ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Бурито, истински ме разсмя за шефа  Joy

Ех, и на мен така ми се ходи на някой МОЛ  Confused.........

# 256
Мамо Це, чакам го аз Дядо Мраз, ама не идва... Mr. Green Коригирах се  Laughing

Горис май те няма във ФБ, защо така  Thinking А като знам при вас как само семейството сте с 3 броя деца, май родата ви стига за голямо парти  Laughing

Ходи ми се къде ли не и на мен, ама няма да ме огрее Sad

# 257
Нели, като тръгне да те огрява - свиркай! Мани - и мен не ме огря днес. Викам си - само малко прозорците да позачистя и се отплеснах... После слезнах пред кооперацията с бебонди да се пораздвижи леко. Днес малко - утре повече. Пообикаляхме, има и долу 2-3-4 котарака - гонихме ги, изморихме се за 20 минути и сега захърка. Ще слизам по-често, че гледай каква хубава работа вършат повечето котки, явно едната вкъщи не е достатъчна.
Дани_77, не е смешно ,никак не е смешно Wink.
Аз нещо не откривам и viroglavka във ФБ?

# 258
  • София - Дианабад
Нелка-Аделка, права си  Mr. Green. Даже таванското го разчистихме да се събираме, че долу ни е тясно  Mr. Green. Ама друго си е детско парти, въпреки че аз на каката на партито се поизморих да им измислям игри от обяд до към 17 ч.  Shocked . Нищо, че това по принцип ми е работата. А във ФБ съм се регистрирала, ама не съм намерила януарската групичка  Embarassed. Gergana Stoilova съм там Peace.

# 259
БЛАГОДАРЯ ВИ за поздравите, момичета!!!

Да почерпя и аз, ама така и не се научих тук как става, заповядайте във ФБ, сложих снимка на тортата (бебешката, другата за възрастни, дето 5 дена я правих, не изглежда никак особено), заедно с рожденничката Simple Smile))

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МЪНИЦИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА (разбирай, които не са обявени във ФБ!)!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИНКА на МАРЛИН!

Горис, ще пробвам да те добавя към групичката във ФБ Simple Smile

# 260
dale4na, изпреварих те - добавих goris Wink

# 261
А снимки...едно друго това...ще споделите ли от общия РД?  Rolling Eyes

# 262
Тани, във ФБ са ги споделили момичетата. Намери ме да те добавя, ако още не си се присъединила: Rina Kahlo

# 263
То хубаво ама аз не ги виждам   ooooh! .В групата съм.

# 264
ЧРД на Анна-София и Кристина! Да растат здрави и весели деца!
Честити ходещи крачета на Стилиян!

# 265
Записче от мен  Laughing
За сега няма нищо ново за споделяне...не сме ходили на консултация от 28 октомври,сега с тези грипчовци трябва още да отлагаме. Хубаво,че поне в нас имаме кантар и ролетка за да отчета как е положението на младежа на годинка: 1г10д с чорапогащник и нов памперс 9.250 и 76-77см. Така  смятам,че на годинка сме били 9кг 76см. Ами това е... за ваксините, не сме сложили единия синфлорикс и тези,които си следват след годинката.

# 266
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА АННА-СОФИЯ и на КРИСТИНА!!!!!

Имаме в групата - втора във списъка за килограмите Mr. Green.

Горис, много хубаво наричане - шеф на ресторант! Няма да кажа откога си мечтая аз да работя такова.... Grinning

# 267
Поспаланки, къде сте???????

Сервирам закуската, пък дано чаромата на кафето ви даведе тук.......

Самуил страда вече, че е сам - големите на училище, таткото на работа, и за него това е ново положение да няма на кой да досажда.......

Хубав ден, девойки!  bouquet

# 268
М-мм страхотна закуска! Отивам в кухнята да си сложа едно кафенце!
Честито и на днешните рожденнички - Дарина и Симона! Да растат здрави и щастливи деца!

# 269
  • Стара Загора
Копнежчее, честита ти рожденичка  Hug Здраве, щастие, късмет ...всичко най ви желая!
Пристрастна съм към тази дата и моята щерка е родена днес.  Wink
Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт