ЕПИЛЕПСИЯ-ТЕМА 14

• 56 820
  • 740
  •   1
Отговори
# 405

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДИДИ! newsm51

# 406
Редор, благодаря за линка и информацията!  bouquet                                                                                                                                                                        Честит рожден ден на Диди!                                                                                               

# 407
Еми да ти е жив и здрав Дидко  и нека твоите желания бъдат мои пожелания! nbirthday

# 408
non4eto0, нали знаеш, че то няма двама лекари дето да ти кажат едно и също нещо. На нас ни каза доц.Чавдаров, че самите мускули били добре, но били хипотонични т.е. меки каквото и да означава това. Фактът, който виждаме обаче е, че откакто се хванахме и редовно сме по детски кътове има видимо стабилизиране и напредък.

# 409
Много късмет и здраве за Дидко и семейството му!  bouquet

# 410
Благодаря ви момичета и момчета!На нас също ни пише в неврологичния статус:Мускулна хипотония на долните крайници-от както сме по болници не сме спирали рехабилитации и масажи,проходихме на 3 години и половина и още залита!Редор ще се оправите с повечко работа на рехабилитатори и логопеди и психолози поне така аз мисля! Hug

# 411
Дано да си права Еми. Ние от 25-ти ще почваме рехабилитацията и дано да дръпне малко по малко. Много хубави снимки си качила от рождения ден... Simple Smile

# 412
Ахахаха ами редор поради финансови причини вкъщи в тесен кръг празнувахме тая година ама най-важно да е живо и здраво детето!А ти вярвай че ще се оправите важното че сте овладели пристъпите,имате походка макар и разкрачена и това ще се оправи,ние на вашата възраст,когато сте проходили моя син пролази и бях толкова радостна всичко с времето си и говора ще дойде,трябва повече воля и търпение да имате с Галето.Целувки на малкия бонбон! Hug

# 413
Редор, аз съм мама на момиченце на 1г.и 8м, без 3 дни с ЕПИ. Първи пристъп направи на 6м., но след втория на 11м. започнахме лечение с Конвулекс. Проходи на 1г. и 4м., но все още си търси опора в ръката ми, защото също много залита. Лекуваме се при Христова в Токуда. просто споделям.

# 414
То като сме тръгнали да сопделяме за залитането.....И мойта дъщеря още не може да ходи нормално.Преди време даже беше почнала да залита.Когато изкачва или слиза по стълби още се подпира по стената.А е вече на 11 години.И изобщо няма стабилна походка.То едно че е дюстабан де и друго,толкова лекарства пием.И конвулекс разбира са .И не може да тича още.И нейнета крайници до 5-6 годишна възраст бяха отпуснати меки и като че без мускулен тонус.Така че те нещата явно са комплексни.Болест ,лекарства ,недайси боже и други усложнения...Много им се събира на децата.Аз съм казвала на родата,че ако изпием един неин прием от нейните лекарства и няма да можем да станем от леглото.Защо да се чудим тогава че ни са така децата?Важното е да дърпат напред крачка по крачка.

# 415
Здравейте!!Ние отново имаме нужда от помощ.Останахме без Кепра за един месец.Изпращат ни протоколите в София ,защото са два скъпо стуващи медикамента.Ако някой  може да помогне ще съм много благодарна.
Искам да благодаря на Ваня,която  ни спаси миналия месец.
Желая  здраве на вас и вашите дечица!!

# 416
mabo57  от къде сте?

# 417
Здравейте на всички  Hug

Еми, на патерица ти честитя рождения ден на Дидко. Жив и здрав да е, много радост да ви носи!   bouquet

Ние с Ели миналата седмица бяхме в София, в св. Наум, минахме и през Ортопедията в Горна Баня.
ЕЕГ-то е хубаво, АСАТ, АЛАТ и всички други са в норма. Много се радвам.... Пожелавам го на всички от цялото си сърце.
Иначе Ели продължава на Кепра и Депакин поне още една година....
Дадоха ни Експертно становище за Кепрата, та вече ще я взимаме по Здравната каса. Можело е още преди половин година да го направим, но не знаехме , че има промяна и вече Касата я покрива за всички, а не само за над 4 год възраст. Та сега пак трябва да си търсим невролог за диспансеризация заради протоколите. Дали може да не е детски?
В общи линии това е от нас.

# 418
Много се радвам Танитке за вас да нацелуваш Ели от нас! Hug Heart Eyes Hug

# 419
Благодаря ти Еми  Hug.

Споделям нещо, което днес научих. Пак ще се подават заявления за целева помощ по чл.53а от ППЗИХУ. Помощта се изплаща от БАЛИЗ. Явно и за тази година има достатъчно парички, миналата година ми ги изплатиха около Коледа и без удръжки,.

Общи условия

Активация на акаунт