Лелеееее май стана гаф - сега ще наблюдавам! В името на мира давам 1 кило.

# 798
  • у дома
Хайде поръчах го, сега ако ви е много интересно може утре следобед да дойдете да ме видите как се боря като прасе с тиква, изобщо не искайте от мен да ви е нарязано в правилни форми, ще са доста причудливи.  Mr. Green
Надявам се до събота да успея да приключа с делбата, с Галето и без това за събота щяхме да се виждаме, с Марианка е лесно също, Синичкото да му мисли как и кога му е удобно, на Ири и на Дани ще им ги давам не знам кога.

в събота или неделя ще мога да скокна до където кажеш да си го взема Simple Smile

Лелеееее май стана гаф - сега ще наблюдавам! В името на мира давам 1 кило.

аз също отстъпвам 1кг, макар и по трудно  Mr. Green Mr. Green

Вал, трябва да направиш нов разчет и списък  Joy hahaha

# 799
Вал, трябва да направиш нов разчет и списък  Joy hahaha
Е, сега го закъсахте! Ще е по-лесно, всяка да си отиде с ножа и да си отреже каквото и трябва.  hahaha
Седя и ви гледам сеира!!!  Joy Joy Joy
Ванче, липсваше на срещата! До сега не бях присъствала на среща без твоята особа - да не се повтаря, извинителни не се приемат!!!!!
Нищо не обещавам!  Сложничка ми е програмата напоследък. Хората носят по 2 дини под мишница, аз се опитвам да сложа цялата каруца.... Да видим до кога.....   Rolling Eyes

# 800
  • у дома
Блуто и ти се вземи в ръце!!!!!!

слушам!! 
Mr. Green

# 801
  • Sofia
На мен ми се говори бавно и по няколко пъти, може да си ми казала и че 20 кила искаш изобщо не съм и те разбрала даже.  Laughing
А така пък като приказваш от място в място и още повече ме объркваш, сега изобщо не знам ти 1кг ли искаш 2кг ли искаш или всичко искаш.  Joy
Понеже 2-та кг дето ги заделих за Дани и Ири не са им спешни (това според мен  Mr. Green) ги взимаш ти, защото с тях бих могла да се видя най-рано на следващата среща, която не е и ясно кога ще е.

Та списъка е запълнен, за Галето 3кг, за Лили 2кг, за мен 5кг, за Марианка 10кг общо.
То не пречи и пак да вземем разбира се, аз моите мога и за месец да ги изразходя така че за следващата среща може още една организация да спретнем.
Сега ако някой друг ми е казал и аз не съм го разбрала правилно да се чувства поканен да дойде у нас да му намажа една филия с мед и масло!  smile3534

На Ири също исках да благодаря, че сподели за тази фирма от която взима бадемовото брашно, аз днес поръчах, утре ще ми донесат, ето им сайта имат интересни нещица http://www.euroco-bulgaria.com/

# 802
  • у дома

Та списъка е запълнен, за Галето 3кг, за Лили 2кг, за мен 5кг, за Марианка 10кг общо.

да не забравиш и 5кг за Синичкото в такъв случай  Mr. Green Mr. Green

# 803
Ау, Вал, как с лека ръка раздаде моето скромно килце масло!  Crossing Arms

Нищо, ще ти простя, само защото вкъщи всички са се побъркали по шоколадите, които ми даде, направо не знам дали ще ги опазя за някой сладкиш, защото колкото пъти отворя шкафа, пликчетата ми се виждат понамалели  Laughing

Айде, да го изядете бързо това масло и ако наистина е хубаво, аз следващия път ще взема повече - мисля че едно 3-4 кила мога да събера в камерата, така че ме имайте предвид Simple Smile

# 804
  • София
Iri, аз взех капучиното, да знаеш. Портокала, понеже на
Валерия не й трябвало, но от нея да минело, щяла да си вземе, та по тоя повод портокал няма, само капучино. Ти нали 0.500 кг искаше? На Валерка ли да й ги дам, или с теб някакси ще се видим, или да си ми седи до следващата среща?

# 805
Iri, аз взех капучиното, да знаеш. Портокала, понеже на
Валерия не й трябвало, но от нея да минело, щяла да си вземе, та по тоя повод портокал няма, само капучино. Ти нали 0.500 кг искаше? На Валерка ли да й ги дам, или с теб някакси ще се видим, или да си ми седи до следващата среща?

Капучино засега не искам, само него не ми го оцениха вкъщи. Но за портокал, лимон и карамел съм за. Така че ако поръчвате, ме имайте предвид Simple Smile

# 806
  • София
ОК.  Peace

# 807
Сега ако някой друг ми е казал и аз не съм го разбрала правилно да се чувства поканен да дойде у нас да му намажа една филия с мед и масло!  smile3534
Мед да си носим ли? Или ни влиза в куверта???  Tired

# 808
  • Sofia
Мед да си носим ли? Или ни влиза в куверта???  Tired
Петето бе така мила и любезна да ми подари цял буркан с мед така че влиза в куверта и той  Laughing
Ири, аз карамел мислех днес да поръчвам, защото моя не мога да го намеря все още, но се отказах, защото не мога да кача всичко до горе, то маслото само ще ми е достатъчно.
За другата среща ще имам със сигурност така че ще ти донеса от карамела да го опиташ, пък аз за портокала не разбрах има ли няма ли.

# 809
  • София
Няма бе, жено. Заради теб, щото ти по принцип не ги искаше, затова Вселената те послуша.  Mr. Green
Карамел мисля да ти гепя половин кило, щом ще поръчваш, да взема да го пробвам, че се замислих дълбоко.  Laughing Пък като поръчваш, питай и за портокала, ако са го получили, поръчвай, ако не, тогава ще делнем с Ири лимон, ако някой друг иска- да казва.

Общи условия

Активация на акаунт