ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 929
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ей, _Iri_ - кога мина това време! Simple Smile Стискаме палци за най-лесното раждане! Бих се предложила за вестителка, но съм толкова несериозна с форумското писане... че май не съм най-подходящата Simple Smile

Мамо Це, както ми звучиш аха да научиме и ние нещо за плануван (или неплануван) номер 5 Wink

buritu - ми хайде наздраве! И аз най-накрая да пийна цяла биричка, че отдавна не ми се беше случвало  Laughing

little rabit - ние още от миналата година сме замислили море в Гърция - на Халкидики на бунгала... но ще видим как ще сме финансово до тогава, а и с нашата кола хич не се виждам на по-дълъг път! Та ми е още далечно морето. А искам на море, където е хубав плажа и мога да пусна Даная без притеснения, а и е още малка за басейни - предпочитам чистичкото моренце! Ох, така обичам морето и страшно ми лиспва! Бих живяла до море с огромно удоволствие!

# 466
Да се разпиша и аз, че ще свърши темичката  Hug

Виола ще дойде и топлото, но оше малко остана. На мен ми харесва лошото време- седим си вкъщи и се търкаляме по килимите, а навън всички фасове и боклуци в устата. Миналата седмица седяха заровени до кръста в  пясъка и Иван похапваше малко. За мен беше ужас, но за него- голям кеф  Laughing

Ири почти се мина времето. Дано имаш помощници, че ми се струва голямо геройство толкова малка разлика. И дано Ели ти е по- самостоятелна, че ако е като Иван- само не ръце  ooooh!

Виола, Сиси събирайте куража за друго детенце и стискам палци да стане когато пожелаете. Установила съм че човек почне ли много да го мисли се отказва лесно  Hug

Една от нас честито ходещо момче и от мен  Hug По- малко цицини му пожелавам на Камен  Heart Eyes И Иван се опитва няколко пъти да се изправи под масата и се удря доста, че си поревава дълго, но като се заиграе и изобщо не се усеща че е под масата  Laughing
Вече обаче тича и танцува като си вдига крачетата и се върти в кръста  Crazy Кючекът му е любима музика  Crossing Arms

Ваксина ще слагаме в понеделник. Направихме му и годишните изследвания и хемоглобина е 105, пък дргите не зная кой да му ги разчете. Ще питам личната му лекарка дали са нормални newsm78
Да ви попитам как може да се използват тези изследвания и за яслата- ще тръгне през април Simple Smile Не ми се иска пак да го боцкат за глупости

Хайде разписах се и аз
Пожелавам лека нощ на всички  Hug

# 467
  • София - Дианабад
Да се разпиша и аз  Hug

Ири, леко доизбременяване и всичко най-хубаво ви пожелавам  Heart Eyes. Направо ме връщаш назад, когато първата щерка беше на 1,5-1,6 год. и се роди втората. Прекрасни спомени и емоции  Heart Eyes.  Ще чакам хубавата вест с нетърпение  Peace.

Гледам, пишете за Гърция - ние миналата година се канехме на палатка на Халкидики да ходим, но нещо не обещаваха хубаво време и се отказахме. Дано тази година да се навием, пък и да се организираме. Има ли и други къмпингарки  Peace?

За 3 март - и ние като Една от нас сме резервирали в Чепеларе, но искаме ски да караме. Екопътеките ще ги оставим може би за Великден. Че така ни се карат ски /леле, хора, не бях карала от 5 години и тая година се качих все едно за сефте, ама пък нищо не бях забравила де, само дето се спусках по-бавничко и бях забравила какво е да се пързаляш сред тълпи от народ/. Дано да има сняг само  Praynig.

Една от нас, вие къде в Родопите ще се разхождате? Около Триград ли? И честито ти ходещо момче  - да обиколи де що иска планини, долини и всякакви забележителности!  Peace

bouquet

# 468
  • Mediterraneo
ама понеже бях казала, че пиша и в априлската отчета (с друг ник съм, но съм и там Wink)

Ири, това, ако го разбирам правилно, е против правилата на форума. Внимавай.

Да ви попитам как може да се използват тези изследвания и за яслата- ще тръгне през април Simple Smile Не ми се иска пак да го боцкат за глупости

До април няма да са валидни, мисля. Кръвните май нажат един месец, ако не и по- малко.

# 469
 wavey Привет!  Grinning Как я карате, мили момичета?
При нас нищо интересно, борим се с разни болежки, от време на време много се отчайвам, после събирам сили и... така.  Simple Smile
Борче още не ходи, като го гледам, не виждам да се отпусне до месец, но това само той си го знае, малчовците са пълни с изненади. Иначе е голяма фурия, развива завидни скорости с пълзене и се гонят по цял ден с кака си, започна да се качва на канапетата. На годинка беше 8кг, сега може и да е по малко, че изкара един грип и ми се струва позаслабнал. Има 11 зъба и още 3 са на път да пробият, но е сравнително спокоен, на моменти цока по-интензивно и това е.
Тази нощ сънувах, че раждам, отначало уж Борче, после се оказа, че ще раждам друго бебе... така ми се бременее и ражда отново... Crazy

Ири, пожелавам ти едно прекрасно раждане!  bouquet

На къмпинг не съм ходила от пет години, хем ми липсва, хем някак с малките не смея да се впусна в подобно приключение. Laughing

Много  Hug и слънчеви усмивки!   bouquet

# 470
Добро утро момичета или може би обяд  Joy
  Ето и малко мезе за биричката  newsm24
Ири леки последни дне ти желая!!! Ще чакаме новината  Peace
Ей, днес малката е вече по-добре, че вчера цял ден повръщаше и се чудех нея ли, него ли  #Crazy При нас времето е отвратително и не сме излизали вече 2 дни. Дъжд, дъжд и пак дъжд.За книгите и аз съм така. Хвана ли книга и трябва да я прочета, а сега нямам време и затова си убивам времето със сериалчетата  Shocked

# 471
  • Варна
Привет и от мен  Grinning Отдавна не съм писала тук, че нещо нямам муза. Иначе ви чета. Гледам напоследък сте се активизирали и реших и аз да се включа  Simple Smile
Ние сме в Бургас сега и що годе успявам да си почина. При нас нещата са горе долу добре. Лорката е здравичка и дивее ли, дивее по цял ден. Голяма енергия има това дете. Досега слизаше от диваните, но от вчера почна и да се катери по тях и трябва да съм постоянно до нея. Вчера имахме малък инцидент с калпазанката, но слава Богу се разминахме само с уплаха и рев. И аз искам да се научи да се пази сама, но тя е супер смела и трябва да съм до нея, иначе не ми се мисли. Вики ми беше много предпазлив и всичко с него е било по-лесно. И с него се притеснявам, заради алергията към прах, която му откриха. И само чета информация из нета за тази алергия. Другата седмица ще го водя при хомеопатичката ни, че по-рано не можах да я открия. Дано тя ме обнадежди.
Ири, още малко и ще си гушкаш сладкото момченце, ех, че хубаво  Simple Smile И на мен ми се прииска пак бебе. Онзи ден един познат ми каза, че ако имаме трето, ще е момиченце, познавал бил. Викам: добре, ще кажа на мъжа ми, като го навия за трето  Grinning
една от нас, честит ти ходещ малчуган!
За предстоящите почивни дни имаме големи планове, но засега няма да споделям, че не е сигурно дали мъжът ми ще е свободен. Но много, много се надявам да е, ще съм много щастлива ако реализираме заплануваното.
Ох, на мен пък ми се прияде шоколад, отивам да тършувам дали има.

# 472
Здравейте, майчета  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Уф, това време направо ме побърква, но поне си поспиваме до 11ч с Викито, после хапва, играе, пак спи и така минават зимните ни дни, когато сме затворени вкъщи и никъде не ходим ( освен до някой Мол  Wink) На Вики й пробиват зъбчета , тези трудните и е много крива, снощи напипах единия е пробил, сега е ред на другия, вечер й давам Панадол, защото иначе се буди и плаче, но така е докато се наредят зъбетата  Heart Eyes
Иначе Вики си хапва, баткото ходи на училище и тренировки  и това е при нас, нямам търпение да идва хубавото време, но и това ще стане  Peace
Обещавам да чета по- редовно, защото признавам си, назад нямах време да прочитам, ще ме извините, нали   bouquet

# 473
Веселушко, утре тръгва Камен на ясла, притеснено ми е днес цял ден, трескаво му приготвям раничка с багаж за там, вълнувам се... ще разправям после, дано да се похваля, че е добре  Praynig
Ири, страшно вълнуващо стана при теб вече, много ти се радвам и с много голямо удоволствие бих ти била вестителка, ако ме избереш (номинирам се  Laughing )
Горис, ние с таткото леко си падаме къмпингари, като бях бременна бяхме на палатка на море  Mr. Green Ама проблемът е, че аз предпочитам ако съм на палатка, да съм на по-пусто и чисто място, а той си е ходил цял живот на Градина и само там си иска и туй то! Ама ще се разберем, няма страшно. Ние и Камен това лято го водихме на Градина и много му хареса, но май навсякъде щеше да му хареса на него  Party От друга страна си падам по разнообразието - сиреч хич не отказвам и 5-звездни хотели  Joy Но като цяло съм чисто и просто непретенциозна - обичам да пътувам - навсякъде и по всякакъв начин!!! А иначе сега ще сме на юг от Гоце Делчев - точно там не съм била досега Simple Smile
Арвен, няма как да минете с тези изследвания за яслата - кръв и урина трябва да са пускани 1 седмица преди да тръгне, а фекалните проби - 2 седмици. Ние ги пускахме 2 пъти, защото а-ха да тръгне на ясла и се разболя от пневмония и сега пак...

# 474
  • Стара Загора
Успех на ученика Камен! Дано леко и бързо да се адаптира, мама да е спокойна / поне пред него/ и с усмивка да го води на ясла.  Hug

Ха добро утро, спите ли ммм?  Wink Аз съм на воро кафе, чакам Ники да се събуди и да го водим на разходка в магазините за плочки и паркети  Mr. Green Милото напоследък все там са му разходките  Joyно използвам докато мъжа ми е в отпуск да я свършим тази работа.

Ири, кога мина това време лелееее, успешен финал ти пожелавам.Ще имаш ли помощници като се роди бебето, че като си представя моя Ники и още едно бебе и ми иде да хващам гората  Mr. Green

# 475
Харесвате ми активни, много ми харесвате:)!
Сиер, включвам се с първо кафенце и един еклер. Напоследък зверски ми се яде сладко. Аз без това обичам, а сегаааа - само за сладкиши си мисля... Ужас, точно влезнах във форма.
Iri, редовно се оглеждам дали си писала. Чакам с теб и ще съм много щастлива когато се роди мъника! Стискам палци и този период да мине леко и едно също леко раждане ти пожелавам! Който искаш си избери за вестител или изпрати по едно смс-че на всички, на които имаш телефоните. Иначе - предлагам Мама Це! Тя ми се струва най-подходящ вестител - ще ни развълнува всички Simple Smile.
Как да няма къмпингари - тук сме, тук! Мен все по къмпинги ме влече, хотелите не ме привличат много. Искам като изпълзя от палатката да ме напече слънцето, в коста ми да са зе заплели някакви треви и да съм цялата опесъчена поне за няколко дни! Голямо удоволствие е Simple Smile. Чакам ревливеца да порастне още мъничко и стига да можем, ще продължим и с него така Simple Smile!
Оставям ви засега - ревльо не дава на майка си да стои на компютъра.

# 476
Здравейте и от мен! Извинявайте, но не съм чела назад, че тези дни бяхме болни. Нали бях писала, че Габи след ваксината още същия ден вдигна температура и се чудих дали е от нея или нещо вирусно. Та сега продължението: температурата продължи още 3-4 дни /до снощи/, като вдигаше до 39,5  Crazy. , появи се и разстройство, никакъв апетит, добре поне, че течности пиеше. Водих я в събота на дежурен лекар, който каза, че сигурно е вирус, ако било реакция от ваксината температурата щяла да бъде еднократна и да се появи обрив като морбили, а тя нямаше дотогава. Обаче снощи се появи такъв по гърдичките, корема и гърба, по ръцете и краката няма. След като се изрина температурата спадна. Днес я заведох при педиатърката, че вече се ошашавих какво е това и какви лекарства да й давам. Та тя беше категорична, че било розеола - шестата шарка. Според нея нямало връзка с ваксината, но как пък се появи точно след нея се питам аз? Някоя мама беше писала, че също са карали такава, но кой беше, не мога да се сетя. Та това е засега от нас.
Сега каката ми се обади, че й течал носа и гърлото я боляло. Айде, пак се почва с номер 2. Вече съм  #Crazy

# 477
здравейте  момичета,  аз  редовно  чета  но  все  не  ми  остават  време  да  се  включа  с  писане.  аз  да  се  оплача  моето  момиченце  не  иска  да  расте  стоим  си  8.600кг.  и 72см.  та  катовидя  че  има  сладури  по  13 кг.  направо  ми  се  плаче.правиха  ни  изследвания  и  за  моя  радост  всичко  е  наред.  педи  каза  че  е  злояда  и  за  това.  ние  много  обичаме  да  ходим  на  кампинг.миналото  лято  ходихме  с  малката  на  Арапя  и  тази  година  със  сигурност  сме  пак  там.за  3ти  мислим  да  отскочим  до  карлово,калофер  и  може  би  казанлък  но  зависи  от  времето.нали  събираме  печати.толкова  от  мен.

# 478
  • Стара Загора
Ихаааа колко къмпингари има в темата.Искрено ви се възхищавам  Laughing Аз в това отношение съм малко разглезена, ако ще ходя на почивка трябва да има дето се вика повече удобства, отколкото у дома. Инак за мен не е почивка. Но аз така разбирам нещата. Stop

За тази година още нищо не планираме, на този етап по-важното е да обзаведем апартамента, ако има време и пари за почивка съм хвърлила око на яз. Широка поляна - разни хотелчета има там. Морето не го обичам много, но едва ли ще ми се размине - щерката от сега го говори, мъжо и той  Thinking

# 479
Хайде идвам на отчет  Hug
Много добре му понесе на Камен първият учебен ден Simple Smile
Малко рев сутринта, но после си играл, всичко си изял и на обяд и следобяд, заспал сам в леглото, спал само 30 мин, но все е нещо, като за първи ден Simple Smile
Другите деца много му се радвали, някакво момиченце по-голямо го обгрижвало цял ден Simple Smile
Като го прибрах по едно време ми се стори, че ми е леко обиден, ама после се къпахме заедно и така се смяхме, че явно не е смъртно обиден все пак Simple Smile
Малко трудно заспа - явно от превъзбуда, но и това ще мине - доволна съм. Учителката каза, че направо много добре се адаптира!
Куин, знам, че розеолата се кара лесно и безпроблемно, дано всичко да е минало вече  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт