Отговори
# 195
О много пъти молих и обяснявах че не искам да спорим, ама някой нямаше намерение да спрае.
Опитвахте се да ми обясните колко безотговорно от моята страна да агитирам (а аз нямах това за цел).
Сега път ти реши че темата е приключена.

# 196
  • Кукуландия
Дами, черпя ви по чаша червено вино и да продължим нататък!  Simple Smile Hug

# 197
Дами, черпя ви по една чаша червено вино и да продължим нататък!  Simple Smile Hug
newsm10

# 198
  • Пловдив
Благодаря на Витреа и Мама Веси за отговорите  Hug

Айде спрете се вече с тия ваксини. Голяма драма , голямо чудо.
Г-жа Стихийно Бесдтвие, извинявай, ама като не искаш коментари, защо поставяш въпроса в темата  newsm78
Погледнах първата страничка на другата тема - еми за 13 теми дискусии явно не се е стигнало до извод, а на последната се говори за "вопиющо невежество"  ooooh! Като всички теми За и против, всяка от страните си знае нейното и обижда противната  ooooh! 

# 199
  • Карлово
ох как ми се е допило червено вино но откакто съм бременна няма как да го опитам  Confused

Commelina  сори аз уж прочетох темата ама ето пак съм изпуснала нещо
  Tired - отностно въпроса ти аз я изварявах 5-10 мин след всяко цедене но момичетата ми казваха че съм се вманиачила на тази тема било необходимо в седмицата веднъж да се изварява ... незнам може и да са прави но и сега ще правя така както преди , просто съм по спокойна за бебо
водата трябва да заври и засичаш 5-10 мин

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 16:03 от Notova

# 200
Дами, черпя ви по чаша червено вино и да продължим нататък!  Simple Smile Hug
Приемам! Далеч по-приятно е  cheers

# 201
  • Пловдив
ох как ми се е допило червено вино но откакто съм бременна няма как да го опитам  Confused
Аз пък си пийвам по 1 чашка 1-2 пъти седмично.
Не мисля, че вреди, даже е полезно  Peace

# 202
  • Карлово
Аз пък си пийвам по 1 чашка 1-2 пъти седмично.
Не мисля, че вреди, даже е полезно  Peace
я кажи едно хубаво винце което последно си пила Simple Smile поне да му се насладя отдалеч  Simple Smile

# 203
Момичета, искам да ви питам нещо!
Избрахме количка, но единственото ми колебание е, че няма опция за обръщане на дръжката така, че да гледам бебето.Иначе количката е мн добра, има дори кош за кола към нея.Вие какво ще кажете по въпроса?

# 204
  • Карлово
Момичета, искам да ви питам нещо!
Избрахме количка, но единственото ми колебание е, че няма опция за обръщане на дръжката така, че да гледам бебето.Иначе количката е мн добра, има дори кош за кола към нея.Вие какво ще кажете по въпроса?

хубаво е да има но пък ако всичко друго и е според твоите изисквания си струва да я вземеш
аз Пламен го возех все към мен защото имаше много любопитни погледи и го докосваха хора които не познавам когато спирахме някъде а така като беше към мен не смееха да го докоснат ... но това не би трябвало да е причина за теб
според мен я вземи

# 205
Гледам има линк към тема "За или против ваксините". Е, аз нямам намерение въобще да я чета, за да не си втълпявам глупости. Не смятам да излагам детето си на тези болести. И да, не искам да съм като циганите, които не ваксинират децата си, а именно от тях идват всички епидемии.

Ще дам пример само с една болест - заушката. Когато беше плъзнала епидемия, защото имаше невалидни ваксини. Е, моя мъж я хвана. Много треперехме после за репродуктивните му способности. Не искам да преживявам това и с детето си.

# 206
Здравейте коремчета,

много сте изписали. Не успях да изчета всичко, но ще отговоря на анкетата и после ще се върна да ви дочета  Simple Smile

1.Къде ще раждате? - най-вероятно в Селена, Пловдив, тъй като моят доктор изражда там

2. Ще се възползвате ли от опцията избор на лекар, акушерка или екип? - ами както вървят нещата да.

3. Бебето в стаята при мама или в бебешкото отделение (по време на престоя в родилния дом)? - Надявам се след секциото да се възстановя по-бързичко, за да може да си взема бебчо при мен.

4. Избрали ли сте педиатър?- още не ще говоря с мои познати, които са доволни от техните и ще видим.

5. За или против цялата рода да присъства на изписването на бебето? - по принцип съм твърдо против да се изсипят всички, но мен също няма кой да ме чуе. Понеже от страната на мъжа ми това ще е първото дете предполагам, че ще дойдат всички Smile

Валари аз мисля да кажа за секциото само на майка ми и мъжа ми |естествено|, за да може и двамата да са до мен в деня. На останалите не мисля да казвам предварително - когато всичко мине, ще кажем на останалите, т.е. майка ми и мъжа ми ще се обадят на роднини и приятели.

# 207
  • Пловдив
я кажи едно хубаво винце което последно си пила Simple Smile поне да му се насладя отдалеч  Simple Smile
Няма да кажа, да не ви дразня  Crazy

Видяхте ли, и при февруарките почна бебевалежът Simple Smile От днес им почват датичките за планирано секцио, а на една мама вече й е тръгнало бебчето нормално  Party Как лети времето Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 16:26 от Commelina

# 208
И аз искам да знам тези който ще са със секцио колко дни по рано от термина си ще го правят.АЗ тъй като ще имам момиченце много хора ми предлагат на 8 март аз не искам тогава моята сестра е родена на 8 март.Неможе да се зарадва на празника си.На 01.02 съм на преглед ще питам доктора колко най -рано може и въобще няма да чакам и ден от този който ми каже нямам търпение да си видя принцесата.Аз първия път преносех 8 дена и тогава се наложи да ме оперират и много се радвам, че сега няма да бъда всеки ден в очакване дали ще е днес или утре.

# 209
Ееех, и аз ги гледам другите теми и се вълнувам много.
А какво ще кажете за това, дето казаха по новините, че вит Д3 го няма на пазара. Леле, представяте ли си на тези мами, дето сега ще раждат какво им е. Ами ако няма слънце скоро?Как ще си го набавят витамина тези дечица!?

natali05225, нали по принцип секциото се прави 1-2 седмици преди термина. Аз така знам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт