ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 929
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Добро утро и от мен.   HugДнес пратих каката на градина, тя се оправи, но Ники точи едни сополи и кашля от секретите - чудо.  Rolling Eyes Довечера май пак ще сме на доктор.
От утре мъжа ще е в отпуск и ще си имам отмяна и компания през деня  Laughing

viola, не помня дали съм споменавала но моята щерка беше пристрастена към залъгалката, постоянно беше с нея, дори като ходеше на ясла я смучеше в колата до там, после си я слагаша в джоба, в яслата не я търсеше, но още като излезеше първата й работа беше да я лапне. И така доооооо 3г и 2м. Роди се Ники, на него му се повдигаше от залъгалката  и не искаше, а каката беше с  биба  Laughing Имах няколко неуспешни опита да я скрия, срежа и т.н но драмата беше голяма и реших, че няма да я тормозя и когато тя реши тогава. Няма дете в 1-ви клас с биба  Mr. Green Та в тоя ред на мисли исках да кажа, че според мен няма връзка със зъбите и захапката. Ивка е с равни и прави зъбки, надявам се и постоянните да са й такива.
Ето пък Ники въобще не се сеща за биба ...
Айде, че се отплеснах. Днес ще седим в къщи, че времето е кофти и превалява.
 Искам лято!!!  Crossing Arms

# 436
Момичета, тази ваксина за шарките къде се слагаше - в крачето или ръката? Ние утре ще ходим да я поставят. Дано да няма някакви реакции.

Виолка, вие със свекито заедно ли живеете? Май ти беше споменавала /или се бъркам/, че ще си купувате жилище? Ако може да се отделите, ще е най-добре. Казвам го от собствен опит, че и ние няколко години живяхме при свекърите и все някой беше недоволен. Сега като сме отделно, сме си много мили Mr. Green.
Иначе за бибероната - голямата ми дъщеря и тя я смучеше доста дълго. Не помня точно, но някъде след 2-годишна възраст се отказа. Имахме един комшия, който гледаше рибки, имаше голям аквариум и често я водех да ги гледа. Та той веднъж й каза да даде бибата на бебетата - рибки. Тя учудващо се съгласи и я даде. Оттова като я търсеше, все й казвах, че сме я дали на рибките. И така лека-полека се отказа. Сега пък Габи въобще не смуче биберон откакто се е родила. За сметка на това си смуче палеца, а идея си нямам как да я откажа Thinking.

Днес и ние не сме излизали. Много студено ми се струва и никъде не ми се мърда. Отскочих само до кухнята за храната и обратно у нас. Дано да се оправи вече времето, че и на мен ми писна вкъщи. Дребното пък само разнася ключа за вратата и се мъчи да отключва  Laughing.   

# 437
Никикол, мерси. Снощи по-късничко много се размрънка без видима причина и това краченце с ваксината беше по-топличко и леко червено й й сложихме компресче спирт разреден с вода. Много бързо й мина и от тогава нищо й няма.
Куин в крачето е ваксината.
Виола, наистина дано успеете скоро да се преместите в друго жилище, че е много изнервящо така да се живее. И Стефани не харесва биби, направо й се повдига от тях. Аз съм опитвала нееднократно да я науча, защото пък ме притеснява това слагане в устата на всичко друго. Возя я в количката, срещаме бебета кротко засмукали биберони, моето заръфало дръжката на количката. Или обувката си. Освен всичко друго тези неща не са и толкова чисти. И сериозно се притеснявах да не й се изкривят зъбките като дъвче ключовете ми например. Но претърпях провал да я отуча. Хубавото е че тя като че ли сама поспря.
Сиер дано Ники да се оправи бързо и да не стигате до доктор.
При нас пък сняг вали и е наистина много студено. Но все пак си изпратихме гостите и Стефани заспа в количката още спи в кухнята.

# 438
Почерпете се от нашата сусамена пита-Мимката вече официално е пусната в движение!Хвана златото. Heart Eyes

# 439
Здрасти от нас!
Ако има болни много   Hug и да се оправят!
Честити ходещи крачета на Миглена! Да върви уверено в живота! Ние май сме единствените непроходили. Като не може да стигне до някъде просто се пуска и пълзи, а там се хваща и се изправя отново.Тези дни времето е ужасно, но ние излизаме. Щурчо пак започна да не спи вкъщи или да спи по-малко. А толкова ми беше хубаво като я успя и си хвана книжката до нея. Кееееф. Ама няма!  Много съм пристрастена към четенето. Само дето не ми остава време, освен когато халата спи. И тя да вземе да спи навънка, е не е честно пък. Crossing Arms То навън на тоя студ стои ли се с книга в ръка?
Минана срещата трябва да е утре. Но май няма да има защото не е уточнено къде ще е. Повечето ще ги позная защото ги засичам в квартала или ги гледам във фейса. Mr. Green Така ми се искаше да се видим... Трябва да спретна една среща на класа от гимназията...
Хубав и спокоен ден, дами!

# 440
Да още живеем при тях-апартамент си купихме,нж е за основен ремонт и ще мине още време докато се преместим.И племенникът беше с шише с биберон до 2г. и нещо ама миналата година го хвърлиха в морето и така се разделиха с него-и той няма проблем със зъбите и захапката ама не ми се рискува.Засега вървят добре нещата сд бибата-казвам и ,че кучето я изяло пита малко мрънка ама се ядва мислех,че ще е по-зле.Мерси за подкрепата.

# 441
Хайде, януарски майки, черпя по бира!

Аз, след толкова рев (дребния реве, ама и аз ще почна скоро като гледам...), съм на предела на силите си и се надявам от бирата (аз ще пия 2!) да вземе да не ми дреме, че иначе ще изкукам в най-скоро време!

# 442
Добро утро  Party
Буриту, точно така  Hug Пийвай си биричката и никакъв рев от теб. Един в къщата е достатъчен  hahahaИ това ще мине, не се притеснявай. Hug
Честито на Миглена!Само на хубави места да ходи и хубава професия си е избрала.  bouquet
 Ренкси, не остана, пролетта чука на вратата.
това е засега, чаоооооооооо  smile3525

# 443
nikikol, изпревари ме;) - вече си се разписала! Бързам и аз да се разпиша (не че има кой да ме изпревари пак;)), че приспах голямото магаре и успях да взема душ. Сега блажено пия кола и зяпам тук. Все се надявам повечко да сте писали и все интересни неща, ама нямаааа. ..Оглеждам се и за Мама Це, ама тя се е покрила жестоко. Айде, Мамо Це, пусни някоя лакърдия!
Излезнах на 30 мин разходка с магарето. То студено, бе! Направихме бърза обиколка на градинката и основно аз се разхождах, защото това дивото отказа да върви след първите 15мин:D. Нищо - поне навън не реве... уж... и засега Grinning. И по-късно ще излезнем за малко, че иначе ще съм се замислила за бира още към 16ч.
Незнам дали споделих - тия дни попаднах на безплатни очни прегледи и се наместих да ме видят, че нещо хич не виждам. Компютърен преглед и в резултат - нищо ми нямало. То и преди време така ми казаха, а аз не мога да видя какво отброяват броячите на светофарите - всичко ми се размазва:D. Шок на окото било... и ако така продължавало да съм си прегледала мозъка - преди така ми казаха:D! То верно, че напоследък съм съвсем безмозъчна, ама чак толко:D
Айде, изчезвам, пък после - пак!

# 444
Добро утро!
Хайде на кафенцето!

Честити хогещи крачета на Миглена!
Аз вече нямам търпение да правим прощъпулник, много ми е интересно какво ще избере. Но Стефани си е страхлива и това е. Ренкси, не сте само вие.
Ние излизаме всеки ден, въпреки големия студ. Стефани заспива в количката, аз след около половин час я качвам на терасата и си върша работа на спокойствие. Така онзи ден спа 3 часа. а вчера 2. Иначе и тя е много мрънкава тези дни. Моят баща ми каза, че сега имало някакви слънчеви изригвания, които много зле се отразяват на малките деца.
Хубав ден!

# 445
  • Стара Загора
sisi, събира ли се в количката, че и да спи толкова време ?  Моите деца повече от 20 мин в количка не са спели и аз затова се очудвам.

buritu гледам, че размяташ бири из форума, намерила си лек за мрънкането на Маргото Wink

Уф, днес имаме среща с един майстор за кухня, да видим кви ще ги измислим. Имам идея, но като знам как се двоумя ... само кога се жених не се двоумих  Mr. Green

# 446
Добро утро и от мен! Мерси за кафенцето, тъкмо и аз сега си пийвам.

Ние вчера бяхме на ваксината МПР. Сиси, не знам защо, но ни я сложиха в ръката Rolling Eyes, може би няма значение. Питах лекарката дали да давам нещо профилактично, да й връзвам ръчичката и за яденето, но тя каза, че нямало нужда. Това било цитирам : "хубава ваксина" Crazy Crazy Снощи обаче Габриела вдигна температура - 38,5. Дадох й Панадол, през нощта пак имаше, тази сутрин също. Все се върти около 38 гр. Сега се чудя дали е от ваксината или се разболява нещо, че вчера чакахме 45 мин. пред кабинета сред кихащи и кашлящи хора. Така ме беше яд да стоя в тоя бициларник. Помолих я педката преди това да отида на консултацията да й я постави, но тя ми се сопна, че имало много деца, не можело и т.н. в същия тон. Та сега не знам какво да правя, ще я следя и следобеда може да идем да й види гърлото. Иначе други никакви симптоми няма.

Честити крачета на Миглена! По хубави пътища да я водят!

Все се надявам повечко да сте писали и все интересни неща, ама нямаааа. ..Оглеждам се и за Мама Це, ама тя се е покрила жестоко. Айде, Мамо Це, пусни някоя лакърдия!
И аз призовавам за същото - Мамче и другите момичета разпишете се, темичката ни още малко и ще изпадне на втора страница.  
Оставям ви, че малката измъкна всички мокри кърпи от пакета, сега ще трябва да ги събирам Simple Smile.

П.П. Сиер,, успех с майстора. И ние като обзавеждахме апартамента най-много се чудих за кухнята, та накрая така направихме,че не оставихме място за съдомиялна. Сега само обмислям къде ще я сложа /като си купя де Mr. Green/

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 10:49 от Куин

# 447
Сиер, къса й е вече количката, крачетата й висят, затова това което беше покривало за крачетата, го приспособих и го закопчах по-надолу към дръжката поне да й обхваща крачетата, да не висят. Така като я гледам, според мен не й е удобно, обаче факт че предпочита там да спи, а не в креватчето. Ако продължава така, май ще трябва да търсим лятна, по-голяма, ще гледам да е от евтините.
Куин, дано да е от ваксината, моята племенница си спомням че от тази ваксина беше вдигнала до 39 градуса и то два поредни дни.  Иначе вашата педка е за #2gunfire, как може здраво дете да чака толкова време с болните. Нашата лична е за пример в това отношение, минаваме веднага, когато сме за ваксина и всички други бебета също. Виж пред кабинета на педиатърката се е случвало да чакаме с още 5-6 болни деца, когато вече е била здрава и само за контролен преглед и не веднъж се е заразявала пак.

# 448
Сиер, понякога си мисля от сутринта да почна! Към обяд някъде той ще продължава да си реве, а аз сигур ще пея Wink. Уж съм търпелива..., та: ше се опраим!
Днес, след 16ч., сме на ваксина. Ужас... Дано леко да се размине - без температури и каквито и да било странични ефекти.
Спи ми се и хич не ми се пише. Изчезвам.

# 449
Хриси  вече и биха този вторник ваксината  МПР-не е вдигала температура ,а и никакви други неразположения не е имала.Нашата ваксина също я биха в ръчичката(аз изрично питах затова)-там се бие(може да е мускулно и да няма значение къде я бият).
Мамо Це разпиши се.
 Стоим си вкъщи-играем-вече имаме 10 зъбче(от днес).Ето една игра-сядампо турски в средата на стаята и казвам на Хриси да се скрие,тя минава зад гърба ми и се опитва д асе скрие.После казвам : -къде е Хриси?(правя се ,че я търся,но не се обръщам,че е зад гърба ми.Тя се показва и се хили,гушка ме и т.н.(поомаломощвам я така,че е супер енергична и не и се спи много.

Общи условия

Активация на акаунт