В ритмите на декупажа с чалга,кич....и много настроение_40

• 57 635
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Ох пак не мога да ви изчета каму ли да пиша,но ще кажа по-важни неща...на мой поглед.
Дидия, когато късаш салфетка и особено да я обработваш със свещ мокри си пръстчета на гъба, ръба става по-хубав ,хем няма да имаш такива ядове.Обаче си заслужаваше, страхотна си получи,сигурно си била мооого ядосана  Mr. Green

Исках да пиша за всяка една творба, обаче ми свърши време  Cry Прекрасни неща, и винаги  има на какво да се възхитя.

# 376
                 dyffi  , аз съм си такава щура и бъъъъърза.Дни наред мога да не пипна нищичко,ама като се отприщя и спирка няма. Laughing Та като ми хрумна идеята как да не мия цялата чиния и грабнах запалката / пушач съм/ и с първото парче салфетка от масата пробвах и естествено ми замириса на изгорял маникюр.Еееее, малко връхчето на показалеца на лявата ръка се намали  Mr. Green Не съм ползвала вода , а бързо духвах и то изгасва.Ръбчетата бяха по-тънички и отчетливи,но реших да обгоря няколко листчета наведнъж и се получиха някои с по-широка изгоряла част.Та реших да пробвам и с тях,но да знаеш как съм треперила при лепенето да не станат тънички,че нали са изгорели и толкова лесно тръгват след четката. Laughing Не съм била ядосана , а по-скоро прибързана. Wink

# 377
  • София
Дидиа, и аз го пробвах номера с изгарянето. Получава се прекрасно... сега съхне лепилото. Надявам се скоро да имам какво да покажа  Hug
От направеното до сега ме е срам  Embarassed

# 378
Момичета, ето един интересен сайт

Не знам защо се получава така - едно копирам, а друго се публикува...

http://didilefterova.snimka.bg/children/kartinki.568356.22298677

тук са тези, които аз съм свалила  Peace

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 22:57 от dida_dimitrova

# 379
               При мен не се отваря! ooooh!

# 380
Здравейте скъпи момичета.Цанка-Чудесни подаръчета си спретнала.В много топли и слънчеви цветове е кутията и резервната чиния.  bouquet
дадуся - за каквото и да го ползваш ще е все красиво.Много ги харесвам тези ретро мотиви.Пак показваш съвършени неща. Hug
Тини -превъзходна бутилка.Много интересна, страхотни пукнатини и като цяло е  newsm74
Мим ар- съвършено пано.Нямам думи #Crazy
С малко закъснение да покажа и мойта резерва от отминалия конкурс .
http://vivanova043.snimka.bg/hobby/esen-zima2010.545405.22298529
ежедневник , и релефа е с хартия от обувки, акрил , лак , принт, и декупажна хартия.Не участвах с нея защото скоро бях покозала два тефтера с ретро картинки и същата техника с хартията....но така или иначе аз си ги харесвам и двете неща . Heart Eyes

# 381
               Виванова,тефтера ти е страхотен.Чинията също.Само,че тук снимката на чинията която е първа след тефтера е по-хубава от тази в конкурсната тема.Там ми се струваше малко тъмна и не съм забелязала доста подробности от работата ти. EmbarassedИ двете ти творби са чудесни.
               Лек и усмихнат ден,момичета!

# 382
Виванова, този тефтер е изработен много добре, с меки, нежни цветове,
и плавно преливане. Много хубав релеф.
Кутийте са много красиви, виждам и релеф на капачките Simple Smile

Чудесен метод на обгаряне, не знаех за него.
Дидиа, при теб се е получило много хубаво, сякаш са златни, а не обгорени краищата.

Мим Ар, красиво пано, и добре подбран мотив, харесват ми жени с гол гръб.

Елинна, прекрасна идея за декупажирена само на дръжките, че да се ползват Simple Smile

Тини, и тук прекрасно изпълнение. Много ми допада фона, интересно жълто.

Дадуся, чудесни подноси. Бижутерката ме грабна Simple Smile

Цанка, интерсени похвати за релеф използваш Simple Smile

Синева, хубав часовник.

Орхидея, чинийката е с прекрасни пукнатини и благодаря за обяснението Simple Smile

Щурчо, чинията е красива и на изпълнение и на форма Simple Smile
Отдавна се точа ма тази салфетка Simple Smile

Антом, сега видях бутилката. Много хубав ефект си постигнала.
Чудесни чинийки също.

Бонисофия, битилката е мн. красива, празнична.

Раковина, книгата е прекрасна, не се кахъри, знам, че всеки е най-критичен към себеб си.
На прима виста ме грабна. Като заговорихте за тъмни цветове, се загледах,
да леко по-тъмна, но щом не съм забелязала при 1 път, значи за мен е ок.
Празничните бутилки са страхотни, хубав стил.

# 383
Тини шишето е изработено перфектно,много красиво
Титинка браво,чудесен часовник както и цялата аранжировка
МимАр паното е страхотно,а ще има ли рамка
Дида Димитрова бутилката е много нежна и според мен напукването ще развали този свеж пролетен ефект
Виванова и тефтера е станал страхотен и чинията ми харесва много

# 384
Момичета, имам следния въпрос, някъде четох, че лепилото може да се постави на предмета и тогаава да се сложи сълфетката, или тя да се намаже, а някъде и поставяме сълфетката и отгоре лепилото. При последното, то лепилото нали е бяло, няма ли да се загубят цветовете на картинката ?

# 385
Титинка, лепилото С200 е бяло, но когато изсъхне, става прозрачно. Когато работя със салфетка, мажа отгоре върху салфетката, а когато е с принтирана картинка, мажа предмета и тогава слагам картинката.

# 386
благодаря ти, ще мажа смело  Laughing

# 387
Чудесен метод на обгаряне, не знаех за него.
Дидиа, при теб се е получило много хубаво, сякаш са златни, а не обгорени краищата.
               Ане,ръбчето на чинийката е тампонирано с кафяв акрил и златно и за това ти се вижда златно.Не е от обгарянето.

# 388
Титинка , аз мажа предмета с неразредено ц200 ,леко засъхва - 1 мин и после поставям салфетката и със суха четка изглаждам.Ти сама трябва да си откриеш метода за лепене който най ти допада

# 389
Титинка аз преди мажех предмета с разредено С200 и налагам салфетката и отгоре с четката още малко лепило докато се навлажни и с пръстчето изглаждам, а сего директно в/у салфитката и пак заглаждам с пръстче. Както ти каза Геновева сама ще намериш лесния за теб начин....само трябва да опитваш Peace

Общи условия

Активация на акаунт