129 пъти Ура! Кристофър е в прегръдките на мама, 55-ият е тук, дръж се Обама!

• 30 469
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • USA
Hear Again, извинявай, че те подведох, имах предвид potty training pants.

# 616
Хиър, Илиана да е не тук пак?

Руми, как сте? Мъжът ти по-добре ли е?

# 617
Хе-хе Хиър, аз да взема да направя една група освен?! След 20 години танцуване да използвам знанията си, че и да вляза във форма. Кое е това завързано хоро, че ми стана интересно?

сипирумка, и аз те мисля.

# 618
Маймунче, доволна съм от бельото на Hanna Andersson.
Другите, които бях набелязала, но не стигнах до тях са Nikky Training Pants, имат също вариант за през нощта, по-скъпи са.

Солей, писах за косата, не знам дали видя.

Jennie, за първи път чувам тези авиолинии, за съжаление не мога да ти помогна.

Со уотSimple Smile.

# 619
Бенс, мерси!  Hug   bouquet Сега видях. Одеве бях през телефона и не прегледах назад.
Пратих инфото, имаш благодарности и черпня някой път.  Grinning
Аз съм след раждането с точно обратния проблем - супер суха коса и се заплита до степен да си режа кичури отзад на врата. Скоро започнах да я мажа с кокосово масло (чисто, за готвене) и сякаш има подобрение, поне разплитам кичурите, не ги режа вече.  Mr. Green
Сега  истински бих оценила една прическа като на Бубка след раждането на Боби, но не ми стиска да се подстрижа.  Crazy А и късата прическа иска много грижа, аз нямам нерви и желание, време се намира. Wink

Бенс, връщам се да благодаря за горния линк. Много хубави дрешки продава тази Хана.  Heart Eyes Една жирафска серия харесах.  Grinning

Палачинки правя всяка неделя. Ей такъв ми е тигана.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 06:49 от Solley.

# 620
  • Чикаго / София
Сипируми, как е мъжа ти? Много неприятно, мисля ви от сутринта - откакто прочетох. Все надничам да видя писала ли си как сте? Дано вече е по-добре и вие с децата се разминете с грипа. Ужасно е за възрастен човек да поддържа толкова висока Т толкова дълго време.  Децата като че ли са по издръжливи. Моите ги гледам на 39 градуса все още щъкат наоколо, ама аз веднъж се тръшнах и 6 часа бях с над 39 градуса - мислех че ще умра.  Дано сте успяли да свалите Т без да стигате до лекар и болница. Аз тогава пиех през два часа парацетамол и ибупрофен.

Jennie и аз не мога да помогна с инфо за тези авиолинии.

Маймун идея нямам за поти трейнинг гащи. Аз моите съм ги трейнвала с обикновенни памучни гащички. Трябва ли всъщност да са специални? Нещо съм изостанала явно! Crazy

Палачинки правим /когато изобщо се навием да си правим/ в обикновенния тиган. Но и аз се оглеждам за някакъв по-свестен за тази цел.

Хиър, супер за народните танци. Хвърляй се смело на хората - много тонизиращо и освежаващо е.  А за съвпадението с учителката нямам думи направо. Simple Smile

Бенсън това аз не го броя за одяло. Не ме ли завие отвсякъде и да се сгуша в него като си легна - не го броя.  Старомодна съм си аз. Simple Smile

# 621
  • USA
И аз ходя на народни танци всяка седмица. Голям кеф е. Тук има няколко групи за народни танци, повечето са предимно американски, но аз предпочитам чисто българската. Като тръгнах знаех има-няма 2 хора, сега доста понаучих.
Ван, организирай ги българите в твоя град. Страхотно кардио е - полезно за сърцето в пряк и преносен смисъл.  Mr. Green

Руми, дано мъжът ти да е по-добре вече.  Praynig

# 622
  • The QC to be!!!

късата прическа иска много грижа
давай смело  Peace и сега си иска грижи нали  Wink Когато ходех с обръснат врат, къса коса, можех да стана да си разклатя главата и айде, на където ми видят очите  Mr. Green та си зависи от косата и прическата... Сега, остави, че ми отнема поне половин час само за къпането на косата, ами и в преразход за шампоан се вкарвам.  Crazy (към 60 см ми е дълга); проблема ми е да намеря фризйор който да може да ме подстриже както аз искам.

Руми как е половинката, надявам се е по добре  Praynig
Jennie аз лично с тях не съм пътувала, но имам познати които са ги ползвали и ги сравниха с ВА, и според тях ВА вода да пият. (економи кл.)

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 12:19 от Baby*

# 623
  • WA, USA
Момичета, благодаря  bouquet Днес е по-добре вече, но имаме втора жертва. Иво се събуди със запушен нос и добре че се размрънка, че да го пипна. Имаше 39.5 към 4 сутринта, но му дадох Мотрин и едни хомеопатични капки и падна до 37.6. Засега не кашля, но и той се оплаква от главоболие като баща си. Мисля да му дам малко кърма да си пийне като се събуди.
Във всичката какафония трябжа да седна да пиша пейпър за вторник и да чета Rolling Eyes Някой да ми припомни как ми дойде тази идея да уча докато имам малки деца....

# 624
Руми,дано овардите бебето.Ти се пази също доколкото можеш защото болна майка хич,ама хич не е фън
*
Ние ползвахме пулъпс,най-чипо към момента бяха в самс,заместваха гащи през деня за около 3м.От тях-стеф мина в слипове на геп,к до момента не сменя за нищо, ния няма претенции ако са шарени.
*
30 min за прическа не мож'отделя,ако ще Кралицата да идва на чай у нас.Винаги съм се чудила дали суетността се възпитава или е вродена,откакто познавам Ниа знам че е нейчър и не е много въпрос на избор Laughing

# 625
Нейчър е, да. Мен колко са ме възпитавали да съм суетна, но пуст мързел - не мога да се трогна, че чорапите ми не мачват цвета на ластика за коса ама хич Wink

# 626
Солей, няма проблеми Simple Smile

Моята коса откакто я отрязах никакво време не и отделям, ако след сън стърчи приглаждам с вода, сега като порасна малко и продукт не трябва. Дано лятото не се промени от влагата.

Ирка, ама с обикновено одеало не моЖ отидеш до тоалетна, а това си има бът флап Laughing

Руми, дано теб и бебето ви пропусне. Скорошно оздравяване на Иво и мъж Hug

Гащи и на гап имаме, не са лоши, но ластъците им са по-стегнати и където допират кожата понякога има раш. 

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 18:14 от benson10

# 627
Руми, оправяйте се. Пуст грип.

Аз ставам по-суетна с възрастта, но внимавам колко време хабя по разхубавяване. Наскоро се подстригах късо, много високо отзад и с бретон. Аз имам мека коса, няма как да я оставя да прави каквото си иска, но е лесно сутрин - мие се за минута-две и после 7-10 минути със сешоара и готово. Няма нужда от ресане цял ден, което е много е полезно за косата, сгъсти се.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 17:03 от Hear Again

# 628
  • USA
Момичета, благодаря за гащичките  bouquet! Още вчера поръчах, но от тези, които имаме, само че с 1 номер по-големи. Запомних тези, които препоръчахте и ще ги имам предвид. Надявам се този път да махна памперса успешно, че предния път не ни се получи за мое огромно съжаление. Поръчах си и праха, който Солей препоръча.
Ирка, тренировъчните гащички са подплатени и повече попиват. Но аз ще ползвам и обикновени.
Солей, благодаря за тигана  bouquet! Най-вероятно ще го купя, че правя 4-5 дни в седмицата палачинки ooooh!, а не ми се иска на тефлонов Sick Мъжа ми ги обожава и може да яде всеки ден, а гледам, че и Стейси, но за нея само веднъж седмично правя.
Сипируми, дано вие не се заразите с бебето!

Аз също обожавам народни танци, макар че съм играла само 5 години. Предпочитам ги пред фитнес Grinning.

# 629
 Сипируми, бързо да оздравявате, бебто дано опазите.
Народни танци не съм играла, ама много ми се играят.
Заащите нищо не мога да кажа, само пулл ъп пазпознавам от споменатите.

Общи условия

Активация на акаунт