Варненци, в кой ресторант ходите най-често и защо? - 3

• 81 815
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
 Nicimici, би ли оставила преценката за личността и качествата на храната, която консумирам, за себе си. Заведенията, които посещавам са си моя работа, споделила съм мнение в темата.
Конкретно за "Гарибалди" май точно ти подхвана рекламна кампания. Ако си беше направила труда да прочетеш внимателно поста ми, щеше да забележиш, че пастата МНОГО ми хареса, както и тирамисуто. Който не е съгласен с мен, да посети лично ресторанта и да сподели мнение, оборващо моето. Засега само ти спориш дали съм яла пържена храна там или не. Следващия път ще снимам.

# 421
  • София
Nicimici, би ли оставила преценката за личността и качествата на храната, която консумирам, за себе си. Заведенията, които посещавам са си моя работа, споделила съм мнение в темата.
Конкретно за "Гарибалди" май точно ти подхвана рекламна кампания. Ако си беше направила труда да прочетеш внимателно поста ми, щеше да забележиш, че пастата МНОГО ми хареса, както и тирамисуто. Който не е съгласен с мен, да посети лично ресторанта и да сподели мнение, оборващо моето. Засега само ти спориш дали съм яла пържена храна там или не. Следващия път ще снимам.

Добре Ваше Височество  Joy Joy Joy!Знаех си че с кралски особи не се спори.... Whistling

# 422
Никимики,
с твоите постинги не правиш услуга на ресторанта. Винаги е съмнително когато някой се регистрира единствено, за да пише за едно заведение  Whistling

# 423
Влизам да похваля Гарибалди и какво да видя...Simple Smile Някой беше писал за него и наистина много ни хареса. Уютно, вкусно и на ок цени. Никимики, наистина е много подозрително да се регистрираш с няколко поста и  да защитаваш яростно ресторанта, при това за дреболия като дали е пържено или не нещо... Спри се, че ще направиш лоша услуга на мястото!

Пробвахме с мъжа ми и Модера, вече два пъти и е много вкусно, обслужването няма грешка, изобщо приятно е. Хапнах една порция телешко - невероятно крехко.

Бяха ми споменали за още едно ресторантче на италианец с хубава кухня, като пробвам ще пиша.

# 424
Някой има ли впечатления от новия ресторант Мемо на Червения площад? Имал детски кът, чух добри отзиви, смятам да го посетя тези дни.

# 425
Някой има ли впечатления от новия ресторант Мемо на Червения площад? Имал детски кът, чух добри отзиви, смятам да го посетя тези дни.

Къде по точно се намира  bouquet

# 426
  • Deutschland/HE

аз само чух, че е на Планекс собственост и ще чакам отзиви, щом има детски кът.

# 427
Да споделя снощните си впечатления от Алденте (бившата вила Буров, нали така се казваше сега ...).
Бяхме с приятели, които често са там и им допада мястото, нашите впечатления са малко смесени, по-скоро към положителни, но не бихме ходили често там.
Поръчахме си няколко неща. Предястието ми - дип със сирена и спанак, беше много вкусно, но и доста солено, също така като цяло се забави доста храната, което нашите приятели казаха, че се случва за 1-ви път.
Пастата на мъжа ми, ньоки със сирена, определено не беше от най-добрите попадения, сосчето приличаше много повече на Бешамел, отколкото на сос с четири сирена (всъщност нямаше много намек за сирене, но така си го правят да кажем ...нямаше и типичния по-силен и солен вкус на сирената).
Другите неща си бяха нормални, като цяло менюто е доста месно, което за нас не е много ОК, понеже не ядем месо и така ...От този тип заведения - Пастария повече ни допада. Скоро мислим да посетим едно място, което ни препоръчаха много - HOME Dine&Wine, не си спомням обсъждано ли е тук, ако някой е ходил, да сподели ...

# 428
Аз чух от 5 различни мнения, страхотни отзиви за МЕМО, но не ми е останало време да го посетя.

# 429
. Никимики, наистина е много подозрително да се регистрираш с няколко поста и  да защитаваш яростно ресторанта, при това за дреболия като дали е пържено или не нещо... Спри се, че ще направиш лоша услуга на мястото!

Не искам да защитавам никого но ако погледнете Никимики няма само 2 поста , просто е писала в теми в които не се отчитат публикациите и , просто ми стана интересно и видях че е регистрирана отдавна във форума  Hug

# 430
Винаги е много интересно,когато на строителен предприемач му стане скучно и почне да се забавлява в ресторантьорството...ще наблюдавам с любопитство експеримента и неговата продължителност...

# 431
И защо да не е на Планекс? Кой е казал.че Пламен Андреев ще запретне ръкави да готви и сервира? Аз пък се нагледах на готвачи да се правят на мениджъри и да не им се получава.
Бях тази вечер  там, всичко ,което си поръчах ми хареса, с изключение на табулето,което беше с много малко мазгадноз, както го правят във Франция, може би това са целяли. Иначе лавракът беше много вкусен, киш лоренът с броколи също, бисквитената торта тоже.
определено ще повторя, набелязала съм си охлювите с дип от спанак и басмати и пилешкия терин.
При това цените са направо ниски- това е предимството да не плащаш наем, можеш да сипозволиш конкурентни цени.
Има пързалка ,люлка и мека настилка под тях, но също така по средата има и шадраван, който макар и плитък, може да се окаже основателна причина майките да стоят да си вардят децата  непрекъснато.
Определено препоръчвам.

# 432
И защо да не е на Планекс? Кой е казал.че Пламен Андреев ще запретне ръкави да готви и сервира? Аз пък се нагледах на готвачи да се правят на мениджъри и да не им се получава.
Бях тази вечер  там, всичко ,което си поръчах ми хареса, с изключение на табулето,което беше с много малко мазгадноз, както го правят във Франция, може би това са целяли. Иначе лавракът беше много вкусен, киш лоренът с броколи също, бисквитената торта тоже.
определено ще повторя, набелязала съм си охлювите с дип от спанак и басмати и пилешкия терин.
При това цените са направо ниски- това е предимството да не плащаш наем, можеш да сипозволиш конкурентни цени.
Има пързалка ,люлка и мека настилка под тях, но също така по средата има и шадраван, който макар и плитък, може да се окаже основателна причина майките да стоят да си вардят децата  непрекъснато.
Определено препоръчвам.
Нито съм казал,нито имам нещо против,авантюрата на Андреев,просто съм любопитен...

# 433
И Митев не е готвач, но не бих нарекла Ред Канапе и Рапонги авантюри.

# 434
Щом е на Пламен Андреев, аз имам високи очаквания от това заведение. Не бих нарекла ресторантите му авантюри.

Общи условия

Активация на акаунт