Име за момиченце с Л

• 11 909
  • 52
  •   1
Отговори
# 30
Лейла не е толкова странно.Само ще я питат туркиня ли е.На мен м,и харесва.

# 31
Лилиана Лиана Лина Лилия Лиляна  Лена Лиза  Лаура Лорена Лилит Лита Лидия Любена  Леа Леда Леонида Леона Л

# 32
Лорена е тоооолкова красиво име!  Heart Eyes

# 33
Лорена е тоооолкова красиво име!  Heart Eyes

Без бой си признавам, че се сетих за една много сладка синеока Лорена и както уж не ми допадаше името, сега дори ми харесва! Толкова много зависи с кого се свързва дадено име!

# 34
Харесва ми Лидия, Лиляна, Лилиана, Любов

# 35
Лорена, Лорета /просто ми харесва галената форма Лора/

# 36
Лъчезара  Peace

# 37
  • Сопот, Пловдив
От една друга тема се сетих за едно име от романа "Тютюн", което много си бях харесала - Лила.

# 38
Момичета, страхотни сте, много благодаря за предложенията.  След толкова много имена и много мислене, ние все пак клоним към Лорена. Явно това, което ни е харесвало първоначално, го усещаме най-добре. Моля ви за вашите мнения коя от разновидностите възприемате най-добре  - Лорена, Лорина, Лорета, Лорита.

# 39
Щом сте си харесали Лорена, кръстете я Лорена. Какво има да питате приятелите си? Няма начин да се угоди на всеки, а и трябва ли?

# 40
  • Сопот, Пловдив
От тези четирите и на мен Лорена ми звучи най-добре.

# 41
  • София
Момичета, страхотни сте, много благодаря за предложенията.  След толкова много имена и много мислене, ние все пак клоним към Лорена. Явно това, което ни е харесвало първоначално, го усещаме най-добре. Моля ви за вашите мнения коя от разновидностите възприемате най-добре  - Лорена, Лорина, Лорета, Лорита.

Лорена със сигурност.

# 42
Значението на името Лорена идва от латинското *laurus* и означава лаврово или дафиново дърво. Всъщност Лорена е английската и италианската форма на Лаура.
Лично на мен повече ми харесва точно Лаура.

# 43
Определено Лорена, щом така ви харесва, без да се притесняте от мнението на приятелите си.
Моят син се казва Тобиас, докато бях бременна приятелите ми се смееха на това име (без да знаят, че вече е избрано). След като Тоби се роди, ме питаха как може да сме му избрали име, което толкова да му прилича. Никога не съм си представяла, че ще имам син Тобиас, просто това име усетихме като име на нашето бебе.
Така че щом го усещате Лорена, нека бъде Лорена, на мен лично много ми харесва.

# 44
Лорена Peace
Важното е вие да си го харесвате.Приятелите да си кръщават техните деца Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт