Нови придобивки в гардероба - 24

• 89 900
  • 686
  •   1
Отговори
# 675
Много Ви благодаря за отговорите, знаех си ,че сте страхотни! Тия желета и на мен много ми харесват, исках ги, на няколко пъти ходих до tendenz  и все нямаха моя номер!

Не си изпуснала много PeaceПо неудобни обувки никога не съм имала-носих ги точно 1 път.

по принцип желетата? или конкретните? че съм се насочила и аз към едни,ама първо ми се стори,че все пак ще спарват,а и това,че хич не са удобни newsm78

специално тези. PeaceАз говоря за тези ниските с цветето.
Иначе имам около 4-5 чифта желета(нa  Melissa и Vivienne westwood for Melissa) и проблеми нямам.Не спарват и са удобни,въпреки че няколко от чифтовете са на ток. Peace

# 676
  • Belgium
Ментетата на Тенденз са ужасни, само съм ги пробвала и се отказах да ги купувам. Неудобни и си личи че са копия от 100 километра.

# 677
не знам за англоманията, но моите обувки мелиса си спарват и в топлото време убиват доста.

# 678
Ралка, много е сладка тениска, но в албума ти се влюбих е една бяла туника- рокля, видях че в постове си си писала, че е от Даная, но може ли да споделиш от коя точно ?????

# 679
  • София
Ралка, много е сладка тениска, но в албума ти се влюбих е една бяла туника- рокля, видях че в постове си си писала, че е от Даная, но може ли да споделиш от коя точно ?????

Аз я гледах онзи ден в мола сердика същата тази рокличка,струваше 15 лв,но продавачките или консултантките им са страшно досадни Tired

# 680

Благодаря ти  Flutter.От Данаята на Графа е. Peace

# 681
не знам за англоманията, но моите обувки мелиса си спарват и в топлото време убиват доста.

Aз ниски на Мелиса имам само едни,не съм ги носила още в топли дни,ама са на дупки и не мисля че ще спарват. PeaceИначе англоманията са доста отворени и не спарват.Имат и едно покритие отвъре-като много тънък плат,то уж е за да се избегне проблема.
Ако са затворени обаче,каквато и марка да са, според мен в топли дни ще спарват Peace

# 682
# 683

И аз мерси много и на Pink Flower за бързите ви отговори, ще мина другата седмица.

Благодаря ти  Flutter.От Данаята на Графа е. Peace

# 684
Здравейте момичета! Скоро не съм се включвала но ви следя и наистина показвате страхотни неща Peace
Ето и от днес придобивките

Хубава вечер на всички   Simple Smile

# 685

Отдолу четях коментарите на френски ( какъв френски само ), г-жата се оплаква, че от 2 месеца чака сандалките и има съмнения дали ще дойдат....Някой поръчвал ли е от вас? Идват ли си нещата или е въпрос на късмет???

само веднъж съм поръчвала,но платих за доставка с тракинг номер-хич не ми излезе евтино,но поне дойде(за 10-на дни).Повече обаче едва ли нещо ще взема, номерата не си отговаряха,а за качеството няма да говоря. Sick
Въпросните сандали,само че с каишка на глезена, имаше и по бг магазините за 20лв Peace

Мерси Tia_e ! Аз си поръчах днес ето този часовник, но в бледо розово. Не можах да намеря снимка, а часовникът ще ми дойде след 2 седмици. nelly_ns_85 рокличката е сладка. Представям си я лятото с един готин тен и един хубав дебел кожен кафяв колан. Simple Smile

# 686
  • Belgium
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА 

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=568196.new#new

Общи условия

Активация на акаунт