Отговори
# 645
  • София
И аз съм без цикъл още, екстра ми е  Peace

# 646
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Milla, и аз още нямам ''включване''...Тъкмо се чудех кога да очаквам.. smile3506 Другата седмица си записах час за профилактичен преглед при моята лекарка и ще се допитам до нея за повече инфо. Peace

# 647
Барбалетка - ха дано да я консумира малчо Flutter
МишанкеLaughing Явно това съм имала предвид  Mr. GreenАбе едни такива като подплънки и си ги пъхам в сутиена и събират кърмата, която тече и ми е сухичко и приятничко  Sunglasses

И аз нямам цикъл още  Peace

Чакам си една приятелка да пием кафенце! Хубав следобед от мен   bouquet

# 648
И аз см без цикъл все още.. Thinking

# 649
  • Варна
Мдаа ,и аз съм без цикъл Thinking
Преди няколко дни бях на преглед +цитонамазка ,лекарката ме пита дали имам..казах -не ,a тя ми каза-добре-това беше Rolling Eyes.Аз не се притеснявам още,така ми е добре Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 16:16 от Velina_p

# 650
Ради, абсолютно същите усещания имам и аз с лекото прибоцкване и усещането как мандрата потича, но това е само, когато малчуганът суче и то по няколко пъти на хранене. Иначе, когато изцеждам, го има само веднъж в началото и това е. За втората гърда не стига прибоцкване и тя не пуска. Simple Smile

# 651
Барбалетка Hug
Ради, и аз имам същите усещания, но с помпа ми е малко трудно да го постигна. Понякога потича и без засукване когато е наближило примерно времето за хапване, а той спи. Усещането е и по-силно когато гърдите са празни.
Мила, и аз нямам цикъл и се надявам скоро да нямам. Утре съм обаче на контролен преглед след раждането и да ми видят хормоните, че това мляко при мене е супер непостоянно, както два дни преливах без помпене, откакто възобнових помпенето гърдите ми са празни, дори и само веднъж на ден да го направя.

# 652
А сега коя...коя е  Mr. Green Казвайтеееее  Hug

# 653
Здравейте мами и бебоци!!! Simple Smile
Честити месечинки на всички бебчета родени на днешната дата!   bouquet
Ние днес бяхме на очен лекар, че от петък вечерта на Лидия и сълзи едното око. Изписаха и капки за очи за 10 дни, дано се оправи с тях. Praynig
Данитка, аз съм Nina Dimitrova /сигурно си се сетила де  Mr. Green/ а за  luvbed пропускаме единствено в дните, в които съм с цикъл.

# 654
За цикъла- нямам още  и ми е супер , защото по принцип ми е адски болезнен  Mr. Green

За luvbed- правим си планове всеки ден , като заспи Мал4о да се насладим един на друг, ама той като заспи, докато оправя из къщи и ве4е нямаме сила и двамата с разликата , 4е преди само  аз отказвах , а сега моя и той като  помирише възглавницата и в просъница само казва -"Миило , пак пропуснахме , ама утре ве4еееее  " Joy Joy Joy Joy Ще видим днес какво ще става

Абе хора на кое казвате сълзене, на дребното също от време на време му се сти4а сълзи4ка в от външната страна на о4ето без да е плакал , ама незнам притеснително ли е  newsm78

Краси- 4естита ви месе4инка   bouquet

# 655
Пак сте писали за световно, момичета   Laughing
MartakEly - няма грешка с кг-ми. Преди да забременея бях 43, но съм висока 156 и не изглеждам като клечка  Wink Виж, малко се притесних за Зеленоочка, защото за нейната височина тези 44 ми се виждат мъничко. Но, ако се чувства добре - лошо няма  Hug
hailie - честита месечинка на хубавеца Симеон  Hug Колкото до къпането, Йоанна я къпем около 10-15 мин, защото обожава да пляска с ръце и крака, много се забавлява, уморява и после по-лесно заспива  Rolling Eyes Масажа е след къпането, докато гимнастика правим през деня, докато играем.
Radi - много се радвам, че започна редовно да пишеш, че ни беше домъчняло за теб  Hug При Смехи нощният памперс също не е препълнен когато отвори на сутринта очи, но не се притеснявам от което. Дневните нали са в изобилие  Grinning. А шапка ти свалям за тези 160-180 мл за 5-10 мин. Аз за 30 не успявах същото количество да докарам.
m9m9 - страхотен празник сте имали   bouquet. Браво, че сте запазили хубавата традиция!
Данитка - имаш един глас и от мен. Аз съм от гласувалите до момента с двойната фамилия  Wink
Milla - на мен ми дойде преди 2 дни. Но знам, че докато кърми майката може цикъла й да не се възстанови, така че не виждам повод за притеснение при теб  Hug

# 656
Мами кажете ми, ако дребосъчето се изкашля 4 пъти, като при 3 от тях повърне с храчка ще го заведете ли незабавно на лекар или ще изчакате?

# 657
  • София
m9,да аз бих го завела! Hug
Дано бяма проблеми Praynig

# 658
Мами кажете ми, ако дребосъчето се изкашля 4 пъти, като при 3 от тях повърне с храчка ще го заведете ли незабавно на лекар или ще изчакате?

Аз най-малкото ще звънна веднага на педито. Ама храчката от кърма ли е или такава за притеснение?

# 659

и аз бих се обадила задължително и ако педи прецени , ще отида

Дано да не е нещо обезпокоително

Общи условия

Активация на акаунт