В ритмите на декупажа с чалга,кич....и много настроение_40

• 57 641
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ане,благодаря ти
Момичета в магазин ХИТ(магазинчето  за джунджурийки което е в дясно малко преди самият вход)  продават бял порцелан,не знам дали става за декупаж,но цените са нормални (например чаша 79ст.) има чиниъки,чайничета и чаши с различна големина.

# 436
Момичета,да ви кажа,че в Карфур,има чинии керамични ,жълти,черни,резида на промоция с някакви малки дефекти,които за нас са без значение по 0.89 лв и комплект 2 бели керамични (голяма и малка)за 1.59.Миналата седмица си купих и тези неща които направих са с тях.Днес ходих пак имаше ги в изобилие,на щанда при чинии,чаши.Цената им е идеална.Във всеки град ,зареждането им е еднакво.
МИМИ-керемидата с конете ,е картинка.
Вивиан-страхотни неща
Мерси за линка.  bouquet
Дадуся-прекрасна бижутерка,и аз съм си решила да си направя за мен че все не мога да си събера,,цветовете на войната,, GrinningА
 СИНЕВА-прекрасно пано миличка. Онемях.А да ти кажа този отвратителен ,грип,не го и споменавай,При големите хора,високата температура,ги кара да ,,полудяват,,такова ужасно главоболие имах,че не можех да легна,трябваше да съм седнала,затова вместо да си седя,ей така,си викам,,ами да взема да си порисувам.Изписаха ми едни леарства,те били с кофеин,така ,че и вечер,бях сомнамбул.Луда работа. Grinning
Елинка-бижутерката....приказка,стил и красота.
Антомче-имаш една чинийка,великденска,влюбих се в нея.Още не ме е хванала тази вълна.Сега ме изби на любов,сърца.Намерила съм си една картинка,с един красив мъж,гол,метнал,през рамо един сноп,грозде.Гледам я и ми е трън в очите.И като я направя,ще ме помислят тотално за полудяла.Ама нали е месеца на любовта

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 16:35 от росирос

# 437
росирос, ще те затрудни ли ако ми изпратиш тази картинка тук във форума или на лични.Аз вече ще си я принтирам и т.н. Все се чудя къде намирате такива красиви картинки newsm78
И аз имам какво да покажа ама утре Wink

# 438
Благодаря на всички изпратили картинки - тц, момата не е сред тях, но пък ми дадохте море от възможности за да продължавам да я търся!   bouquet

Росирос, ми какво чакаш, ти си готова за конкурса- гол мъж с чепка грозде през рамото, тури му и една бутилка да се поприкрие и те ти Трифон Зарезан и Св. Валентин!

А бижутерките от къде ги намирате?

Бре, чудесиите ви край нямат!
Аз докато си намисля коя как да похваля и вече имаме друга кандидатка за хвалба!
Благодарности за МК!  Hug
Успех дружина!   love001

# 439
Момичета, не съм писала до сега, но от няколко дена страшно много се зарибих по декупажа.
За сега го правя със лепило Ц200, но в последствие  мисля да си купя и специялно.Но въпросът ми е друг, видях, че някой от момичетата са си направили с декупаж дъски, лъжици и неща, които се използват в кухнята, тоест се мият. Ако е възможно, някой да ми обясни дали има нещо по специфично при правенето, защото все пак се  използват за храна, не са ли вредни- лепилото и лака и най-важното, какъв лак да използвам, видях, че преди няколко страници има голяма дискусия точно за това.  В началото на темата беше сложен този http://trigacolor.cz/images/produkty/movipur-91.JPG, какво е мнението ви за него и пак става ли за неща, които ще се използват в кухнята?
Надявам се да не ми се ядосате, че се намесвам така и то с толкова въпроси, но смятам, че от вас мога да получа най-точния отговор.

Мерси предварително и прекрасен и плодотворен уикенд на всички! (((((:

# 440
                 SpringBell , точно с този полиуретанов гланц лак на водна основа аз съм лакирала кухненската си дъска в къщи и я ползвам повече от две години.Декупажирана е само от едната страна , а от другата си е дървото ,така както се продава и върху него си режа всичко , за което се сетиш и до сега никой не е пострадал от лакираната страна. Laughing Всички предмети по принцип са декоративни т.с. за украса,но аз направих и бурканчета за подправки на дъщерите ,шишенца за оцет и олио.Само ,че там където е гърлото на бутилките и бурканчетата оставям чисто стъкло.Така и да потече няма допир до бои,лакове и салфетки.Така,че си знаи там където искаш да поставяш храна не трябва да има никакви лакове и бои.Обратния декупаж е по-удачен за ползване ,защото всички красотички са на външната страна на чинията.
                 Дано си ме разбрала, Embarassed че както обяснявам. ooooh!
                 Девойчета,отново сте показали лавина от красоти и не съм в състояние да ви коментирам по именно ,защото със сигурност ще ви объркам. Embarassed
                 Чудесен МК , Виванова. Peace Гръмваш ме с твоето търпение,упоритост и сръчност.Аз ще подивея,ако трябва да правя абсолютно всичко от А до Я!
                 Дадуся, много ми е интерсно КАК се учиш  newsm78 Лелеееее,какво ли ще ни показваш вече научена.Бижутерката е съвършенна.
                 Синева,много оргинална идея за паното и е прекрасно.В любимите ми цветове.
                 Елинче, и ти ме смайваш с твоите бижутерки.Майстор си и в дорисуването и резултатите са зашеметяващи.
                 Антом,ти пак си две крачки пред нас! Много хубави великденски чинийки.Аз още мъча ....виното и любовта   Mr. Green , а ти вече си на вълна Великден!
                 Извинете ме ,ако съм пропуснала някой ,но ....много красоти,много творби.Добре,че не сте като мен,че.....няма какво да гледаме.Аз довърших една чинийка ,която съм започнала ....не помня кога,но ще снимам ,когато поне две работи направя,че отивам в ъгъла да се срамувам. Embarassed Embarassed Embarassed

# 441
Момичета, изпуснах ви за 2 дни и...що красоти сте натворили..Аз не успявам да  ви изчета, а за коментари да не говорим...
На патерица Честит рожден ден Диди Димитрова! Здраве, щастие и късмет..и..разбира се по  малко от всичко останало   bouquet
Виванова-МК ечудесен. Да си ги ползваш със здраве!
Дадуся,бижутерката е...супер..И аз като Дидия щях да задам въпроса, какво ли ще ни показваш "след" като се научиш.. Simple Smile .. (аз може би като  се науча, ще се пробвам да на правя нещо подобно...на твоите учебни проби...)
Синева,паното е...разкошно..Много ми хареса фона  Peace
Елина,както винаги, всичко, което показваш е ..на много високо ниво..  bouquet
росирос,..много добре ти се е отразило боледуването на декупажа, но...въпреки това пожелавам бързо оздравяване   bouquet
SpringBell , добре дошла в темичката..Като начало, можеш да започнеш с по-декоративни предмети...Успех Peace

дано не изпускам някоя красота...Толкова линкове  сте дали..Ще уморим Миражчето със систематизирането им за първа страничка..
Хубава вечер на всички..

# 442
Привет работливки  Hug много красиви неща сте направили  Heart Eyes,но ще се върна две-три странички,че много изпуснах  Blush
Дидиа прекрасна чиния,много ефектна със сигурност ще пробвам и аз  Peace
Фани и Антом  много сладурски и нежни великденски чинии Браво момичета   bouquet
Росирос много е кофти да си болен,но при теб поне е имало полза  Simple Smile ......гледай какви красоти си направила  Hug
Елина  Дадуся прелестни кутийки момичета   smile3501
Диде много красиви са станали цветята Браво   bouquet
Синева картинката на паното е много оригинална,поздравления за избора,а и фона е станал чудесен  Peace
Виванова благодарности за МК   bouquet чудна идея  Peace
Аз тези дни правих  една картина,няма почти нищо общо с декупажа.Само за дървото съм ползвала структорна паста.........въпреки това показвам  Simple Smile

http://valkata77.snimka.bg/arts/valentina.516429.22319327

Лека вечер !

# 443
Мумита виж и тези момичета с делви може твоята мома да е сред тях

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 01:04 от виванова

# 444
Първата е моятаааааааа! newsm44
ООООООобичам те жено!   love001
Що голотия разгледах тези дни... моите започнаха да ме гледат подозрително  Thinking
Мъже, какво разбират от изкуство  Joy
Случайно да знаеш на кой е момата, ей така само за протокола?

# 445
Валка жестока картина,нямам думи много ми хареса,но азиатката не е ли декупаж

# 446
Мумита ето от тук я копирах[/color]А за другите ако искат да гледат и избират картинки ето цялата галерия[/color]

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 09:47 от виванова

# 447
Вивиан не е декупаж,рисувах я.Платното на картината е от лен и акрила стои много добре на тази повърхност,много хора си мислят,че рисувам върху черно платно,но то е бяло.

# 448
# 449
  • пловдив
Слънчева неделя, пълна с много позитивни случки ваятелки на красота  Hug
Ще се опитам малко да изкоментрам до където стигна, че мноого сте изписали  Laughing
val1977 много красива картина си нарисувала  smile3501
SpringBell добре дошла при нас  Hug И аз ползвам лака, но както и Дидия ти е обяснила, с него лакирам декоративните предмети, които са по скоро за украса на стената. Лакирам и бутилки, които ще се ползват, но първо ги минавам минимум 3 пъти и второ - бутилките не се налага да се мият непрекъснато- изпиваш, ракийката и пълниш отново, кай много да поизбършиш праха  Joy
виванова  Kissing Heart прекрасен МК си ни подарила!  А номера с щипката направо ме разби  Crazy Аз така се наплесквам, а виж колко брилятна идея даде.... Прави са хората, че човек цял живот се учи  Wink Благодаря за споделеното  Hug Резервния вариант е страхотен! И релефа и съчетанието на фона ... много ми харесва ежедневничето  Peace
росирос ще пробвам и аз да направя стъпка по скъпка релефа от конкурсната дъска, като си знам фотографските способности, дано поне малко доближа МК то на Виванова  Embarassed
Опитах да си намеря фаворит от нещата които си направила, но ...температурата си я вкарала във всеки предмет- направо горятот красота и страсти!
Sineva паното много, много ми харесва! Фона просто е убийствен! Страхотно ми се връзва с образа на жената... просто   Hands Clap
dadusq да ти имам ученето  Joy и аз с нетърпение очаквам резултата от научаването, защото сега бижутерската кутийка е уникална.... като се научиш....  smile3544
dida_dimitrova  прекрасен one stroke И според мен бутилката не се нуждае от пукнатини. Напълно си е завършена !
ellinna много весело моливниче, а кутията е толкова елегантна...  Hands Clap
fanito много нежна чинийка, да ти призная, когато си купих същата и аз си помислих, че формата и е интересна и ще е лесна за изпълнение, но и мен ме измъчи... и прозорчетата и точиците ми са пълен хаос, но пък така стана по весела  Joy
MIM AR много красиво пано се е получило. Харесват ми и орнаментите които си нарисувала  Peace
tini7   Hands Clap бутилката е страхотна!
Дидия, фона с изгоряла салфетка е невероятен, тичам за пожарогасител и се присъединявам към пироманския отбор  Wink
Дотук успях да стигна, а останаха толкова прелести... но ще прекаля  Embarassed

Момичета имам молба- аз съм голяма склероза  Embarassed пиша си и бележки, но пък се иска памет и за това да се сетиш да си ги прочетеш  Joy Моля ако съм обещала на някой нещо и не се появи, да ми напомня на ЛС  Praynig Не се обиждам, защото добре се познавам  Mr. Green ... Пиша това по повод предаването на 08,02 .
Само искам да споделя нещо с Вас на 08.02.2011 мисля ,че беше от 13 до 14 часа ще има предаване на живо по телевизия ББТ с участието на Профил 3. Стискам и палци !
Много искам да го гледам, вече дни наред си го повтарям, но ... като нищо точно в деня , ще се отплесна  Twisted Evil Ако някой е по паметлив, напомнете, че после ще си изям.... ако го изпусна  #2gunfire

Тоскана  Hug писали сме заедно, липсваш на темичката, хайде кога ще се завърнеш с поредна красота  Praynig  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт