Стискаме палци за най-лесното раждане! Бих се предложила за вестителка, но съм толкова несериозна с форумското писане... че май не съм най-подходящата 
Мамо Це, както ми звучиш аха да научиме и ние нещо за плануван (или неплануван) номер 5

buritu - ми хайде наздраве! И аз най-накрая да пийна цяла биричка, че отдавна не ми се беше случвало
little rabit - ние още от миналата година сме замислили море в Гърция - на Халкидики на бунгала... но ще видим как ще сме финансово до тогава, а и с нашата кола хич не се виждам на по-дълъг път! Та ми е още далечно морето. А искам на море, където е хубав плажа и мога да пусна Даная без притеснения, а и е още малка за басейни - предпочитам чистичкото моренце! Ох, така обичам морето и страшно ми лиспва! Бих живяла до море с огромно удоволствие!

И Иван се опитва няколко пъти да се изправи под масата и се удря доста, че си поревава дълго, но като се заиграе и изобщо не се усеща че е под масата
Кючекът му е любима музика 

.
.
Привет!
Как я карате, мили момичета? 

При нас времето е отвратително и не сме излизали вече 2 дни. Дъжд, дъжд и пак дъжд.За книгите и аз съм така. Хвана ли книга и трябва да я прочета, а сега нямам време и затова си убивам времето със сериалчетата
От друга страна си падам по разнообразието - сиреч хич не отказвам и 5-звездни хотели