Виж парното и аз го мисля, сега като го засекът си представям какво число ще се получи 

, че прическата ми е като на вещица
И е много разбрана - дава играчки, не се сърди като й взимат нейните, като вземи чужда - разглежда я за няколко секунди и я връща - на мама доброто гардже 
ще с е справиш сигурна съм! Чакаме добрата новина!
При нас е слънчево днес и след малко излизаме. Вчера бяхме в градската градина на центъра и един дядо хранеше гълъбите, Ники сътветно като ги видя веднага отиде при тях, ама какво се получи развали играта на дядото
Много съм се смяла и на едното дете и на другото

Май, май, въпреки лошите прогнози и днес ще е хубаво временцето, направо ми отваря душата това време. Едно ми е свободно и хубаво и цял ден сме навън
.Ири, няма да се притесняваш!!!
Всичко ще си дойде по местата. Както са писали и другите момичета, винаги има положение при две деца, когато едното е леко пренебрегнато.За сметка на това обаче са двечки и ще се гледат и играят
Сиер, представям си

.Буриту,прецени си каква е неустойката и ако не е чак толкова много прекъсвай го тоя договор,всичките са мошеници!Аз не живея в България от 3 г,абонат на Глобул не съм от 6,а ходили на стария ми адрес да искат пари,че съм им дължала.Че разправии,за 35лв,ама ги платихме,че да не тормозят нашите,на съд щели да ме пращат,незнам си какво...А аз съм 100%сигурна,че не им дължа нищо!После видях по телевизията,че масово било това-измамници!И Криси ми е болничък,днес го водих до джипито,нищо нямало,кашлял от сополите,че нали не може да ги духа.Слагам капки ако успея,че не дава и разтварям ментово-евкалиптова есенция във вода.Днес купих и някакъв мехлем на Калпол за гърдите и около носа,ще кажа после как е.Ири,стискам палци всичко да е ок,не се кахъри,нашите родители как са ни гледали?!Аз все питам майка ми,брат ми не е ли ревнувал аз като съм се родила(бил е на 5),а тя ми каза,кой ти це обръщал внимание!Много се смях,така,че много четем и сушаме и понякога май не е много полезно
И ѝкриси почти нищо не яде напоследък:АМ и кисело мляко основно.Много го мъчат и зъбите.Долни кътници са сега,постоянно си лапа ръцете,лигави се-ужас.Ставам да го взимам от яслата.Осъзнах,че май там му е по-добре,при мен цял ден мрънка,а учителката там казва,много е спокоен даже!Чао...
кат онякоя баба съм.
Освен това забавихме изследванията, защото първо беше с Т от зъбки, после 10 дни беше със запушен нос... хомеопатката ни каза, че ако носа е бил така заради вирус - може и от това само да е паднал хемоглобина. И така - минаваме сега на по-силна храна и водорасли 
или поне да имаше климатик, та и лятото да се возим с нея 
Кукувица
На първото кафе съм още, но няма да е последното 
Уж все правя по нещо и мъжо пак недоволен- ето сега преди работа ми се развика отново, че не съм била изчистила
А това, че мия чиниите, пуснала съм 2 перални вчера, наготвих- не се брои за нищо
Чистих в събота и понеделник, но все едно не съм
Не мога да го понасям вече с това чистене неговото- ами като иска да си изчисти бе, нямам нищо против, но не- какво съм правила по цял ден, нищо не съм била хващала и т.н.

Те го правят, защото ги е страх, тъй като самото изсмукване изобщо не боли, нито има някакъв дискомфорт, просто ги е страх