ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИНА И СИМОНА!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЧАРОВНИ ПРИНЦЕСКИ!!!   bouquet

Петя Милева, добре дошла  Hug! Разкажи повече за вас  Peace!

Аз купих 3 ваучера за кухнята на "Ян Бибиян" от сайтовете за задружно пазаруване. Не знам кога ще ги използвам, трябва някоя събота като сме си тук. Преди бях доволна с каките, сега обаче кумата ми нещо беше с особено мнение.
Иначе сме записани на държавна кухня.

# 286
Честито на всички рожденички - Дарина, Симона и Ивка!

Момичета - на отчет, Мамина Богданка днес направи първи стъпчици сама (далече сме от прохождане, обаче  Laughing). Весел е поводът, поради който проходи - беше ми ядосана, че я оставих на пода (останах без гръб!). Тя се потръшка малко и като поспря отидох да я видя, а тя реши, че сега или никога и се метна на врата ми да я нося пак, така мимоходом походи сама Grinning

Петя Милева, добре дошла!

Горис, ние сме на Бибиян - ок си са, според мен (макар че и Анна не яде десертите... сега е открила мандарините и само като ги види  #Crazy)

# 287
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привееет!

Много поводи съм пропуснала - честито на всички другарчета!   bouquet  bouquet  bouquet

И аз като Це си чета, ама нещо не ми се пише... Ама по-скоро е щото съм мързел де.....

Вироглавка - развесели ме...... Хахаа........ Ми бегай бързо и тя ще те гони направо скоро  Hug

Добре дошли на Петя и Рая.....  Hug

И ние сме на Хер Бебе - харесва ми доста. Марина я яде, макар че и ние не си падаме по десертите. Но тя не ядеше и тези на Ян Бибиян и Вълшебник, така че едва ли е от кухнята.....

# 288
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРИНА И СИМОНА!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЧАРОВНИ ПРИНЦЕСКИ!!!  
 bouquet 

# 289
Здравейте!! Добре дошли на новите попълнения. Peace
Да се похвалим към края на седмицата ще правим прощъпулник, днес малкият си ходи от хола до кухнята сам.Като го повикам и върви със самодоволна усмивка и изобщо не се замисля дали го държи някой или не.Е, залита от време на време, но ще закрепне!! Опитах се да го заснема, но във фб ми даваше, че "сървърът е зает, моля опитайте отново" #Cussing out, фотоапаратът е боклук и стана записът много калпав, а от телефона не мога да го кача на лаптопа, не ми чете. Sad Но здраве, да е. Grinning Ние си хапваме предостатъчно. Види ли някой с ядене и се забързва към него да му даде  hahaha
Още сме във ваканция и при нас е весело  Joy

# 290
Благодаря ви за отговорите   bouquet! Значи не само Мишо не яде  десертите...... Защо така  newsm78, нали всички деца обичат сладко?.......

Петя Милеваwelcome

Вироглавка, браво на кукличката!

# 291
Честит рожден ден на Дарина  на Копнеж и Симона  на pepi05!!!!!!! Живи и здрави бъдете, класиви, умни, обичани, безгрижни, палави и мнооооооого усмихнати!!!!!!Честито!  bouquet  bouquet  bouquet

Честито и на Ивка!!! Жива и здрава да бъде, добра кака и първа помощница на мама!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Само мен ли ме домързя да запиша Сами на кухня?????? Така като ви чета, само аз и Сънрайз не ходим до кухня.........

Да ви почерпя за 15-я рожден ден на големия ни батко, тортата е по негова поръчка - Да ви е сладко....... Още не съм го родила де......но и това ще стане до сутринта.......Отивам и казвам на акушерката, естествено събудих я - Извинете, може ли нещо за болка, че ме боли много корема......Тя ме погледна и вика - Какво лекарство, ти ще раждаш........Та така......

# 292
  • Madrid
То не е голяма загуба,че не хапват десертите,от здравословна гледна точка.

Вироглавка,тя и Буби онзи ден направи първите си крачки,но вече като я повикам и се пуска  Simple Smile

Честит рожден ден на Дари и Симона!Да са весели деца,много здрави и щастливи!

# 293
Е, писах, писах и сесията ми изтече... Хайде, сега пак наново, ама по- накратко, че вече ще си лягам, но искам да поздравя рожденниците.

Честито на днешните рожденнички Дарина, Симона и Ивка! Да са живи и здрави, много щастливи и обичани деца!

И аз като Це си чета, ама нещо не ми се пише... Ама по-скоро е щото съм мързел де.....

И аз така в последно време. Трябва да се вземем в ръце.

Иначе за десертите - на Габи много не й се нравят кремовете, но ако има мляко с ориз или грис, ги хапва с удоволствие.

Добре дошла на Петя Милева и от мен!

П.П. Мамче, честит рожденник и на теб! Да ти е жив и здрав!

# 294
Простете забравянето ми......

Честито прохождане на Стелиян, Ани и Бубка!!!! Само напред и нагоре да вървят!!!!!!

Сами вече рядко пълзи, така че и него го броя вече към проходилите........

Вие преброихте ли се? Така де...да бъдем в крак с темата на деня.......

# 295
Добро утро на всички!Ние още сме болни, вече неразположението ни държи повече от седмица, пък и аз го прихванах този грип, досега геройски устисквах фронта, но и аз взех да се предавам.Дори ми повръща на няколко пъти и след като не мина от обичайните лекарства започнах да давам Суметролим и сега е по-добре, но пак си кашля.

Това, че е болна не й пречи да прави бели, вече се е научила да се качва на леглото, а от него на масата и става страшно, вчера дори масата се килна на една страна и тупна в мен, е, моя си е грешката че седнах върху нея-масата де, не бебето, че то мн.кг се това. Mr. GreenСега ми е смешно, но снощи не, хубаво, че имахме късмет, иначе щяхме да имаме цицина на главата.

Вече имаме час при хематолог, при д-р Стоянова и тогава ще се разбере дали ще се ходи в София за изследване

Мога да се похваля с още един член от женска пол в обкръжението ми, моя близка приятелка роди момиченце с хубавото име Йоана в неделя, е, не ми е писано да познавам мъжка майка и това е.

Честито на всички малки рожденици!

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 08:35 от gitadam

# 296
Честит рожден ден на Вили на Мама Це!
Жив и здрав и да има много късмет в живота!
Честити проходили крачета на Ана и Бояна! Останаха ли непроходили бебета, освен нас?
Цитат
Само мен ли ме домързя да запиша Сами на кухня?????? Така като ви чета, само аз и Сънрайз не ходим до кухня.........
И ние не ходим на кухня. Мислех напролет да я записвам, обаче вече свикнах да й готвя, обикновено съобразявам нашата храна с нея и на нас ни се отразява много добре. А и в кухнята готвят вкусно, но въртят 4-5 манджи, аз не че съм голяма готвачка, ама все пак се стремя да й готвя разнообразно. Да не се хваля, тя няма и месец от както прояде, иначе искаше само мляко и едвам опитваше другата храна като 6 -месечно бебе. И ей така от веднъж прояде, дано нямаме вече такива периоди.
Още не сме се преброили, ще звъня на телефоните, които са дадени за справка, при нас е сложно и двамата с мъжа ми сме адресно регистрирани на други адреси (различни), само Стефани я записахме на този адрес.
Добре дошли на Петя и Рая!
Гита, дано оздравеете по-бързо. Честито момиченце на приятелката ти!

# 297
Сиси, не се притеснявай. То преброяването е относително, аз вчера ни преброих за 10 минути, да не повярваш. Изобщо не съм се вживявала.Нито за квадратурите, нито за нищо.И ние официално се водим на друг адрес, но аз се регистрирах тук, защото там трябваше да включвам и свер и свекърва ми и т.н. Те го казаха, че целта е да се преброят българите и горе-долу финансово как са. Peace
Ей, тази сутрин най-накрая качих малко клипче във фб как ходи малкият.Е, за качеството няма да говорим, но.... Някой ден ще стигна и до това да си купя фотоапарат като хората  ooooh!
Гита, да се оправяте бързичко и на всичките болни също стиснати палчета  Hug
лек и слънчев ден на всички  newsm68

# 298
МАМО ЦОЦИ ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕННИКА! ЖЕЛАЯ МУ ДЪЛЪГ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ!
На проходилите честито! Да стъпват уверено в живота!
Гита бързо оправяне!
 И ние още не ходим сами. По-лесно е да се пълзи, дума да няма. Laughing
Не сме се преброили. С тези въпроси кое колко квадрата е... Ами не знам аз даже и апартамента к олко се води  Embarassed
Малък Сечко как ни изненада с нов сняг...Днес май ще изпуснем разходката. Нещо съм се разкиснала и за повече от час не излизаме, а по-малките от нас бебоци с часове седят. Ама нещо не ми се разхожда, аз дето толкова обичам да се разхождам, какво ми става не знам.
Хубав ден! Отивам да спасявам саксията от прекопаване. hahaha

# 299
Здравейте момичета!
Ние се преброихме снощи, сега ще броя и родителите ми, чакам парола. Сиси, не се притеснявай, и ние сме ужас с адресните регистрации - аз в Подуене, мъжа ми в Созопол, Мишо в Лозенец  ooooh!. Преброихме се тук, в Лозенец, защото тук живеем. Има графа за настоящ, постоянен адрес и не знам си какъв още адрес. Писах там, попълвах, дали е правилно, не знам, нали се преброихме...... И най важното и Мишо е преброен  Joy

Общи условия

Активация на акаунт