Варненци, в кой ресторант ходите най-често и защо? - 3

• 81 815
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Има да, до Свободния университет - Клас Барбекю - аз съм ходила 2-3 пъти, но преди 2 години, тогава ядохме доста вкусни неща, особено едни питки със сусам като балон, чудни бяха, не знам сега как е.

# 121
  • Варна
И сега е хубаво в това Клас Барбекю. Имат нов салон. Доста кичозен, ама му отива на мястото Simple Smile
Ядох пиде със сирене. Много вкусно. Но пък няма риба. Никаква.
Не става за вегетарианци.

# 122
Има да, до Свободния университет - Клас Барбекю - аз съм ходила 2-3 пъти, но преди 2 години, тогава ядохме доста вкусни неща, особено едни питки със сусам като балон, чудни бяха, не знам сега как е.
Ходих преди няколко дни и наистина е много вкусно, турската баклава е супер Heart EyesПоръчах и от тези питки, още ги има, също много хубави.

# 123
Клас Барбекю е хубав ресторант!!! Peace

# 124
толкова много го хвалите...да взема да се грабна да отида до там на обяд. Има ли зала  за непушачи?
Аз преди години бях ходила там и нищо не ми хареса.Явно има промяна

# 125
Това Клас Барбекю ми звучи като Клас олио и Клас пиле, които печаха пилета и правеха сандвичи на улицата, пред собствения си магазин за пилешки разфасовки и олио. От същия бранд ли е? Не ми звучи сериозно  Thinking

# 126
  • ВАРНА
Собственика е един и същ.

# 127
Да споделя все пак мнението си за Ред Канапе. Не знам по каква причина, но очаквах повече, може би защото всички заведения на въпросната ъъъъ...фирма, са интересни и различни. Ами този ресторант не е нищо от това, единственото, което ме впечатли беше правилният сервиз, което е рядко явление във Варна. Иначе като кухня и обстановка, предпочитам La guarda в Варна тауърс.

# 128
И аз да кажа за Клас Барбекю. Много ми хареса и ястията който ядох бяха огромни.

АссолИ ВилАр иначе има зала за непушачи. Вечер е трудно да се намерят места без резервация.
Може тук да го разгледаш http://www.hotelkabakum.com/index.php/barbeque

# 129
Сега видях, че има билборд на Клас Барбекю, пред Катедралата, явно затова стана така актуален изведнъж.

# 130
И преди беше актуален, но сега направиха подобрения и нова зала, та може би това е причината да се рекламира наново.

А за тайландският защо никой не е доволен.....така ми се ходеше на място където не съм опитвала такава кухня. Мой познати и те останаха много разочаровани .

# 131
Четох някъде за турска вечер в Камелия, за първи април ли беше, не помня  Thinking Сигурно има инфо из нета  Hug
А за тайландския да кажа - моя приятелка беше в Тайланд и каза, че в ресторанта кухнята е много сполучлива и доооста се доближава до оригинала. Единствената разлика била, че подправките са по-малко като количество  Wink

# 132
В Клас Барбекю единственното което не ми допада, но пък може би е нормално е турската реч.Когато е пълен ресторанта става говорилня и то от език който не е българския и клиентите се чувстват като у тях си ConfusedКогато е по-спокойно и няма много хора съм без забележки.

# 133
...
А за тайландският защо никой не е доволен.....така ми се ходеше на място където не съм опитвала такава кухня. Мой познати и те останаха много разочаровани .

АЗ останах разочарована, защото очаквах повече...."екзотика", храната беше ужасно "скучна", много слабо подправено и най-странното за мен беше, че дори соев сос (камо ли нещо по-...)не предлагаха да си дооправи човек храната. Но вкусовете са различни, което не харесва на едни се харесва на други! Peace

# 134
Ако е наистина тайландска, би била толкова екзотична, че не биха се намерили клиенти за този ресторант  Simple Smile  Така и не съм се прежалила да го пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт