Ваксини - дискусия за вредата от тях... (тема 14)

• 32 003
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Белора, документите в Токуда са доста и внимавай какво подписваш. Най-добре и мъжът ти да чете, ако е с теб, защото колкото и да се надъхваме, около раждането (поне аз) имам други неща да мисля.
В Токуда на раждането присъства и педиатър или по-скоро, такъв се появява след като детето се роди. Там дават и води и АМ, така че, ако не искаш такива неща най-добре кажи на детския лекар. Ако кажеш на акушерка, може да не те чуе. Поне на мен ми се падна една глуха.  Twisted Evil Искай да говориш с неонатолога веднага щом родиш. Ако смяташ, че лекарят ти е разбран, предупреди го, че не искаш ваксини.
При отказ от ваксини, няма как да ги сложат. Твоят подпис им трябва и когато правят нещо и когато не правят Simple Smile). Ще ти пилят на главата, най-вероятно, но това е навсякъде. Ако много ти писне, можеш да им излезеш с номера, че ще ваксинираш, когато бебето е на 2 месеца и тежи поне 5 кг. По принцип нямат право да те карат да заплащаш пътеката за ваксините. Тя струва о/о 100 лв. Ако все пак плащаш нещо такова, искай във фактурата да е написано точно какво заплащаш и с това, можеш спокойно да подадеш оплакване в здравната каса. Да, няма да си получат парите от ЗК, но пък и нищо не са правили, за да получават пари Simple Smile . Разправия си е отказа от ваксини, но пък в моя случай имаше силно положителен ефект. Един памперс не посмяха да сменят, без да ме попитат може ли.

# 286
Хормони по принцип не е добре да се пият - объркват цялата ендокринна система, колкото и да са подобрени съвременните и от тях да не се напълнява (това ме изуми в изказването на д-р "Нали", че не е запознат с елементарни неща в съвременната медицина). Алтернативата, която е най-безопасна, е презерватив.

Мммм, изглежда няма нищо безопасно , поне не абсолютно  Peace Има проучвания , доказващи , че спермицида Nonoxynol-9 , с който се обработват презервативите води до по-лесно заразяване с .... затаете дъх тук , папилома вирусиииии . Честито на печелившите ! Confused Връзката в последствие можем да си я направим сами .

я дай линк или източник на инфо нещо...

# 287
Хормони по принцип не е добре да се пият - объркват цялата ендокринна система, колкото и да са подобрени съвременните и от тях да не се напълнява (това ме изуми в изказването на д-р "Нали", че не е запознат с елементарни неща в съвременната медицина). Алтернативата, която е най-безопасна, е презерватив.

Мммм, изглежда няма нищо безопасно , поне не абсолютно  Peace Има проучвания , доказващи , че спермицида Nonoxynol-9 , с който се обработват презервативите води до по-лесно заразяване с .... затаете дъх тук , папилома вирусиииии . Честито на печелившите ! Confused Връзката в последствие можем да си я направим сами .

я дай линк или източник на инфо нещо...

http://www.oncolink.org/resources/article.cfm?c=3&s=8&ss … th=7&id=14347

Търсейки инфо на български попаднах на това медицинско списание, което заслужава внимание  Mr. Green, застъпени са широко темите за ваксините: http://www.medinfo-bg.com/gp_pdf_bucket/Broj10_8.pdf

Статиите се следват от съответните реклами.  Money

Пълно е с интересна информация. Crazy Сега разбрах, от къде Мангъров е научил, че нежеланите реакции след ваксинция са "съпадения". На стр. 68 е статията "Ваксини и алергия". за жалост не мога да копирам да видите.  

Пише за туберкулозата, коклюша, ротавирусните инфекции, HPV е застъпен в две статии.  Wink

Аааааа, ето едно много важно уточнение от издателите на списанието:

Рекламна и редакторска политикаИзявленията и мненията, изложени в статиите и материалите, публикувани в списанието, принадлежат на авторите им и не са задължително споделяни от редактора, издателя и екипа, издаващ списанието. Редакцията на списанието не дава гаранция и не се обвързва с рекламиранието в него продукти и услуги, и не носи предявани по този повод искания.

Смятам, че това списание може да ни е добър ориентир, кой доктор, от коя фирма е спонсориран  и за чия "кауза" работи.  Wink

Ето и всичките издавани до сега броеве на сп. MED INFO:
http://www.medinfo-bg.com/gp_pdf_bucket/

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 12:39 от Зи

# 288
  • под жаркото слънце
Здравейте!

Кога успяхте да изпишете старата тема, че и 20страници от новата?  Wink

Искам да ви разкажа за поредния абсурд, който мъжът ми е гледал снощи по National Geographic  Confused
Има нова "теория", че всички видове рак се причиняват от вируси  Shocked Засега е бил изолиран вирусът само на рака на шийката на матката (за който знаем, че има ваксина, знаем и за смъртните случаи на невръстни момичета  Close). Сега направили, видите ли, проучване, че ракът на гърдата е свързан с популацията на мишките  Shocked!!!, показали и диаграми със случаите на рак на гърдата по света и броят на мишите колонии и - да, познахте - колкото повече мишки има на дадено място, толкова повече жени с рак на гърдата има....
Съвсем за мезе ни взеха тез хора....

# 289
Ами да, удобно е да се причиняват от вируси.  Whistling Така ще си създават ваксини до безкрай.  Whistling

# 290
Това за презервативите и папилома вирусите по тях сериозно ли е!?  #Crazy Спирам секса вече!

# 291
Това за презервативите и папилома вирусите по тях сериозно ли е!?  #Crazy Спирам секса вече!
АААААААААААА не, тогава да лягам и да умирам Crossing Arms
Къв е тоя живот без секс Embarassed

# 292
Ах, наистина е много трудно за четене! Променям го, макар и да не ми харесва идеята да променям чужди думи!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
krasi_raika :

Моето дете се развиваше нормално. Всичко си му беше наред - гледаше те, чуваше, запомняше, повтаряше, а след ваксината против рубеола, морбили и паротит средното ми дете стана като дрогирано.  Крещеше, започна да се държи еднообразно, престана да говори, да повтаря, не слушаше, а вече наближава да стане на пет години... Не говори, държи се странно, поведението му е подчертано аутистично!

Въпреки че го скъсваме от обучения, терапии и занятия, то не мръдва напред и дано на доктора не му се случва да е свидетел и на това как едно здраво и весело дете се превръща в друго! Сякаш ти го подменят и става така сякаш е едно марсианче, точно като дрогирано...

Ако имаше повече време и телефон за връзка със зрители щяха да ви прегреят жиците от живи случаи! Както на аутистчета, така и на деца получили гърч и след това отключили епилепсия. Въпреки че нещата са очевидни, че проблема е след ваксината, лекаря те гледа в очите и отрича и казва "да, но ако е така всички щяха да правят гърч или да стават аутисти". Само майките на потърпевшите деца знаем със сигурност, че това, което е детето ни сега го дължим на ваксината!

Слава богу не всички деца дават страничните реакции, които са описани, защото това нямаше да са ваксини а оръжие за масово поразяване!!!

Много съм разочарована от сутрешното предаване. Очаквах повече от БТВ. Д-р Мангъров го знаем, той лъже безогледно. Не прави разлика между лекарства и ваксини. Не е наясно със законите, нито в България, нито в Европейският съюз и дори любимата му Америка. Защо не каза колко от лекуваните в Инфекциозна болница, са там именно заради ваксините? Защо не каза колко от лекуваните от морбили са чинно ваксинирани срещу заболяването?!

Г-жо Цолова, много Ви уважавам, но не мога да се съглася с Вас. Лекарите не са безгрешни, не би трябвало да ги слушаме, без да се съмняваме в знанията и компетентността им. Един малък цитат само: "Поне 4 хиляди са децата, които всяка година стават жертва на различни лекарски грешки и остават инвалиди за цял живот. Това заяви д-р Мария Папазова от БАН на семинар "Европейските пр0актики за обезщетяване на увредените при лекарски грешки".

Точна статистика за броя на всички увредени от лекарски грешки хора в страната няма. Само 30 хиляди са известните деца и младежи от 4 до 21 години, които са придобили парализи, парези или аутизъм заради неправилно лечение. Най-голям е делът на жертвите на ваксините. Причината е, че те въздействат по различен начин на хората и ако за някои са полезни, за други се оказват вредни, твърди д-р Папазова. Негативните резултати понякога се проявявали дори след 30-40 години, като множествената склероза например."

Множествената склероза, г-жо Цолова, е вписана като страничен ефект в листовката на ваксината против хепатит Б, която се слага 24 часа след раждането на малкото човече. Тази ваксина, г-жо Цолова, е ГМО и според д-р Мангъров не вреди ни най-малко, носи само ползи. Множествената склероза за мен не е полза и няма да сложа тази ваксина на детето си. Не искам от това да следва, че съм неука, немърлива и глупава, а на детето ми да бъде отказана нормална за развитието му среда, каквито са детските заведения.

Защо не принуждават ваксинираните да си седят вкъщи, а неваксинираните да ходят на детска, щом не искат контакти с деца като моето? Защо в тази държава имаме само задължения, а права нямаме? Кой обезщетява пострадалите от ваксини хора, както е в повечето европейски държави? Увреждат детето ти с ваксина, никой не те обезщетява, а за сметка на това в кризата си принуден да напуснеш работа и да си гледаш детето вкъщи! За капак ти спират и детските... Родителите сме отчаяни.

Искаме едно предаване, в което да се обсъжда само задължителният характер на имунизациите и трябва ли той да бъде такъв в България. Как е решен проблемът в Европейският съюз, чийто равноправен член би трябвало да сме и ние?!

http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/videos/video/671124546-Za_il … iv_vaksinite.html

http://gnm-bg.com/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=158 -  Ваксините – 5 факта, които лекарят няма да ви каже

http://vaksinite.eratrio.com - Ваксините според имунизационният календар. Съдържа много информация с линкове, както и официалните листовки!

http://www.elit-bg.com/index.php?page=torrent-download&id=b7 … 2e850ab17cff3bcc9 - Филм относно страшните вреди от ваксините

Ти решаваш на кого да вярваш!
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Разпространяването продължава!

# 293
От всички страни ни бомбандират и ни внушават,че трябва да не се раждаме.т.е. да се намали населението.
Как Не стават бебета?
Като няма секс.

# 294
От всички страни ни бомбандират и ни внушават,че трябва да не се раждаме.т.е. да се намали населението.
Как Не стават бебета?
Като няма секс.

Christian, БИНГО! Право в десетката! Работи се по много механизми за намаляването на населението и това е само една от тях. Друга е ваксинирането, друга е храната и пр. и пр...

# 295
Ако не ползваме презервативи има по голяма вероятност да станат бебета. Не всеки ще се откаже от секса. Например аз не бих, ама така го написах. По скоро съм склонна да не ползвам презервативи(ако твърдението е вярно) и да правя секс само в определени дни, когато е сигурно че няма да забременея.

# 296
...По скоро съм склонна да не ползвам презервативи(ако твърдението е вярно) и да правя секс само в определени дни, когато е сигурно че няма да забременея.
Да, А н и. И аз така правя...

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 14:29 от chukchi

# 297
Ако не ползваме презервативи има по голяма вероятност да станат бебета. Не всеки ще се откаже от секса. Например аз не бих, ама така го написах. По скоро съм склонна да не ползвам презервативи(ако твърдението е вярно) и да правя секс само в определени дни, когато е сигурно че няма да забременея.
Сигурността в определени дни ми спи в ръцете Simple Smile)) Вярно е, че искахме бебе, но си мислех, че няма как да стане от веднъж в дни, в които е сигурно, че няма как да се случи... При това за втори път да се случи така. Ама ето, детето си избра да дойде тогава. Сигурно подсъзнателно много сме го искали.

Колкото за ваксините, боклуците, които ядем и другите простотии, за мен са преди всичко с цел печелене на пари, много пари. А като желан страничен ефект, може би и ограничаване на популацията. Но, преди всичко за пари.

# 298
Как Не стават бебета?
Като няма секс.

Не съм съгласна Simple Smile
Сексът крещи навсякъде от рекламите, само че смисълът е друг (не е любов), и целта не е правенето на деца.
Половопредаваните болести, а и начините за предпазване от тях и от нежелана бременност са златна монетка в касичката на корпорациите, а те не биха се разделили с нея.  Money
Има си други механизми за редуциране броя на населението. Wink

# 299
http://biolife.bg/index.php/%D0%97%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5 … %D0%BC%D0%B0.html

това поствано ли е тук преди, че не помня...

Общи условия

Активация на акаунт