Варненци, в кой ресторант ходите най-често и защо? - 3

• 80 960
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • ВАРНА
mari6a, пълно ли беше наистина?

# 406
prasuncho:-)- любимият ти герой Радо пак се радва на всенародната любов:-)

# 407
  • Варна
Масите, които бяха под дърветата бяха мокри и не ставаха за сядане.  Под навеса имаше една маса за 4 човека. Първоначално се засилихме натам, защото видяхме, че няма табела, че е запазена. Когато сервитьорчето ни пита колко човека сме и чу, че сме двама каза "Няма свободни маси в момента!" ... с леко троснат тон.

# 408
  • ВАРНА
prasuncho:-)- любимият ти герой Радо пак се радва на всенародната любов:-)

е как  Laughing

Не е изобщо по темата, но една случка с великия Радо. Миналото лято едно дете беше ужилено от пчела точно до пицарията. Според бабешките рецепти на мястото на ужиленото трябва да са сложи лук или чесън. Хукнах към пицарията, където би трябвало да имат тези неща. Чесън нямаха  Shocked Засуетиха се дали да ми дадат цял лук, на кубчета или на колелца. В крайна сметка самият велик Радо ми подаде чиния с лук. Помолих за салфтека (какво да я правя тази чиния?), а той Shocked Трудна комуникация беше  Crazy

# 409
Масите, които бяха под дърветата бяха мокри и не ставаха за сядане.  Под навеса имаше една маса за 4 човека. Първоначално се засилихме натам, защото видяхме, че няма табела, че е запазена. Когато сервитьорчето ни пита колко човека сме и чу, че сме двама каза "Няма свободни маси в момента!" ... с леко троснат тон.
Wink

# 410
  • София
момичета,

препоръчайте ми приятно местенце, с хубава кухня, където можем да вечеряме двамата със съпруга ми (имаме повод)  Peace

# 411
За мое огромно съжаление е фалирал любимия ни ресторант "Дева" from Veliko Tarnovo.
Голямо бе разочарованието,минавайки покрай фестивалния да видя празното помещение...Желая от сърце бъдещи творчески успехи на симпатичната собственичка /зодия Дева/,която неуспешно се опита да измами целия форум с нескопосан сценарий за уж доволна клиентка и т.н. Мисля че родния и град или околно родно село са по подходящи за интелектуалното и професионално развитие на "бизнес дамата"...Успех!

# 412
За мое огромно съжаление е фалирал любимия ни ресторант "Дева" from Veliko Tarnovo.

Тези дни си мислех за ресторанта, минавайки наблизо.Не съм разбрала, че вече го няма.Имаше и добри попадения в менюто.Но си спомням за измамата-измама, ама зачовърка на повечето любопитството да опитат.

# 413
Ух,че сте проклети ама.... Mr. Green /това към Мишока,надявам се да имаш чувство за хумор Wink/
Сега,верно,че дамата от Дева се опита да го рекламира тук доста нескопосано и мелодраматично,но пък мен лично ме накара да проверя за какво става дума от любопитство,което доведе до над 10 посещения на въпросното заведение с различни компании.Дори празнувахме там 2 повода.
С малки изключения де що сме поръчвали е било вкусно,особено,когато е готвела тя,а не някой нейн заместник.Цените бяха повече от прилични,можеше да се пуши на воля,няма глъчка и народ в салона-е,какво толкова не им беше наред?Сега,някои може да ги е отегчавало дългото меню,мен пък ужасно ме дразнят  ресторанти с бедни менюта.
Наскоро се бяхме запътили натам и видях ,че е затворено.И какво,в района да не би да има нещо по-за препоръчване от Дева?На Бодега ли е по-стока,на Хепи ли,за бистро Европа/ако все още се казва така/ изобщо и не си помислям да седна-ужасно високи цени съчетани с ужасно калпава кухня/изводите ми са от преди поне 2 години,но поради това не съм ги посещавала от тогава/.Пицария Радо изобщо я изключвам,тъй като и те са ме разочаровали даже с еднократното си посещение Naughty.И от там надолу по алеята пък не се сещам за едно,дето да е по-стока  ,в една или друга насока все си имат косури.

# 414
За Хепи, винаги се сещам за болната котка като мина наблизо.
Не съм я виждала,не помня кой писа за нея, но прочетох за нея ден след като бяхме обядвали там и детето се скъса от повръщане.Сега направо се потрисам като мина само.

# 415
За Хепи, винаги се сещам за болната котка като мина наблизо.
Не съм я виждала,не помня кой писа за нея, но прочетох за нея ден след като бяхме обядвали там и детето се скъса от повръщане.Сега направо се потрисам като мина само.
Последните два пъти след посещение на Хепи съм със стомашни болки и неразположение Close А да не споменавам като намерих черен косъм в яденето(аз съм много руса) и като им го показах с какво нежелание се отнесоха и как ме погледнаха като им казах, че вече нямам апетит и просто да го изключат от сметката.Май вече на нито едно от заведенията им няма да седна.

# 416
Вчера бях с приятелка и решихме да се разходим долу по алеята. Слязохме от към входа на морската градина и искахме да седнем в Хепи. Влязохме и ни упътиха на една изключително гадна маса за 2-ма , все едно сме изпъдени и нежелани, а имаше около 3-4 свободни на по прилични места. Когато попитах: "А, тази или онази са свободни , нали?", отговора беше : "Резервирани са"  ooooh!
Разбира се на ужасно любезният персонал отказахме да седнем и продължихме нататък. Разочарована и обидена съм вече от тях. Скоро даже няма да си помисля да ги посетя  Crossing Arms

Вече знаех какво ще кажа в следващото заведение - ще излъжа, че чакаме още хора.
Така успяхме да седнем. На какво прилича това?  Rolling Eyes

# 417
  • София
Цитат
Иначе да похваля пастата и тирамисуто в новия италиански ресторант "Гарибалди" /бившето кафе Париж/. Готвачът е италиянец. Пастата домашна и невероятно вкусна, жалко че е ограничен асортимента й. Основните ястия ...кхм... много ми идва пърженото - и рибата, и картофите, и пиперките, а чесновият чипс е "черешката" просто Simple Smile

Тирамисуто обаче е фантастично  Crazy

Готвачът ми е близък приятел и последното нещо което би предложил в ресторанта си е нещо пържено, камо ли пък чеснов чипс, не знам откъде си го измислихте изобщо.Явно бъркате заведението.Горещо препоръчвам ресторанта на хората,които се хранят здравословно,мога да ви гарантирам че всичко приготвено там е далеч от измислиците по другите ресторанти.  chef

# 418
  • Варна
Цитат
Иначе да похваля пастата и тирамисуто в новия италиански ресторант "Гарибалди" /бившето кафе Париж/. Готвачът е италиянец. Пастата домашна и невероятно вкусна, жалко че е ограничен асортимента й. Основните ястия ...кхм... много ми идва пърженото - и рибата, и картофите, и пиперките, а чесновият чипс е "черешката" просто Simple Smile

Готвачът ми е близък приятел и последното нещо което би предложил в ресторанта си е нещо пържено, камо ли пък чеснов чипс, не знам откъде си го измислихте изобщо.Явно бъркате заведението.Горещо препоръчвам ресторанта на хората,които се хранят здравословно,мога да ви гарантирам че всичко приготвено там е далеч от измислиците по другите ресторанти.  chef

Трябва ли да снимам порцията? Лавракът беше пържен на тиган, картофите и пиперката също. Явно тези картофи и пиперки са стандартна гарнитура, защото със същите беше гарнирано и месото на мъжа ми.
А моят лаврак беше посипан и с чеснов чипс. На очите и стомаха си ли ще вярвам или на твоя пост?

# 419
  • София
Цитат

Трябва ли да снимам порцията? Лавракът беше пържен на тиган, картофите и пиперката също. Явно тези картофи и пиперки са стандартна гарнитура, защото със същите беше гарнирано и месото на мъжа ми.
А моят лаврак беше посипан и с чеснов чипс. На очите и стомаха си ли ще вярвам или на твоя пост?

Жалко че другите хора ще останат с погрешно впечатление на база на твоето мнение,което е доста субективно и струва ми се леко тенденциозно.Виждам че прехвалваш други заведения с леко рекламен акцент,а си доста далеч от истината кое всъщност е качественото.Но разни хора разни идеали.За хората които имат интерес да посетят новия италиански ресторант Гарибалди мога да кажа,че готвача Фабио цял живот се е занимавал с това и евала му правя че се престраши да направи този ресторант в България в предвид какво е положението тук а и както се убеждавам българският клиент има свръх големи изисквания и май и доста презадоволен откъм заведения.

Общи условия

Активация на акаунт