П.П.: Останаха ми очите в новата детска градина

Уффффф дано да ме разбра както обясних и аз
.

Да са живи и здрави, весели и щастливи дечица! 
Празникът ви изглежда сууууперррр!

, и несъблечени дрешки, а с гащите това няма как да се случи.
Иначе купих ново гърне, и с голям мерак сяда на него Анелията. Обаче въпреки, че меракът е голям, резултатът е нулев.

И от подаръци мисля да спестя, така и така не ги отразява, а и сме пълни с играчки и всякакви боклучки, та ще й купя вероятно масичка със столчета, че много ги харесва тези на яслата и се самообслужва, инак все някой трябва да я вдига и сваля от високия бебешки стол, и то по 5-6 пъти в рамките на половин час, а това си е тежък физически труд
А понеже РД съвпада с баш Великден, ще ходим в провинцията при родителите ми и там ще отпразнуваме по роднински.

А по пътя ще посетим даже и феста в Разлог и ще видим на живо Джамирокуай
Макар, че каква почивка ще е с две деца изобщо не смея и да си помисля.

Дори и като тръгвахме сутринта за празника на кака й на буквите, тя-за ясла, кака й на училище, но аз подготвих фотоапарата и тя реши, че пак ще ходим на РД
Та, радва се, разбира, че е по-различно-наконтена е, отиваме на различно място... Но смятам да е с много малко деца и ние също няма да подаряваме подаръка, ами че то е толкова голям разход сметката в детските клубове, че остава и да дам още за подарък. Бабите ще подарят, гостите, така че ще има пак нови неща. Аз съм й купила нови дрехи, това всичко са много пари 
)
И нали така се учим всички, чрез преживявания 
) Седалката й е все още като играчка, не иска да сяда на нея

Да сте живи, здрави, много щастливи и усмихнати!!!
Тази сесия я минах като на сън и до голяма степен на автопилот,но съм много горда със себе си, имам една 4-ка, две 5-ци и пет 6-ци