Намаления 2011

• 98 285
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Златни сте момичета.Добре ,че споделяте  bouquet Вчера се разходихме до КАРФУР и ние.Накупихме гащи за без пари за цялото семейство Mr. Green За малката дънки за 6лв-страхотни CrazyДва пъти влизахме да пазаруваме  Mr. Green Другата седмица пак ще се ходи до там

# 646
  • София
Искам специално да благодаря на моми4ето, което миналат седмица сподели за намалението в Карфур  bouquet Ходих още в първия ден на 70-те процента и напълних една коли4ка с дрехи, а на касата оставих 50 лв. Mr. Green Имаше страхотно евтино бельо и детски дрехи - яке за 6-7 лв., панталон за 5! Мъжките паму4ни тениска са супер високо ка4ество, но още миналата седмица по4ти не бяха останали. До обувки не се доредихме, уви. Много, много съм доволна. Още веднъж благодаря за инфото Hug Ако не бяхте казали тук, никога нямаше да се вдигна до Карфур, нямам навика да пазарувам там.

# 647
  • EU
Благодаря за информацията и от мен  Simple Smile Дано утре да е останало още нещо намалено.

# 648
Кога правят намаление на банските  на Triumph?

# 649
Някой знае ли намаленията в Bershka свършиха ли?

# 650
Някой знае ли намаленията в Bershka свършиха ли?
Не са свършили!

# 651
  • Countryside
Мъжкият Андрюс на -70%

# 652
Кога правят намаление на банските  на Triumph?

В4ера ходих и си харесах бански за 90,90лв ,на косъм да го купя.Днес ве4е бях твърдо решена .Отидох в Мола на Стамболииски и бях изненадана-банския струваше 63,63 лв.Много съм щастлива,банските на Triumph са супер.

# 653
  • София
Странно. И аз преди имах високо мнение за тях, последните 2-3 4ифта, които съм взимала, изкарват един сезон със зор Confused Едните се протриха на дупето, на другите им изпопадаха едни метални 4асти на връзките...И това при положение, 4е ползвам бански за една седмица през лятото и още 3-4 пъти през годината за по 2 дни на басейн...Не мисля, 4е си заслужават инвестицията, 4естно казано...

# 654
майчета-а какво става с  Camper--детското ме интересува--намаленията почти свършиха а те все още са на 20% newsm78 newsm78

# 655
  • В най - голямото село
майчета-а какво става с  Camper--детското ме интересува--намаленията почти свършиха а те все още са на 20% newsm78 newsm78

Вчера мернах 30% намаление, но незнам дали е и за детското.

# 656
А да е минавал някой покрай Etam? Аз съм възхитена от техните неща и като дизайн и като качество. Мернах преди седмица, че имат някакво намаление но не видях точно какво е, дали е на втори закупен продукт или си е цялостно.

# 657
вчера бях в Карфур. За големи няма нищо читаво, за деца се намира по нещичко, но със зор.Възмутих се от купищата гащи, извадени от пликовете и нахвърляни по земята, българска работа  ooooh! Народа се буташе яко,щяха да пометат бебето ми заедно с количката.

В мола на Цариградско има още някакви финални намаления, но почти нищо свястно

# 658
  • София
Не знам какви намаления има още, но
ще ви кажа какво забелязах в магазина
на Esprit в МОЛ Сердика.
Преди около седмица мерих там два чифта
джинси, намалени на 29.90лв. Поколебах се,
защото единият номер ми беше леко голям,
а другият леко ми стягаше. Да, ама понеже
много ми харесаха, реших да отида завчера
и ако са останали, да си взема. Познайте!
Цената им вече е 49лв. Налепени са хиляда
етикета един върху друг и сега версията е,
че са намалени от 99лв. на 49лв.
Интересна ценова политика, нали!

# 659
  • в града на вечния купон
моля някой да каже от къде да си взема плажна туника?

Общи условия

Активация на акаунт