"Зима е навън дошла в ОКТОМВРИйската дружина цари уют и топлина"

• 60 323
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ви, момичета!
При мен последните няколко дни бяха страхотна лудница... И хубаво, и не толкова, с една дума - натоварени. Ето набързо кадри (снимката е линк) от уикенд-рождения ден, който се получи Simple Smile

Съботата започна с концерт на Катето с хора за немски песни, после двамата с Данчо скочихме от Аспарухов мост, вечерта бях на купон с клуба по йога и карате, танцувахме до 4 сутринта.
Неделята започна с тренировка по йога, после с тичане като ето това, имаше и малко свободен бой на хлъзгава поляна, от който така и още нямам снимки Simple Smile но беше свръхзабавно. После - следобед с любимия, вечерно семейно събиране.... абе пълна програма.
За скока... не беше толкова страшно. Хич дори Simple Smile Беше свързано с прозрения, лично мои си, но доста преди скока, тъй като го очаквах поне 2 седмици. Най-страшен беше момента преди скока, но пък беше толкова кратък, че дори не успях да си помисля да се откажа Simple Smile мм.... трябва да си ходя, затова спирам дотук. Но си заслужава да се опита Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 09:29 от Сребърен облак

# 601
Аля и Злато, честит Рожден Ден! Много усмивки и обич ви пожелавам!

Аля, браво  Hug! Невероятен скок! И много емоции  Laughing.

# 602
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро!
Ама вие пак нищо непишете!
Naughty

Подадох документи на Никола за ТЕЛК и си имаме дата - 24.06. Много се радвам, защото се бях притеснила да не съвпадне със Сандански или морето.

Да ви разкажа - вчера връщайки се от работа гледаме една огромна камара с дърва на  улицата където е към нашата къща - 22кубика /ама не бях виждала толкова много дърва накуб  ooooh!/. Знаехме, че тия дни ще дойдат ама щяха да се обадят. Бяха нахвърляни така, а не като друг път подредени. Е колата естествено спа при баба и дядо, а на мъж ми лошо му стана какво ще прави тея 3почивни дни.  Joy Сега правя списъци колко скара да се купи за дърварите и салати и ....

Айде вие сте наход!

# 603
Хей Нинче, ама толкова много дърва - вие да не строите дървен град?

След като другите не пишат - аз да напиша - ходихме с Мириндата и Гея на " Българе" с децата
Лично на мен много ми хареса. На децата им дойде в повече защото представлението се оказа цели 2.5ч. Дори по едно време започнаха да си тичат между редове и да си измислят игри Simple Smile
За себе си реших че им е малко рано да ги водя на такива дълги представления(истината е че някой ми каза че е около 1-1.5ч, което беше поносимо като идея). Ивка се радваше, гледаше и даже танцуваше Simple Smile заедно с Нена. Но Алек на моменти си беше откровено незаинтересован. Преско беше най послушен от всички Simple Smile  питам Алек накрая - сега хареса ли ти или не, и ако ти хареса - кое ти хареса най много. Отговорът" Много ми харесаха японците и борбата в края" Японците се оказаха ...... Македонците, но докато се усетя за кое ми говори бях опулила очичките  Joy Нека и другите споделят как е било за тях и техните сладури.
И въпреки че му беше скучно на моменти на Алек повече, на ивка по малко, накрая ми казаха че пак искали да ходят на такива представления.
Но засега аз реших че не ми се иска да тормозя хората около мен с моите патиланковци които се чудят къде да тичат Simple Smile

това е от мен за днес.
И момичета от София - хайде на среща. Никак не се събираме - много несериозно се държим.
Предлагам среща сряда 11.05 - Съгласни?

# 604
Здравейте  Hug

Зорото, радвам се за ентусиазма ви за дългия концерт...Знам, че спектакъла е невероятен и аз ги дебна във Варна да се появят, но пък знам, че е ужасно дълъг  Mr. Green

Калоян повече от час час и половина не може да издържи концентриран, така че децата ви са си направо герои.... Hug

Към момичетата занимаващи се с алтернативни форми на лечение имам пък аз въпрос....
След като два месеца се борим с едно възпаление на ухото на Коко, прерастнало в гъбично заболяване се оказа, че всъщност си има Стафилококи...Всъщност не бих се прритеснила, ако не прочетох, че това е едно от най-трудно лечимите буболечки и .....Та идеята е има ли шанс с нещо друго освен стандартните лекарства да мине....иска ми се да се помъчим, че пак много аб тази зима, много нещо....

# 605
Не мисля, че за околните е тормоз да тичат хлапета около тях. Децата се учат на много, като ходят на представления. И колкото по=шарен асортимент, толкова по-добре. Водих Ели (и Катето преди нея) на "Царицата на чардаша", когато стана на 3. Оттогава е била на всякакви концерти, и винаги ги е издържала някакси Simple Smile дори и малко да не я свърта в един момент, като цяло е много доволна, че е ходила, с месеци говори после за това, а специално с песните от Царицата се приспиваме вече години наред. Единственото трудно за изтърпяване беше балета "Пепеляшка" - реших да ги почна с това, че е детско, кратко и знаят за какво става дума, няма нужда да разказваме. А то беше с ужасна музика (да ме извини Прокофиев), доста дълго и отегчително. Може би имаше значение и факта, че Ели вдигна температура по време на представлението, но никой не се изкефи особено. Следващия балет, на който ще отидем (някой ден, в София) ще е или Лебедово езеро, или Лешникотрошачката - поне музиката е доказано хубава, а и знаем историята покрай Барби  Mr. Green Интересното е, че същото дете, което гледа концерти и балет, успява да заспи в киното на детски 3д филм  Simple Smile

Злато, и аз съм те пропуснала... Да си жива и здрава, много да те радва семейството, но и приятелите, работата, всичко около теб!!! така е, не се сещам да погледна рождениците, и ако нещо/някой не ме подсети, пропускам... то е защото не смятам рождения ден за някакво особено събитие  Laughing така че, ако/когато пропусна някой от вас, моля ви, не се сърдете! Не е лично! От друга страна, получих ужасно много поздравления тази година, и радостта, която ми донесоха, би трябвало да ми напомни да не пропускам чуждите празници!

На болничките - да са здравички, и да не се заразяват околните!  Heart Eyes

# 606
Облаче, веднага ти удрям контра, за мен (като бъдеща учителка) са голям тормоз чуждите деца. Особено пък ако съм си оставила децата в къщи, точно за да бъда без тях.

Издивявам когато в заведение има деца, които обикалят като шашави наоколо....Знам, че и моите биха правили същото на такова място и за това те са си в къщи, а чужди наоколо не ми трябват....

Звучи ужасно, но като съм отишла без деца да си гледам кефа, не бих била доволна да слушам чуждите.......Не си мислете, че правя забележки или нещо подобно на децата бягащи наоколо, напротив - държа се мило и се закачам с тях, ако някое се замотае около нашата маса...., но пък ако се получи "детски купон" в някакъв случай, просто не сядам в това заведение или го сменяме в движение...

# 607
Ооо, Наде, няма съмнение за това, че съм съгласна с теб - "детската градина" не е добре дошла в ресторантите и за мен, за разлика от 2-3 отделни деца.
Визирах големи концерти, където децата тичат между частите на залата (а не между редовете), или се събират да слушат и да танцуват ниско долу/пред сцената. Тогава патърдията и без това е голяма, никой не ги чува, никому не пречат, дори им се радват. Но това са спомени от разни концерти в стил Тони Димитрова, Тоника, Сигнал, народна музика и пр...

# 608
  • Варна, България
хехеееееее, радвам се, че се разписахте повечко!
Сами не съм го водила на концерти  Embarassed и театри, или защото е било нещо по късното или защото съм сметнала, че няма да му хареса.
Най-важната причина да не го водя по концерти с мен е, че и аз съм човек и имам нужда да се насладя на емоцията, а не да се разправям и съобразявам с него и да го гледам къде бяга. Може да звучи егоистично, но мисля, че му осигурявам доста емоции и на него. Ще дойде момент, в който ще навакса с всичко!

Сега обаче мисля на 14 и 15 май да го водя на фестивала Открие. Ходила съм преди години и ми харесва - освен, че повечето са млади изпълнители ( има и по-малки), има и тичащи деца и купона е пълен, т.е. вероятността да пречи на някого е минимална.

Балети, опери - аз не мога да ги изтрайвам  Embarassed, какво остава за малкия. Предпочитам да отида на класен театър (гостуващ, защото варненския Ша ма прощава, ама издъхва), или на концерт. А него отделно го водя и на куклен театър.
Аз също съм против заведенията да се превръщат в стадиони.
Моето магаре в магазините е като изтърван. Все още не мога да го науча, че там не се бяга, не се крие и т.н. Може би защото не го водя много с мен, когато реша да пазарувам нещо различно от хранителни продукти  newsm78
Бях му купила една книга преди време "Да бъдем възпитани" (съвсем детска) и му я изкарах да си я припомним къде какво.  
Точно там се държи като малко разглезено дете (което трудно изтрайвам) и трябва да уговарям или със заплахи, или с напускане на магазина (въпроса е там, че това се случва, когато вляза в магазин, в който търся нещо за себе си, не за него, така че вариант извеждане не е ефикасен. Давайте идеи?

При нас в градината имаше Скарлатина. Пускахме гърлен секрет и резулатата е, че има Златист Стафилокок. Пуснахме и антибиограма. Току що говорих с личната на Сами и тя каза, че антибиотик само в краен случай - че дори и да се пие, трудно се бори едно такова чудо. Препоръча имуностимулатори - Коластра, Цитросепт, Ехинацея. А антибиограмата за всеки случай, ако нещо се усложни.

Приятни почивни дни на всички  Hug

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 17:04 от voltage13

# 609
Да, на Коко стафилокока е същия, изписаха ни само аб капки за локална употреба, а също и витамини и пробиотици (по моя инициатива)....ох, дано да мине бързо, че си е голям зор с този кок....

За концерти - водили сме Коко само на един детски, по-скоро беше си само танци, не друго, ами той самия имаше участие, близо 3 часа беше - ей, голям ужас...Цялата зала пълна с деца от всички дг в града..Малък кошмар..
На кино го водим - там си издържа без проблем, на театър детски също, но за концерти честно да си призная не съм се престрашила....

Боги по отношение на магазините и бягането, още като беше Коко малък на 2-3 пъти се криех (зад колона, зад щанд с дрехи) някъде и му гледах сеира като остане сам без мама наблизо и така свикна да седи до мен. Обаче вметвам, че Коко винаги се е впечатлявал и шашкал когато не ме види в радиус около себе си....Това му е било като спирачка за бягането и криенето из магазините....

# 610
  • Варна, България
Нади, Сами е доста своенравен и самонадеян, пък и на мен очите ми винаги на 100, защото я го изтърва от поглед, я се е скрил някъде и се е загубил.
Веднъж в морската отпраши с колелото по надолнището(нямаше много хора), звънна ми телефона и аз докато го извадя от чантата за 2 сек го изпуснах от поглед и не ви видях в коя алея свърна. Направо ми се обърна сърцето. Той беше 2 пъти по уплашен като видял, че ме няма.

Като го водим на разходки по 24 май или други празници с голяма навалица, винаги му слагам в джоба листче с телефонния ми номер и съм му казала "Ако се загуби, да отиде при някоя леличка и да я помоли да ми звънне"
(което не пречи единия път да се разсърди, че искам да му слагам това в джоба, нямало да се загуби... )

Иначе и аз съм го водила на празненства на градини в Спортната и на Карнавала също там, щом като има търчане е ок.  Laughing

Какво изписаха на Коко?

# 611
Ами Цилоксан - капки за уши, но след като му правиха антибиограма, срещу кои аб е резистентен този Стафилокок

# 612
Аз много набързо, че гоня влак - отивам на село.
За софийска среща съм много навита, но точно в сряда съм до 20 ч. на работа. Ако може да е друг ден  Embarassed, че няма да ми стигне 1 час с вас.
За концерта - Невена беше супер впечатлена, много й хареса, но тя и друг път е ходила с майка ми на разни концерти и не й пречи продължителността.

# 613
Здравейхте,мили момичета! Преди 6 г. на този ден изрекох най -важното ДА  Laughing почерпете се

Нинка, успех на телка  Peace и ние ще подаваме, но да видим кога ще се организирам, че нямам време за нищо  Blush

Иначе сме горе долу добре, не смея да се похваля.... другата неделя е големия концерт на Йони в балета, ще танцуват Аладин и е много щастлива, сега цяла седмица имаме репетиции, та затова тази седмица на детска няма да ходи, ама даже се чудя и за по-натам, че ми писна от болести....   планувам една Варна юни месец, дано дотогава задържим здрави bouquet

Целувки на всички, обичам ви, извинете ме, че пиша рядко и нямам време много да ви чета, като пораснат децата ще се включвам повече  Twisted Evil

# 614
Здраевйте момичета,

дано хубаво да сте си изкарали почивните дни.НИе ходихме до нашето ранчо - много хубаво беше , особено на Гьоргьовден - като пекна едно ми ти слънце- просто красота. Събрахме се една камара народ - играхме футбол с децата - Та добре си ни беше.

Меги - абе какви са тези Телкове при вас. И при Нинчето не разбрах на кой изкарват Телк и за какво.Ама и ти сега се включваш - за какво говорите?

Миринда- ок, кажи кога тогава?
Другите ?
Защо така никак не пишете?
Болничките бързо да се оправят.
Хайде целувки от нас.

Общи условия

Активация на акаунт