ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ ИВАН, ЦВЕТЕЛИНА, ГЕОРГИ,МРИЯНА И СПАС   bouquet ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ ПРАЗНУВАЩИ ИВОНА, ГАБРИЕЛА И СИМОНА   bouquet ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА БЪДАТ МНОГО УСМИХНАТИ, ЖИЗНЕРАДОСТНИ И ЛЮБОЗНАТЕЛНИ   bouquet
wicky разкошна торта, а почерпката е направо удивителна  Hug Мале защо аз не мога да сътворя нищо толкова идейно с моя мозък  ooooh! Whistling Затова ще взаимствам идеи от вас, на които им се удава, ако не възразявате  Blush Blush
minana   да ви е жив и здрав племенника и дълги години да му се радвате, заедно с неговите родители   bouquet
Nia 1 как сте вие- все забравям да пиша, че вашият РД много прилича на нашия- и по украста и др.неща   Flutter
Имах още за казване, ама какво беше  ooooh! ooooh! Whistling
По опитните мами, кажете кога спира това забравяне, защото аз така никога няма да мога да се върна на работа  ooooh! ooooh!

# 166
minana, честит ти племенник Сава!:) Аз се радвам като те чета, пък какво остава за теб! Голямооо момче да порасте и много щастливо!
И аз чакам разни бебета около мен да се раждат. Родителите им не са ми толкова близки, но ми е мило самото очакване и дебна с тях:) Едната мацка беше с термин на РД на моето гардже и аз треперех от кеф:)
veselyshko, аз ако знаеш как забравяяям. Ако затръгвам нанякъде се връщам по 5 пъти да проверявам дали съм изключила котлона, че ме е страх да не подпаля къщата. Такава съм забравянка напоследък, че се случва по цял ден да търся някоя биба, а малко преди да изчезне да съм я носила в ръка. Оня ден обикалях като дива да си намеря четката за зъби, че уж я скрих от дребния, че все я дърпа да си играе. Мрънках, търсих, тръшках се и накрая я "намерих" в джоба на жилетката, с която бях. Ама не, че джоба ми е голям - тя четката стърчи отвсякъде - ама кой да се сети. Цялата къща обърнах и чак като тръгнах да мушна ръце в джобовете -Ха. Бе то бива, бива, ама толкова чак...

# 167
Момичета, моите калпазани са вече в официална грипна ваканция....Тъй като усещам,че няма да има сега в неделя събиране, по всяка вероятност до края на работната седмица ще пътуваме до София........

# 168
 Simple Smileveselu6ko ами да чукна на дърво добре сме ние Grinning Нямам много време да пиша, но чета та да съм в час какво става с мамите и малките дечица Grinning Малкият си расте, прави бели, лази като пършинг из цялата къща Mr. Green Още не иска да ходи обаче прави няколко крачки, като аз се правя че уж го държа и си сяда и започва да лази  Simple Smile мързел ли е т'ва к'во ли? newsm78 Ама не го насилвам чакам си го сам да се отпусне. Аз обаче с нервите нещо закъсах, преди няколко месеца от преумора /недоспиване и т.н. на няколко пъти ми става лошо на улицата та последния път така се уплаших, като ми се замота главата, че сега постоянно имам чувството, че от време на време ми се замотава та взех да пия хапчета за нерви, дето толкова мразя всякакви лекарства ама.... Rolling Eyes
Ако някой знае някаква рецепта за лекуване на нервата да казва Mr. Green
На всички рожденници много,много здраве щастие,късмет и само хубави неща в живота Grinning

# 169
  • София
Много ви мерси! Радвам се че тортата ви се хареса Simple Smile

Дани_77 - да ти кажа и аз си мислех, че хич не мога да правя такива неща, та човек незнае докато неопита!
За бонбоните - от тази рецепта са:

http://www.kulinarno-joana.com/2008/11/fruity-nuty-bonbon/

Стават сууупер вкусни! Също така направих и този Тарт:

http://www.kulinarno-joana.com/2009/06/cheese-tomato-tart-with-nigella/

Въобще съм фен на тази мадама, с много вкус се отнася към ястията и определно има чар в тях!

minana - честит ви племенник! Да е жив и здрав!

Nia1 - моя съвет е да не пиеш лекарства, а виенето на свят далеч не е признак за проблеми с нервите...

За закуската - за сега Даная хапва предимно овесени ядки с масалце и сиренце понякога. Към тях й забърквам чистото водорасло, защото е на прах и няма как да й го давам иначе. После ще разнообразим закуската, но най-много да я разнообразя с плодове, мисля, че овесените ядки са най-подходящата закуска, а и тя ги обожава! Simple Smile

# 170
е какво сега, няма ли да има среща  Sad
и мен ме е страх от грипа, но преди като се разболяхме не бяхме излизали цяла седмица, та не е гаранция кога и как ще го хванеш...А аз нещо не разбрах - специално този вирус (свинския) повтаря ли, в смисъл като сме го изкарали всички вкъщи вече тази година дали ще ни повали пак или имаме някакъв имунитет срещу него  newsm78
Буриту късно си писала и не съм видяла, в събота следобед ни беше партито Simple Smile тортата тъкмо я допривърших, не беше трудно   Mr. Green Ноо поканата си важи, вие елате, торта ще намеря  Laughing
Уики страшна си, и тортите, и сладките изглеждат невероятно  smile3501 и аз се замислих, че все така ще е с нашите януарски партита, по-спокойно беше и при нас, но на мен много ми се искаше да се напълни с дечица...
И след 2 чаши вино с фанта и 2 парчета торта ще се изтъркалям към покоите си, май скоро пак ще се заключва хладилника в нас  Joy Някой започна ли диета, похвалете се, във ФБ не мога да обхвана всичко и ми е едно такова разбъркано...

# 171
Добро утро!Тези реакции при нас май са от грипа, а не от ваксината, защото и мен се опитва нещо да ме хваща, та си подсилвам имунната система с вит.с.Вие си хапвате кашички все още, аз ги спрях още като започнахме да вземаме храна от дк и на мястото на кашите следобяд яде кремове с бисквити или плодове.Същото правя и през почивните дни, плюс нещо готвено само за нея.Това, че не съм й давала попара ми изигра лоша шега, тя е единственото дете май, което не обича млечна супа с макарони/кус кус, също и фрикасе не яде.Направо изтръпвам като видя, че има такова. ooooh!, защото знам че посмъртно не мога да я накарам да изяде и лъжица от него и става голям цирк, бутане на буркана, бъркане в него и минаване с ръката после по дрехите. Mr. Green

За закуска й правя кисело мляко с банан или направо вземам плодово такова.Тези дни бяха някакъв ад, не искаше да яде нищо друго освен мляко, но впрочем това е така винаги, когато е с температура или я боли гърлото.

Хайде оставям ви с пожеланието дано грипа да ви подмине, че детенцето на приятелка и то се е разболяло през уикенда, а е по-малко от моето. Peace

# 172
Привет! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ВЧЕРАШНИ И ДНЕШНИ РОЖДЕННИЦИ! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!
Уики тортата е трепач! Направо можеш да си смениш професията  Laughing
Минана страхотно! Да е  жив и здрав и с много късмет! Моята втора племенница ще се роди живот и здраве напролет. Първата е 4 години по-голяма от Мина. Племенника пък е роден на 21 януари, но е с 1 година по-голям от Тони. Ще си правим детски партита удома. hahaha
Гитадам бързо оздравяване!
При нас ново няма. Излизаме за около 1 час слетобед. Хапваме кухнята с променлив успех. Пълзи като ракета, но още не ходи сама. По-лесно е да се пълзи. Laughing
Хубав ден от нас!

# 173
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Микаела, Иванина, Ицо!
nellito*v, изпуснахме ви, но щом казваш, че тортата е лесна - ще ви имаме на ум! Все ще намерим повод за парче торта и по едно кафенце. То при това снежно време съвсем изперкваме вкъщи, така че и у нас сте поканени. Който му се ходи по гости да свирка - приемаме:)

# 174
Честито на днешните рожденици!!! Да растат умни и здрави!   bouquet
Минана, честито и за твоя януарски племнник - голям кеф!!! Да е жив и здрав!  Hug
Уики, не разбрах защо толкова си се притеснила от варицелата - за да не и провали рождения ден ли само или по принцип? Аз понеже с кеф бих го пробутала Камен да я изкара докато е малък още, че по-леко ще я кара Simple Smile
Еола, и на мен ми дърпа блузата пред хората, а още по-лошото е, че вече толкова съм свикнала да го кърмя къде ли не и как ли не, че даже не се сещам да се засрамя!  Embarassed
За закуската - той рядко яде кой знае колко на закуска, защото нали от през нощта до сутринта все си цока и явно не му е зор... Давам кисело мляко с плодове, каквито имам, може евентуално и някоя бисквита да сложа, но мнооого рядко... Шашкате ме с киселите краставички - ужасяващо солени са за бебе... и с шунките и филетата - много вредни неща има в тях... аз още не смея такива да му давам, ама то и ние не си купуваме де, сега има в хладилника останали от почерпите, ама иначе много рядко ядем каквито и да било колбаси...
За забравянето - аз толкова забравям по принцип, че сега май не се усеща разлика!
Не коментирам нищо за общия РД - само чета, защото мен всичко ме урежда, каквото и да решите  Hug
Нелито, и ние точно така - когато всички си бяхме вкъщи и никакъв контакт с хора не сме имали - ей тогава се тръшнаха яко и Камен и татко му - гаранция-Франция както са казали хората Simple Smile А за вируса - не повтаря - споко!  Peace
И аз да се отчета, че не ходим - много е стабилен, вече се съгласява за 1 ръка да се държи, но явно му е психологически моментът - не иска сам да се пусне, страх го е...

# 175
  • София
edna ot nas - за варицелата се притеснявах само заради партито, защото си бяха големи приготовления, а до последно незнаехме дали няма да се наложи да изядем и изпием всичко самички (и тренирахме по време на тортоправенето в надяждане с блатове и сметана:))) А и ми се искаше снимките от първия рожден ден да не са с много пъпки по възможност Simple Smile Иначе другите хлапета, които се разболяха почти неусетиха, че са болни - много леко я изкараха! Аз затова искам да не слагаме ваксината за шарките...

Относно разболяването и стоенете в къщи - по общи наблюдения в затворените пространства въдуха не е много добър и сега зимата и не се проветрява добре и изсушаването на лигавицата е една от причините да се разболяваме по-лесно. По моловете въздуха също не е много добър, както и има повече хора на едно място и възможност за избиране на вируси Simple Smile Затова колкото и да е студено гледаме да излизаме по малко на вън. Трябва да призная, че в мъглата почти не сме излизали, както и сега покрай празниците не ни оставаше много време... но сега ще гледам да наваксаме! Днес беше супер в градинката и откарахме близо час, за който видях точно още само две колички...

renxy - мерси за тортата (хихи за сега толкова бавно правя тези украси и сладки и торти, че ако работех това щяхме да го закъсаме...)

# 176
Уики мерси за съвета, но на мен определено не ми се завива свят...не, просто ако ми е по- напрегнато ми става леко замаяно... не мога точно да го обясня,но не ми се вие свят. Като ми стана така последния път отидох при личната за кръвни изследвания и др. ей така за успокоение всичко ОК Simple Smile От там отидох на невролог, говорихме обясних си ежедневието и жената си го каза психофизическа преумора.....Посъветва ме всъщност да му прасна една яка почивка с много сън и развлечения повече ама къде ти..... ooooh! Малкия си иска своето....... Laughing

# 177
Момичета, последно със или без среща в неделя?

# 178
Момичета, последно със или без среща в неделя?

Без.......

# 179
Със! Който дойде - дойде!

Общи условия

Активация на акаунт