, а странното е че през деня яде на по-големи интервали. Мисля си, че я зъби я колики морят децата и затова се будят, въпреки че не отказва кърма никога, все едно не е ял въобще
Иначе памперса сутрин му тежи около 300 гр. Ние акаме на няколко дни веднъж, но редовно пишкаме. Pozitive при вас този период на често нощно хранене от скоро ли е? Ох, дано да се регулира скоро, щото ние освен че се будим на 2 часа да ядем, се будим и няколко пъти помежду тези яденета я за биберон, я да го гушна...
Накрая от офисите им не искаха нито да ме чуят нито да ме видят, разведоха ме без да платя неустойки и даже последната сметка

Ради и бебка като не яде вечер и памперса и е почти сух сутрин,мисля,че е нормално. Никога не будя за хранене,тя 1 вечер си спи, после на другата яде,както си поиска така. Малко ме претеснява,че пак започнахме да повръщаме и не знам на какво се дължи това
Днес май няма да излизаме,че много духа. Хубав ден
Толкова се радвам, че се "развеждаш"
! Аз как ги ненавиждам тия!
. Майка ми я "разведох" преди около 2г. Сега се опитваме с мъжа ми да "разведем" и неговата майка 

Вкуса си е същия, но тази воня......... Може би не е от пликчетата, обаче се чудя дали да не взема шишета. Иначе като стои в хладилника 2-3-4 дни нито мирише, нито нищо.. И сега изхвърлям по 500-600мл на ден.
Дано не е проблем
След това пак проблеми и накрая реших аз да го контролирам през деня да яде на 2,5-3 часа..През ноща обаче го оставях на поискване - будил ми се е на 3-4 часа и в един момент почна само по веднъж, докато на 2 месеца и 2 седмици (приблизително) спря да се буди нощем и взе да прави все по-големи паузи..
) дремваме по 30 минути между кърменията, но с помощ от моя страна - сам заспива само вечер. Памперс сменям преди всяко кърмене и през деня винаги е напишкан, а и по 1-3 пъти и наакан.
. То всъщност е логично нощем като не суче и да няма какво да изпишка. Явно си наваксва през деня човечето.

Вкуса си е същия, но тази воня......... Може би не е от пликчетата, обаче се чудя дали да не взема шишета. Иначе като стои в хладилника 2-3-4 дни нито мирише, нито нищо.. И сега изхвърлям по 500-600мл на ден. 
Стъклените шишета или бурканчета, (стерилизирани) си остават най-сигурни и неутрални откъм миризми, НО винаги трябва да се внимава да не стане счупване.
Слава богу, бил е малкия дявол,ама и шефа му като вижда какво е времето и като знае, че няма да става за работа защо ги кара да се разхождат само незнам, вече се прибират на обратно. Нямам думи просто. 
Умишлено я спрях от детска да не пипне нещо и да са болни и двете, а то...

http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid=1609342428302&set=o.155899384441116
И аз преди няколко вечери направо изпуших
Стана ми мъчно хем за бебето, хем за мене си. Толкова ми е обидно, че се лишавам от толкова храни, за да му е добре на стомахчето, а той така да ми отвръща...
Той реве и аз рева - ужас направо! А си беше гладен.. Ама така жално плачеше и хълцаше направо, няма успокояване.. Милите! Кой знае на тях пък какво им е. Не трябва да им се сърдим, колкото и да е трудно. От тогава спи при мен, през деня почти постоянно го гушкам и като че ли малко се подобриха нещата. Пак се дърпа и като го оставя след известно време се умаря и като го взема задрямва и така си хапва