При мен последните няколко дни бяха страхотна лудница... И хубаво, и не толкова, с една дума - натоварени. Ето набързо кадри (снимката е линк) от уикенд-рождения ден, който се получи

Съботата започна с концерт на Катето с хора за немски песни, после двамата с Данчо скочихме от Аспарухов мост, вечерта бях на купон с клуба по йога и карате, танцувахме до 4 сутринта.
Неделята започна с тренировка по йога, после с тичане като ето това, имаше и малко свободен бой на хлъзгава поляна, от който така и още нямам снимки
но беше свръхзабавно. После - следобед с любимия, вечерно семейно събиране.... абе пълна програма.За скока... не беше толкова страшно. Хич дори
Беше свързано с прозрения, лично мои си, но доста преди скока, тъй като го очаквах поне 2 седмици. Най-страшен беше момента преди скока, но пък беше толкова кратък, че дори не успях да си помисля да се откажа
мм.... трябва да си ходя, затова спирам дотук. Но си заслужава да се опита

! Невероятен скок! И много емоции

/. Знаехме, че тия дни ще дойдат ама щяха да се обадят. Бяха нахвърляни така, а не като друг път подредени. Е колата естествено спа при баба и дядо, а на мъж ми лошо му стана какво ще прави тея 3почивни дни.
Сега правя списъци колко скара да се купи за дърварите и салати и ....

и ние ще подаваме, но да видим кога ще се организирам, че нямам време за нищо