Трябва да обърнат внимание на този факт и да се включат с по- сериозните загадки.
. От новия сезон все още нямам фаворит. Иля, и на мен повече ми харесваше когато игрите бяха две. Трети епизод още не съм го гледала, смятам да го направя довечера и ще коментирам, ако има какво (нали казахте, че е скучен) 

Пък и когато гонеха Лаура, тя каза, че не е сигурно, дали запазването на Еди и Рейнолд ще им донесе победи в игрите. Е, видя се, че не им донесе. Екипът обича да прави такива номера - ако твърденията на един играч постоянно се опровергават от реалното развитие на събитията, пиши го бегАл... Ако обаче се потвърждават - има хляб още в него.
Кокран също не изглежда добре - с лупа трябва да се търси зрънце в цялата плява от приказки (а той приказва забавно, на мен ми е симпатичен). Доун почна добре, даде ми големи надежди, особено след прословутата реплика на Кокран в еп.1 - It's a new Dawn.
И после изчезна от радара заедно с Бренда и Ерик.

Пък и когато гонеха Лаура, тя каза, че не е сигурно, дали запазването на Еди и Реймънд ще им донесе победи в игрите. Е, видя се, че не им донесе.
Препоръчани теми