ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 927
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, отдавна не съм писала, та реших да се поправя.
Гледам, четенето сте обсъждали. От както съм се научила да чета, не е минавало толкова време, без да съм прочета поне една книга. Много ми липсва,  даже мога да кажа, че ме гони абсиненцията вече  Mr. Green. Ама този моя калпазан и той иска да чете и дърпа от ръцете, та няма как!
   Една от нас, лекичко ти завидях за почивката в Родопите. Така обичам планината и дърветата... размечтах се. Като се върнете да разказваш.

buritu и ние сме така със сукането, но аз го отдавам на зъби, ваксината още не сме я слагали. На всичкото отгоре вече седмица почти нищо не е ял. Нощем се буди по 1 000 пъти и вече съм като зомби  Confused.

Арвен,според мен, по-добре не го тормози да яде.  Аз не се притеснявам, макар и доста време да кара вече само на кърма. Предлагам му и други неща, но не иска, най-много да мушне някоя солета, бисквита или хлебче и това е. Притеснява ме само като почне пак да яде, да не стане някое запушване, вероятно ще се наложи да се поизцеждам, а как мразяя ooooh!!

По темата за характерите, аз приемам за нещо напълно нормално, даже задължително, децата да правят бели. Нашия не прави изключение. Как ги измисля само, падам от смях с него. Все гледа да бръкне в тоалетната на котката или в храната, защото знае че е забранено там. За голяма моя радост, разбира от "не", винаги се спира като го чуе. През ръцете не пляскам и общо взето го оставям да се вихри, мисля на това се дължи, че слуша. Дано и занапред да е така  Praynig.

Има нови мами в темата, добре дошли   bouquet.

Хайде, лека нощ!

# 511
Хайде добър вечер и от мен!!
 Чета ви редовно, но някак си ме домързява да пиша...При нас е една и съща. Малкият щъка навсякъде. Кой каквото си вземе за ядене веднага се започва викане да му се даде и на него, върви навсякъде след всички. Дъщерята днес я похвалиха и на родителската , че чете най-много думи в минута  от целият клас и след това и г-жата по гимнастика и казала да ми прати много поздрави. Че тя била много послушна, дисциплинирана и много осъзната . Ох, много мило ми стана. Хубаво е някой да те поздравява за трудът ти   coolcool  261uu
Добре дошла dimfand   bouquet
Е, това е горе долу от нас. Ние пак се приготвяме за концерт на дъщерята. Аз вече съм по- добре и малкият не е хванал от мен, така че  newsm44

# 512
Добро утро!
Едно бързо въпросче - възможно ли е десет дни след ваксината за шарките да се вдигне еднократно температура 38,2? Иначе дядо й е с остър вирусен бронхит и взех да се вглеждам за симптоми, но той от 4 дни не я е виждал.

# 513
Здравейте и от нас!

Малкият човек заспа и аз докато се чудя кое по-напред, реших да погледна тук.
Лъчко в общи линии слуша освен когато не го тормозят много зъбите, тогава се тръшка и дере с цяла сила и то на инат. Сега 4тото зъбче почти се показа и леко се успокои. Играе си сам, дори го оставям за половин час сам в стаята. Много се радва на бейби тв, смее се, извиква се, говори си неразбираеми неща. Вчера след като се прибра тати, решихме да се разходим малко в мол. Момчето се разби от удоволствие, не беше излизал 4 дни навън, а и ние ударихме по едно КФЦ и коста кафенце по никое време.
Аз не му забранявам нищо устно. Пускам го да опипа предмета, после той се насочва към друг, контактите са обезопасени, на неговото равнище няма мн капани и в в общи линии е лесен за контролиране. При нас е доста улесняващ фактът, че е свикнал да си играе в детската , а там няма опасни места. Радвам се, че не къса и мачка книжките, разглеждаме, четем по-малко, той ми взима книга от ръката, разглежда и пак я връща. Искам да се постопли поне малко времето, за да излизаме, сега не го правим и му доскучава. Навън го пускам да ходи, но постоянно циркулирам след него и накрая аз съм по-изморената.
Хайде, връщам се към задълженията. Ще правя варени яйца, оваляни в кайма и галета и запечени във фурната. А за Лъчко - спанак.
Поздрави и честит ПЕТЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪК!

п.п.
утре сме на детско парти , в неделя на детски РД, в понеделник на детски РД, а в сряда таткото има РД......следват няколко хубави дни   Party

# 514
Сиси, при нас беше същото. Вдигна 2 пъти 38.3 6 дни след ваксината. Давахме само панадол при нужда, калциев глюконат и витамин Ц. Нямаше ни какви други оплаквания.
Успех!

# 515
Пак забихме, но нищо..., то и на мен нещо не ми се пише. Попрочета, наместя се и аз нещо да споделя, почеша се, та се откажа... От времето е мисля - подтиска ме...
Днес водих дивака на детски клуб. Влиза, излиза от къщичката, обърна всичко вътре, тръшка фенера пред вратата, бори се да влиза в колите и хич не се замисля, че вътре вече има друго дете - директно щурмува. Интересно, че докато сме там, ама грам не се сеща за мен. Вършее навсякъде и само бели прави, ама то това му е работата...
Толкова от мен засега. Наш татко прави пица, а това ми е най-любимото в живота, та се намествам, с бира в ръка, да чакам да стане... И тихо, че дребния спиииии...

# 516
И аз мисля да водя Мишо в понеделник на детски клуб. Днес майка ми ме снабди с огромни и равни обувки. Отвратителни са. Приличат на мъжки и са 2 номера по големи от моя номер, но сега с този крак такива ще нося, няма как  Wink bowuu...... Та ще ги обуя обувките и за първи път ще излезем с Мишо на малка разходка. Детския клуб е почти срещу нас. И ми е много интересно как ще се държи  newsm78 Blush

# 517
добър ден на всички.и аз не пиша редовно,но чета и както вече споменах нямам фейсбук Grinning.Може би закъснявам с коментарите,но по въпроса за книгите аз чета в метрото по път за работа и обратно(общо е около час и половина).Криси си го научих с биберон да заспива и не съжалявам,спестила съм си часове плач.Миналата седмица беше белязана с много неприятности.В събота падна във ваната(хем имаме подложка),та прекарахме сутринта в спешното,че залиташе докато ходи.Побелях направо,ама нищо му няма.После зъб го мъчеше,та детегледачката даже ми се оплака,че много плачел искал все да го носи,един вид все едно и пречи.Бях полудяла.Имала 20 години стаж,незнам си какви дипломи,а моето дете,което според мен(и не само)е много лесно за гледане явно и е трудно.Разгеле изби тоя зъб,та сега е спокоен.Арвен и Криси не винаги яде,понякога се чудя на какво живее,добре,че мляко пие.

# 518
Здравейте!
Аз редовно ви чета, но някак си не мога да пиша по форуми! Само във фейсбук пиша! Та молбата ми е ако може да ме включите в общия фейсбук да мога да се разписвам и аз!
Поздрави от нас с бебо!
Профила ми е Татяна Кочанкова
  bouquet

# 519
  • Mediterraneo
Добро утро!
Едно бързо въпросче - възможно ли е десет дни след ваксината за шарките да се вдигне еднократно температура 38,2?

Абсолютно е възможно! Точно 7-10 дни след поставянето на ваксината се очакват страничните реакции.

# 520
Добро утро!
Едно бързо въпросче - възможно ли е десет дни след ваксината за шарките да се вдигне еднократно температура 38,2?

Абсолютно е възможно! Точно 7-10 дни след поставянето на ваксината се очакват страничните реакции.
Да педиатърката каза, че след 2-3 дена ако има Т   е от ваксината.

# 521
Честита неделна сутрин!
Ние се събудихме в 6.30 Simple Smile Но пък цяла нощ спа непробудно.
Вчера ходихме на гости и след това имахме гости. И при двете офанзиви беше екстра. Лъчко си игра с децата и му беше забавно. Едно 4-годишно хлапе го бутна нарочно (ядоса му се, че му пипат нещата). Нашият толкова беше запленен от новостите, че не ревна както очаквах (той си е ревльо).
Днес сме на рожден ден и после отиваме при баба в прованса. Малко да ни разглезят, а ние да намираме кусури Wink
Моля, да добавите и мен във ФБ - Димитрина Фандъкова.

Приятен ден от нас!

# 522
И ние бяхме снощи на гости, а Анди беше очарован от 2 коша с нови играчки Simple Smile Бърка вътре, вади, мести от единия в другия и най- интересната "играчка" за него беше бурканче от пюре със стотинки вътре  hahaha hahaha Даже се скараха с приятелчето си- на 8м. - за него, а имаше и още 1 такова бурканче  Crazy Накрая пак им наредихме и на двамата тенджери, черпак и лъжици да бъркат вътре и бяха много доволни  Crazy
Разбира се заспа малко преди 23ч. и сутринта стана в 7:30- буди се само веднъж и то за малко,много бързо заспа. Сутринта уж му се спеше още, мъчихме се един час и накрая стана, а аз пия кафе сега  Crazy
Ще видим днес къде ще ходим по разходки- сигурно в някой МОЛ.
Ставам, че ми мрънкат  Grinning

# 523
Здравейте от нас със Криси в този дъждовен неделен следобед.Малко ми е едно тъжно винаги в неделя...и си мисля,че ми е останало от дете писане на домашни,къпане и радио Хоризонт...Иначе нямам нищо интересно за писане,Криси още спи,нещо не ще да яде,може би е от тия зъби,незнам...Е това е ,пишете мили дами,че наистина темата е пууустааа Sad

# 524
Малко ми е едно тъжно винаги в неделя...и си мисля,че ми е останало от дете писане на домашни,къпане и радио Хоризонт...

И Всяка неделя, и Пинко........И мирис на гладено......

Общи условия

Активация на акаунт