"Зима е навън дошла в ОКТОМВРИйската дружина цари уют и топлина"

• 60 333
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Ауууу, каква активност.....а така, показахте се, по-спокойно ми е.
Бе и аз чакам срещата, ама забравих когиз точно е...., че преди това, предната седмица сме с едни пияндурници на Планински Чифлик, и да не изтърве кака ви Светла някой запой Mr. Green
 Сега си организирам морето - за края на август......хотел Детелина на Златните даде най-евтинджос цена.......там сме....

Боги и мойте цици не са от хубавите...... Mr. Green

# 556
  • Варна, България
Моля, моля - моите са си пИрфектни и без стабилизатори Mr. Green

Не съм чула в темата някой да се е обзавел с нови такива. Ако има някой, да се "поФали"

Аля, Ели   Joy

# 557
Цитат
Аля, Ели
не съм ни едната, ни другата, ама и аз да кажа, че освен външните нарязаности - вследствие разбираеми и желани природни процеси нямам намеса.... Joy Е, варненки знаят, че няма и нужда де  hahaha.
Бих се подложила на едно повдигане, ама след 10-15 години, когато други природни процеси, ама не толкова желани си изиграят ролята....И пак не съм сигурна, дали бих събрала смелост за подобна интервенция...

# 558
Леле този Сами... пак бисери творил! Mr. Green Hug
Аз за колелото да ви кажа... нали му взехме а РД, обаче сега, като няма да живеем в града знаете ли как ме боли?! Там няма къде да го кара, поляни са... надолнища... а му се кара на детенце. Всеки ден пита - кога ще идем в училището да покара. Още не сме го сефтьосвали навън. да се постопли времето , ще ходим да караме - няма начин
 Tired

# 559
хахаха, ще ме убиете! И при мен няма външна намеса, може би след време бих повдигнала там и някои задни части  Joy, но ще видим след време.
ааа и от корема бих махнала малко  Joy

# 560
А пък на мен Светослав ми каза, че моите гърди му приличали на две топки, а дупето ми било като на мама Божка  Mr. Green

Добро утро и хубав ден момичета  Hug

# 561
  • Варна, България
Остава да ни осветлиш коя е баба Божка?  Joy

# 562
Е как коя бе Боги, ама е мама, не баба  Laughing :
( забележете какъв профил само има  Laughing )

http://www.vbox7.com/play:cff72411&start=0

Светослав им е луд фен  Naughty

# 563
  • Варна, България
 Embarassed
Личи си кой не гледа ТВ, особено такива предавания...
Профилът е убийствен!  hahaha

# 564
  • София - Младост 1А
Привет момичета,

аз само се включвам да кажа, че още съм жива или се опитвам да оживея.
Работа... бол. Пешо е адски болен, пак и отново. За 3 месеца е бил здрав 2 седмици и 2 дни. Просто прекрасно.
От година някъде не ми беше правил такива изпълнения. Сега всяка нощ пристъп, днес цялата му уста в афти, дробчетата с хрипчета, изследванията - отвратни. Щъ не щъ взех антибиотика. И така.
Трябва да пътуваме в петък за празниците и просто не ми се мисли каква почивка ще изкараме.

За срещата писах във фейса. Тогава е фирменото ни парти и няма начин да не присъствам. Ако нещо се промени, веднага ще кажа.

Хайде весели празници и все така да сте усмихнати и такива весели неща да пишете.

Прегръдки и целувки на всички!

# 565
Момичетааааа, станах леля на един дълго чакан и много желан Никола!!!!

Почерпете се по случай случката

Дринка, дано скоро ви напуснат тези болести и всичко да е наред с дребния Hug

# 566
  • Варна, България
Ехааааааааа, Нади, да е жив и здрав Никола и много късмет да има!
Да радва цялото семейство!

# 567
Еййй, живи и здрави да са Никола и цялото му семейство!
Не съм чула в темата някой да се е обзавел с нови такива. Ако има някой, да се "поФали"
Аля, Ели  Joy
Цъ! Публично обявявам, че още не съм се решила. Макар че нуждата вече е очевадна!

Мен пак леко ме е ударила маневрата. Предизвиках се да участвам в работническо състезание по плуване. Досега никога не съм тренирала, камо ли да се състезавам. Каня се от миналата година. Иначе за любител плувам добре, но нямам база за сравнение. Тази седмица започвам да тренирам, поне треньор имам на разположение Simple Smile Виж, следващото, което ще споделя, наистина ме изненадА - на връх рождения си ден ще скачам с бънджи от Аспарухов мост. Купих си ваучер, казах на всички, вече няма как да дам на заден ход от страх  Joy

Дринка... само мога да ви прегърна и да ви пожелая здраве! Определено би било добре да намерите читав холистичен доктор.

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 18:11 от Сребърен облак

# 568
  • Варна, България
Аля, наш`та гордост си ти!
Ще дойда на моста за ти държа ръката  hahaha И да те бутна, ако се наложи  Wink Но не мисля!!!  Hug

# 569
Здравейте!
Чета ви, но нещо напоследък хич не съм в настроение да пиша. То няма и какво... През три дни малчо точи сополи, ние правим акробатики кой как да го гледа... Отделно сме толкова изнервени с мъжото, че нещо хим не се траем напоследък...  Cry Сега уж съм организирала мама да гледа децата тия дни, а ние да си останем малко самички и да се отдадем на романтика, но ето, днес пак се сдърпахме... за глупости. И двамата сме недоспали (малкия вади зъби и хич не спи, отделно става сутрин в 7 най-късно), криви и недоволни и това ни се отразява... Такива работи, да не ви развалям празниците...
Пускам малко снимки от Цветница и ще пиша пак, когато ми е по-светло на душата...
http://marinafil.snimka.bg/family/cvetnica-patilanci.586618

Общи условия

Активация на акаунт