Виола, успех и дано се похвалиш скоро с хубава вест

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА РАСТЕ МНОГО ЖИЗНЕРАДОСТНО, ВЕСЕЛО И ЛЮБОЗНАТЕЛНО ДЕТЕ 

в най-скоро време! И да се похвалиш, да не криеш.

Другата седмица сме на рожден ден, а после си мисля да направим прощъпулника вече.Навън като излезем малкият си ходи сам, само го държа отзад за качулката, да не се удари, че много плаче като падне, маминото синче 
.Tattit,да,в Лондон е детската не мога да го пратя в България,че ще умра от мъка ако не е с нас
.А за приказките на Ангел Каралийчев,не знам не си ги спомням много,но от това,което си спомням са ми малко мрачни.Направо съм си Фройдистки кошмар,даже с детските приказки имам мрачни асоциации
Честито и на другите, чиито рождени дни изпуснах тези дни!!!
Да растат здрави и щастливи деца!
Ти вече знаеш от ФБ, но и за другите да се отчета, че за жалост Камен се разболя от пневмония и бяхме в болница
При това аз знам, че сигурно мога, но честно казано, когато човек е изморен, често прави просто това, което в момента му е по-лесно
Няма какво да се самообвиняваме и за това, не стига че будуваме по нощите, я!

Тя иска да ни помогне с опита си покрай нейния сладур, но ето че при нас не действат тези неща
А за това, че човек прави каквото му е по- лесно си напълно права- и Анди все още се събужда нощем 1 път, а понякога и 2 и му давам да суче, за да заспи после
Иначе настава едно въртене и мяткане, а на мен ми се спи и нямам сили просто да се опитвам да го отуча от това ядене
Радвам се, че сте здрави вече- и аз се зачудих какво става с вас и тъкмо щях да питам тук някой знае ли нещо и прочетох новината във ФБ 
Ей такова да е все времето
Вчера моя хубавец заспа на връщане от кухнята и продължихме разходката- спа около 45м. и после заспа чак в 20:45 ч. Беше страшно уморен милия, събужда се 1 път към 23 и 1 път в 5 ч., и си спахме до 9:30 ч. И аз се наспах