Отговори
# 75

Инак сме вече 6.020кг  и тук количеството на вит Д е 1мл всеки ден  Wink

Лелеее,та това са 40 капки от Деавита и 1/10 от неговата опаковка и на Вигантола!Не е ли множко Shocked

# 76
Ами сиропчето е примес и с други съставки (мирише на черешки   Crazy), и немога да го разбера в 1мл от него , колко е съдържанието на чистия вит Д (шишенцето е 50мл и ако не го разлея  Joy, за месец и нещо -два ми стига). Такива са предписанията на всички и се дава на деца до близо 3г (поне така пише на опаковката)  Peace

# 77
bob4enka, в какъв смисъл сте точно на обратното на нас?  newsm78

ААА и да ви питам за... Деавита - давате ли и по колко капки?....
Шегувкам сееееееее!  hahaha hahaha hahaha

# 78
В указанието трябва да пише колко единици вит Д се съдържат в 1 мл  Peace Явно е по-разредено. ZStamenkova , а какви са му другите съставки? Интересно ми е, защото на мен ми бяха донесли един от чужбина - вит А С Д.

# 79
 Laughing така кажи че е сиропче  Grinning направо се  Shocked като си помислих за 1мл чисто Д

# 80
Много неща обсъждате и все интересни!
За къпането ще кажа,че сме като при Ноел ,все едно аз съм го писала!Къпя всяка вечер,не си представям аз да не се изкъпя преди лягане ...
Обаче нито протяга ръце към играчки ,нито задържа за дълго...аз ли не я тренирам? newsm78
Не се и обръща на никъде ...но май хич не ми остава време за упражнения! Thinking
За очите-бяха сини ,сега са още по-светло сини!Но и таткото и два бр дядовци са силно синеоки,та дано останат ще се радвам !каката ни е с пъстри към кафеви!

Днес видях съвсем случайно Нани-Банани с Александър и по-късно Калинче с Алтай!!!
Големи сладури ..... Hug
Та от Нани-Банани малко инфо.Малкия имал слуз в акото и го водили на специалист!Та това показвало непоносимост към лактоза и фруктоза !Препоръките са били ,ако дава АМ да е едно специално (забравих го) За кърмата да намали млечните продукти от краве мляко!От овче и козе мляко може!Нямало такова връзка сополи и слуз в акото-тук го бях прочела!

# 81
  • Варна
Aз давам по една капка вит. Д през ден, Оле. Нали ти ме питаше ?!  tooth
Нашият сладкиш ме хваща за ръцете и днес даже стана на крака. Не мога да сваря да го хвана за кръста, бре... ще проходим още малко Simple Smile
За бънджи съм против. Имах позната (още имам де:), нейното дете така беше свикнало на т'ва бънджи, че като го вземеш в ръце и пружинираше, то не е проблем голям, ама тежеше 10 кила и оставях без ръце за 10 мин, не знам за родителите му какво е било.
Къпя всеки ден, вечер, но като се о...е, пак го къпя, щото го прави професионално и му се сменя чааак долното боди  Rolling Eyes
Варненки, хайде в сряда да се срещнем в 12,30часа, че да хванем слънцето. Забелязах тея дни, че напича слънце към 11,30 и към 14-15,00 ч се скрива.
Веси, дано се стабилизирате скоро. Ще ти се обадя утре  Heart Eyes Hug
Ето аз какво имам за масаж и гимнастика: http://www.vbox7.com/play:7fb387c1&al=1&vid=

Лека вечер!  smile3524

# 82
   Ето ни и нас, все така просрани. Водих я на лекар, направо ми се засмяха, че съм си направила труда. Нищо да не и давам, ще и минело  Crazy Мишелка също не се обръща, само се изтласква напред и назад. Слагам я отвреме навреме понавдигната, то и шезлонга и не е напълно легнал, но тя основно е на ръце, където е абсурд да е легнала, голямо гърчене пада. За бънджи и проходилка мисля, че е прекалено малка. Едва ли ще я сложа до 6 месечна. Къпя я всяка вечер, заради съня по скоро, пък и ни е навик вече, преди да дойде свекървата пропусках. Ох, реве пак, аманнн  Crazy

# 83
  • София
Здравейте! Във връзка с инициативата на бг-мамма и Ла Лече Лига ви представям оставащите срещи и лекции до края на месец януари:

ЛЛЛ СРЕЩИ:
Тема: „Да започнем кърменето с добър старт.”
Кога: 22 януари 2011, събота, 10:00 ч.
Къде: гр. Варна, Майчин Дом, ул.Мир №1

Тема: „Захранване и отбиване – факти и заблуди”
Кога: 24 януари 2011, понеделник, 10:30 ч.
Къде: гр. Карлово, 10:30 часа, „Дон кафе”

Тема: „Предимството за вашето бебе”
Кога: 29 януари 2011, събота, 10:30 часа
Къде: гр. Пловдив, ул. Княз Александър Батенберг № 29, книжарница Хеликон

СРЕЩИ С ПОДКРЕПАТА НА ЛЛЛ:
Тема: “Честно ми кажи!” (за предизвикателствата, които майчинството ни отправя)
Кога: 29 януари 2010, събота, 11:00 ч.
Къде: гр. Стара Загора, кафе-аперитив Камелия, ул. Руски № 56 /входа е до Германско Българската Лаборатория – до
химическото чистене/

ЛЕКЦИИ С ПОДКРЕПАТА НА ЛЛЛ:
Тема: „Предимства на кърменето” и „Захранване на бебето. Здравословно хранене на цялото семейство”
Кога: 23 януари 2011, неделя, 11:00 ч.
Къде: гр. София, “Тук-таме”, ул. “Гео Милев” 22, вх.А

# 84
  • София
Леле, моето се съдра от рев преди малко... Не ще да яде, нито вода, нито на ръце - нищо не иска и се захласна и стана лилава..............
Съблякох я в банята, правих масажче на коремчето, гимнастика, но не се изака. Някак си се успокои, но само докато сложих памперса и я гушнах и после - пак рев. Ужас!
Този път я успокоих със сешоара, но пак за малко и пак рев!
Пак в банята, махнах памперса и татко и дойде с шишето мляко - то да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли... Е, нахрани я човека, после пак рев, накрая я метнахме в портбебето и както я залюля тате, така заспа като че ли някой и махна батериите.
Какво беше това чудо не знам... тя не е ревливо бебе...
Сега спи до мен в портбебето, но аз съм нащрек и чакам новата серия Sad

И защо не мога да използвам емотиконитеееееееееееее.......
И не успях да сложа още снимки в албумчето ми - нещо тотално се е бъгнал компа май, добре че все пак ми дава да си публикувам писанията.

# 85
Arim, случвало ми се е няколко пъти така да се захласва чак от рев и е много мъчително, на мен също ми се доплаква в такъв момент. Аз го отдавам при нас на коликите, сигурно и при вас е това причината. Още мъничко и ще минат Hug за да дойдат зъбките

# 86
Здравейте в новата темичка! Само с хубави новини да я изпишем! Simple Smile

Флъфи, Хайли, ами моят повръща май защото наистина попреяжда, макар и да е към 6 кг, не повече. Но пък го прави към 1-2 часа след яденето, ако ще повръща! Иначе по време на самото ядене и след това непосредствено, не повръща от много време.

И аз мисля за зъбките Дентокинд да купувам тия дни! На каката действаше сравнително добре, малко, но колкото да се кротне и да заспи. Доста е неспокоен от 2-3 дена, спи по малко през деня, яде си ръцете много настървено, ясно е, че май зъби идат! Rolling Eyes

За обръщането - моят не се обръща, макар че като го обърна по корем, почти е готов да се килне на гръб.

Ивдраг, и моят реве някой път навънка доста, добре че поне заспива повечето пъти, иначе язък за разходката, ако не заспи. Mr. Green

За хващането - много успешно си вади бибата от устата и си лапа ръцете, иначе играчки разни успява да хване, не мисля че го прави целенасочено все още де.

Цветът на очите е доста неопределен, нещо средно между зелено и кафяво.

Не го къпем всеки ден, на 2-3 дена, но задължително всеки ден дупе,вратле.

ZStamenkova, до 3годишна възраст ли казваш? Дай линк, ако може към въпросното нещо? Мерси Simple Smile

Арим, много е гадно такакато плачка детенце. Дано да е спокойна нощта! Peace

# 87

Флъфи, Хайли, ами моят повръща май защото наистина попреяжда, макар и да е към 6 кг, не повече. Но пък го прави към 1-2 часа след яденето, ако ще повръща! Иначе по време на самото ядене и след това непосредствено, не повръща от много време.
Лурдес, и моят напоследък точно така повръща и мен ме съмнява, че е рефлукс. Споделих това веднъж с лекарката ни и тя каза, че ако повръща известно време след яденето, а не веднага и мирише на кисело най-вероятно е рефлукс. Днес четох за рефлукса и останалите симптоми за нас също отговарят, а най-вече нервното ядене. Confused

# 88
Ей, изчетох ви! Ам Laughingа и аз днес нямам много време Crazy

Флафи, честит имен ден! Да си носиш името със здраве и да ти донесе много щастие , късмет и щастливо бебче Heart Eyes

Нито се обръща, нито се сеща Laughing . Нищо не хваща освен пръстите ми , и то ако му ги набутам в ръчичките, иначе докато хапва се хваща с едната ръчичка за сутиена, където го набара.Играчки не държи, не се опитва да ги хване даже, но днес го забелазах, че умишлено ги рита - бях сложила грифа с играчките на шезлонга на средата и той си вири краката да ги рита, след това го свалих към крачетата и той се втренчил и ги ритка. Явно ръчичките по-късно ще влязат в употреба Mr. Green

Флъфи, дано всичко е наред! И дано го израстне, казват, че при бебетата било физиологично, а след годинката вече се оперира... Hug Дано се оправи милото. Моя днес доста повръщаше, но по-мъчничко и след като се е развълнувал силно...

Къпем се всяка вечер, а когато дават Стъклен дом го къпя по-рано Grinning . А днес го къпах сама, че тати е нощна. Гимнастика и масаж правя преди баня, като един час (към 19ч) преди баня го събличам гол да рита и да си играем.

Очичките и косичката му бяха чееерни! Но сега изсветляват до тъмно кафяви. Какво ще стане не знам (сииилно се моля да е насладил зелените очи на баща си, обожавам зелените очи Heart Eyes Whistling )

Оле, благодаря за темата Hug  bouquet

# 89
  • Stavanger,Norway/ Varna
хейли, пуснаха ли пак Стъклен дом, чакам го отдавна  Crazy

Ноел, нали каза, че до годинката ще къпеш всеки ден. Ние сме обратно, щото аз от годинката нататък ще къпя всеки ден  Crazy Laughing

Продължавам с гледането на Биг Брадър  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт