Survivor US

• 88 768
  • 664
  •   1
Отговори
# 165
Айде,айде,вижте че се осъзна и не се държи като в предния сезон.Честно казано Доун преди я харесвах,ама сега НЕ.А за Кокран,ако спечели няма да го преживея.Или Малкълм или Бренда,на друг не давам милиона  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 166
  • в морето до колене
Изключително ми е любопитно, КАК според вас се е осъзнал Малкълм, кои свои грешки от предния сезон е поправил до момента и какво очаквате да направи, за да спечели.
Все пак сезоните с участие на ветерани винаги имат за основна тема "който се е поучил от грешките си - той има шанс".

После може да питам поименно за останалите. Наистина ми е ужасно любопитно - правя си нЕкои проучвания. Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 15:33 от мячик

# 167
  • София
мячик, кой е твоя фаворит?

# 168
  • в морето до колене
Не казвам...  Whistling
Нали ви казах, че съм спойлвана бе, хора. Какъв е смисълът да имам фаворит, като знам от преди една година кои са финалистите...

Ще опитам така да отговоря:
Като жена харесвам Малкълм и Рейнълд.  Blush
Като фен на Сървайвър харесвам Кокран, аз и в предния му сезон го харесвах.  Mr. Green
Разочарована съм от това, което виждам от Бренда, но подозирам, че тя самата може и да няма вина... по-скоро обвинявам екипа. А може и да има. И ако сама си е виновна, тогава още повече ще ме е яд за финала на Никарагуа.
Останалите са ми безразлични.

Пък и аз по принцип изключително рядко имам фаворити.
Тези, които ме познават, са на ясно и не ме питат.
Освен това аз имам изваратен вкус  Crazy
Всички харесват Ози, примерно - аз не го харесвам.  Впечатляващ ми беше като го гледах в с.13, но аз тогава бях още "прохождаща". Вече не се впечатлявам от такива неща.
Ако си говорим за "герои", харесвам Колби. Той направи още в началото на играта най-геройския възможен жест. След неговия жест вече трудно може да ме впечатлят с нещо геройско. Но в интерес на истината сега вече го харесвам повече като телевизионен водещ, отколкото като играч в Сървайвър...
Иначе принципно харесвам "злодеи". Една от непоколебимите ми любимки е Сири, да речем. С много колеги-фенове сме спорили за това... опитваха се да ме очистят от тая ерес, ама нейсе. Не се дадох.   tooth
На мен праволинейната игра ми е скучна...

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 15:54 от мячик

# 169
Не мисля,че Филип е бил perfect goat.Има друг оцеляващ,който заслужава това прозвище и това е Шери.Съжалявам за нея,ама си е така.Дори и Джонатан би спечелил на финал срещу,ако стигне разбира се. Laughing

# 170
 Последният съвет наистина си го биваше . Sunglasses
Получи се основно заради наличието на 2 идола на правилното място , без тях щеше да е скучен и предвидим съвет . Излиза че колкото повече фигури има на дъската толкова е по-интересно , екипа магат да измислят още нещо като ресурс за игра , скоро не са правили нововъведения .
 Чудя се дали тримата "амигоси" можеха за изиграят ситуацията по-умно и да си запазят идолите .
Трудно беше да предвидят че Ерик ще гласува срещу Филип , но можеха да проявят хазартност .
Освен това можеха да използват идолите за натиск срещу определени хора от голямата коалиция като им ги покажат с внушението ако не минете към нас си тръгвате . Мисля че Шери и Андреа като нищо щяха да се пречупят .
 Иначе хвърлянето на бомбата на съвета беше интересно за гледане , но според мен сбъркаха като обявиха че ще гласуват срещу Филип . Дотогава всички бяха в паника но се успокоиха , включително и самия Филип и взеха да мислят разумно .
 В следващите 1,2 серии ще ми е интересно дали коалицията от 6тимата ще се разпадне .
Предполагам че ще падне бясно търсене на идоли .

# 171
  • в морето до колене
Чубака, радвам се да те видя в темата отново Simple Smile

Можеха да го изиграят по-умно според мен.
Ако не бяха казали, за кого ще гласуват. А още по-добре, ако бяха казали, че всеки от тях ще гласува за различен човек. Щяха да предизвикат допълнителна параноя у трима наведнъж...
Така щяха още повече да опетлаят ситуацията... и повече от членовете на коалицията да гласуват с/у някой от своите. Все пък Доун и Бренда обсъждаха варианта да гласуват за Андреа...

Но мисля, че коалицията ще удържи, докато се отърве от амигосите. Те с този си ход сами им помагат да запазят противопоставянето "ние с/у тях". На практика излизането на Филип от играта не се усеща като резултат на вътрешно предателство, въпреки гласа на Ерик.
А не вярвам да им се удаде възможност пак да са защитени и тримата наведнъж. Все някой ще е уязвим...
Въпросът на Джеф накрая си беше чисто риторичен - играта не се промени. ИМХО

Може би този съвет изглеждаше малко old school, защото ми напомни за първите сезони, когато се гонеха хора чисто заради лична неприязън. И с Филип стана така. Според мен решението за изберат точно него не беше особено стратегическо, а чисто човешко - щото им е писнало от него.  hahaha

ЕТА - но иначе монтажът си беше съвременен  ooooh!
Беше монтирано по-драматично, отколкото е било. Защото мисля, че не е имало изобщо пауза, в която Малкълм да се замисли... двамата с Еди са станали почти едновременно.

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 20:13 от мячик

# 172
Неееееееееееееееееееееееееееееееееее  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

# 173
  • в морето до колене
Съчувствам ти!
Но пък съм длъжна да кажа, че сам си е виновен...

Скрит текст:
И като писах в последния си пост, че няма как и тримата амигосида са защитени, въобще пък не предполагах, че ще се стигне до ситуация, в която нито един от тях не беше.  Crazy

# 174
Скрит текст:
Знаех аз че няма да иде пак на финала,но не вярвах че по такъв глупав начин 2 пъти ще загуби в Сървайвър
#Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 175
Можеше просто да пренасочи вота си,при положение,че Кокран им каза как ще гласуват.
Спокойно си пускаше глас за някой от другите двама.Има и алиби...лоялен към Фаворитите. Wink

# 176
  • София
Вече спокойно мога да си гледам, без да се вълнувам.
Все ми е тая, кой ще спечели.

# 177
Абсолютно вярно,който и да спечели все няма да съм доволна.Като върл фен,изгледал всички 26 сезона,мога да кажа че в последните няма нито един заслужил победител.Свестните или си отиват рано,или се оставят да ги манипулират,или допускат груби грешки и играят аматьорски.Вече няма заслужили победите,има по малкото зло(пример предния сезон-Денис,Фабио от 21-и или пък Софито в 23).Направо цветя в сравнение с другите финалисти. #Crazy #Crazy #Crazy

# 178
  • в морето до колене
Особено ми е любимо, като се почне разговор за "заслужилите победители"  Whistling
Нужно ли да напомням на вас, дето сте върли фенове, че никой никого не побеждава. Целта не е да победиш, а да оцелееш...
Или не виждате разлика?

Още чакам да ми отговорите на въпроса за Малкълм?
Щото после смятам да питам за Доун, примерно... Или за Бренда...

# 179
Вярно е че трябва да се оцелее,но на каква цена?!Има разлика от честна и заслужена победа,до манипулиране,водене за носа и всякакви други подмолни ходове.За мен това не е победа,а налагане на характер и страх.Мариано ми беше любимец,но след "победата" му ми падна в очите.Той ги държеше в страх и непрекъснато ги заплашваше,е това победа ли е?!За Малкълм не знам какъв е въпроса явно съм го пропуснала от многото теми които следя,но за мен той беше един от големите фаворити,както каза някой Новия Ози  Mr. Green.За Доун пак казвам падна ми в очите,Кокран отдавна не е човек за мен,а Бренда много плаха,много свита,къде е мацката от Никарагуа не знам(ако е стратегия-Никак не е успешна).Ако ти се дискутират други играчи с удоволствие ще си почешем зъбките двете  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт