ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 927
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Ради, хайде и тук да ти честитя, много да ви радва Алина newsm38  bigdance2

Виола, успех и дано се похвалиш скоро с хубава вест Simple Smile luvbed

# 346
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИНА!!! Да расте здрава, красива, умна и щастлива!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на всички други, на които не съм успяла да честитя на време!!   bouquet

Виола78, ще чакаме добри новини от теб!! Имате време, би трябвало да станат нещата!!  newsm10

За режима, Вито е точно като Крис на Катинчето. Сам си го е изградил. През нощта спи добре, но пък спи заедно с мене.

Хубав уикенд на всички!  Hug

# 347
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Честит рожден ден на Алина и тук!  Hug Hug Hug

Виола, мноооооого стиснати палчета и от мен! Браво за смелостта! Дано скоро се похвалиш!

Вилица, това тук или в Лондон?!?

# 348
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИНА НА RADI   bouquet ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА РАСТЕ МНОГО ЖИЗНЕРАДОСТНО, ВЕСЕЛО И ЛЮБОЗНАТЕЛНО ДЕТЕ   bouquet
viola стискаме палците да стане бързо второто бебче  Hug
Аз тъкмо снощи сънувах, че съм бременна пак, а докторката ми тъкмо миналата седмица ми обясняваше как трябва да изчакам поне 1г. и 6м. след секциото, а най- добре било 2г. И се притесних насън да не стане нещо сега с бебето и мен и такива работи  Crazy Crazy Crazy

# 349
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИНА! ДА РАСТЕ, ЗДРАВА И УСМИХНАТА! МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА!
Виола  EFPв най-скоро време! И да се похвалиш, да не криеш. Laughing
 Мамчета спомняте ли си една книжка на Ангел Каралийчев за едно лястовиче, което искаше да откъсне гроздово зрънце за болната си майка? От много време ми се върти в главата ама освен автора друго не се сетих. В нашата градина всяка сряда чете по един родител и на мен ми се искаше да я намеря (покрай това се присетих за нея) защото беше хубава много.
Хубава вечер!

# 350
ЧРД на Алина!
Нещо ми е изморено и не ми се пише, ще ви почета.

# 351
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ренкси http://chitanka.info/lib/text/3389-esenna_prikazka  Hug

Обичам приказките на Ангел Каралийчев  Heart Eyes

# 352
Татит   bouquet Точно тя е! Благодаря!

# 353
Добър вечер и от мен!
Честит първи Рожден Ден Алина!! Да расте много здрава, жизнена и щастлива!! newsm59  Gift
Виола, стискам палци да ви се случи това, което желаете  1stroller
Ние днес като излязохме на обяд, се прибрахме към 18 ч. Времето беше хубаво и се разходихме по Центъра. Малкият си поспа, каката се наигра, а аз си пийнах бира с приятелка, като бял човек  coolcool Другата седмица сме на рожден ден, а после си мисля да направим прощъпулника вече.Навън като излезем малкият си ходи сам, само го държа отзад за качулката, да не се удари, че много плаче като падне, маминото синче  baby_neutral
Приятна неделя и успешна седмица, момичета  newsm10

# 354
Честит рожден ден на Алина!Само усмивки да те следват и щастието да не ти се изплъзва!!! nbirthday.Tattit,да,в Лондон е детската не мога да го пратя в България,че ще умра от мъка ако не е с нас Cry.А за приказките на Ангел Каралийчев,не знам не си ги спомням много,но от  това,което си спомням са ми малко мрачни.Направо съм си Фройдистки кошмар,даже с детските приказки имам мрачни асоциации Twisted Evil.А като цяло детсвото ми беше супер.И на правещите бебета-късмет!Лека нощ от мен

# 355
Благодаря ви много за милите пожелания към моята принцеса  Heart Eyes

# 356
ЧРД на Тервел! Последният от нашите януарски(февруарски в случая;)) късмети празнува днес Simple Smile. Щастлив да е и много обичан!

# 357
Честит рожден ден на Тервел!!!   bouquet Честито и на другите, чиито рождени дни изпуснах тези дни!!!   bouquet Да растат здрави и щастливи деца!
АниТакова, драго ми стана като прочетох, че си ни мислила  Hug Ти вече знаеш от ФБ, но и за другите да се отчета, че за жалост Камен се разболя от пневмония и бяхме в болница  Confused Както и да е, каквото било-било, сега е много добре той, аз пък се разболях, но и това ще мине, няма страшно, здраво животно съм аз  Mr. Green
Веселушко, всеки, който е гледал дете, знае, че 2 деца еднакви няма, не и се връзвай пък ти на твоята приятелка, тя сигурно иска да ти помогне, Камен и той е с такъв режим - ляга си в 8, следобяд си спи към 2 часа, освен ако не го тормози нещо, при това си заспива сам в леглото, ама пък се кърмим нощем, уж се опитвах да го отуча, пълен провал, така че и аз слушам подобни песни - как не е нормално да яде нощем на тази възраст и е моя работа да го отуча  ooooh! При това аз знам, че сигурно мога, но честно казано, когато човек е изморен, често прави просто това, което в момента му е по-лесно  Tired Няма какво да се самообвиняваме и за това, не стига че будуваме по нощите, я!
Стасина, нещо съм изпуснала май - лентичката ти имам предвид, много радва окото  Heart Eyes
Виола, да, страхотен е онзи трепет, успех пожелавам!!!  Praynig
Ние пък сега сме се замислили къде да отидем почивните дни покрай трети март с детето на чист въздух, обаче като отворя да чета разни оферти в интернет, навсякъде пише "празнична вечеря" - толкова ги мразя тези неща - някой може ли да ми препоръча някое спокойно местенце, където няма да има джангър, чалга или друга простотия?

# 358
ЧРД НА ТЕРВЕЛ, ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, ДА РАСТЕ МНОГО СИЛНО, УМНО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ      bouquet
edna ot nas  аз съм сигурна в добрите намерения на приятелката си и много си я обичам, но просто не мога да и обясня, че наистина при Анди не се получава  Crazy Тя  иска да ни помогне с опита си покрай нейния сладур, но ето че при нас не действат тези неща  Hug А за това, че човек прави каквото му  е по- лесно си напълно права- и Анди все още се събужда нощем 1 път, а понякога и 2 и му давам да суче, за да заспи после  Flutter Иначе настава едно въртене и мяткане, а на мен ми се спи и нямам сили просто да се опитвам да го отуча от това ядене  Crazy Радвам се, че сте здрави вече- и аз се зачудих какво става с вас и тъкмо щях да питам тук някой знае ли нещо и прочетох новината във ФБ  Peace
Ние и вчера и днес си направихме едни страхотни разходки в Морската градина с приятели с бебоци и сега съм много приятно уморена  Flutter Ей такова да е все времето  Peace Вчера моя хубавец заспа на връщане от кухнята и продължихме разходката- спа около 45м. и после заспа чак в 20:45 ч. Беше страшно уморен милия, събужда се 1 път към 23 и 1 път в 5 ч., и си спахме до 9:30 ч. И аз се наспах  Simple Smile

# 359
Честити рожденни дни на Моника  на Джу термин, Стефани на puhinka, Алина  на Radi_ , Тервел  на Style!!!!!!!! Скъпи деца, бъдете здрави, щастливи, безгрижни и палави!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Вили, успех в бебеправенето!!!!!! Скоро и от теб лентичка чакаме! Hug

Времето е разкош, дано се задържи добро и през новата седмица!

Всички да последват примера на Камен - бързо оздравяване на болните! Peace

Хубава неделна вечер ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт