Да ви се оплача, аз нали бях с хрема, от снощи и Сиси е с хрема...
. Уж бях с маска постоянно, уж я пазех, а пък то пак не и се размина.... Направо тази нощ не съм спала, защото то милото нито можеше да суче добре, защото неможе да диша, нито биберон може да смуче, пак по същата причина. Сега ще се чуя с педиатъра, да видя какво ще ми каже. И то не са сополки да и течат от нослето, всичко се стича отвътре и то като ги преглътне и се задавя.... После пък се стряска от това, абе направо кошмар. Пазете се много, пазете и бебчетата, че е много гадно.Poli, ей тази помпичка си поръчах онлайн, платих я при доставката в нас.
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960
Направо е златна, дърпам на Вальо сополките, той не е болен, ама секретчета често има. Като го сложа към прахосмукачката и му дърпа всичко от нослето, пробвах и на мен-не е гадно ако те притеснява. А и като чуе шума и е плакал преди това (като му е запушено нослето почти винаги плаче) млъква веднага и стои мирно да му дръпна сополките.
Дано се оправи бързо малката сладуранка

Милото ...дано да се оправи бързо. Консултирай се с педито, но може да почнеш да капеш Тобрекс и да пробваш с помпичка. Много ужасни ми се виждат и не съм ги използвала с баткото ( дано и сега не се налага ) но ако не текат май е по-добре да ги издърпваш с нещо пред това да текат по гърлото на коркото бебче . Бързо да се оправяте ... 

А за извикването и ние го правим, понякога така се изпищява, 4е 4ак ме стряска и той вече се кара, като не му харесва нещо