Отговори
# 585
А Laughing Точно пишех честитката към Валари и тя се появи Hug
Валари радвам се, че си при нас и още няма изненада, нека си стоят на топличко още малките ни мишленца Praynig

# 586
  • София
Здравейте, момичета ! Много отдавна не съм писала, но не мога да не се включа да честитя радостта на Валари, защото си я знам от преди. Heart Eyes
Мила Валари, честит син с перфектни мерки! Hug Желая му безгрижно детство, да расте и хубавее и да радва много мама и тати! Бързо възстановяване, мила, и успех с кърменето!  bouquet

# 587
  • София
А така, фалшива тревога Laughing

# 588
  • Варна
Оффф, Валари, настръхна ми косата. Изчетох последните ти публикации за някакви индикации за раждане. И то на такова голямо бебе! smile3506 Ама как ни взе акъла това момиче. Радвам се, че сте още 2 в 1.

# 589
  • Пловдив
i na men mi se stori golqmo bebe 3,800 mesec predi termin. 4estno kazano, pomislih, 4e nqkoi se 6eguva  Crazy rano ni e o6te  Hug

Валари, o6te malko, mila  Hug 6te doide vreme za istinskite 4estitki  Simple Smile

# 590
 Joy Joy Joy

Много се смях  Mr. Green

Хайде честита рожба на valary. Така или иначе прославихме бебето в няколко теми   Flutter

Иначе бебчето е с перфектни мерки, браво. Иска ми се и моето да е така  Party

# 591
Еххх сладурче , перфектни мерки!!! Да й е живо и здраво бебенцето и бързи възстановяване на майката !!! Simple Smile
А ние нека още мааалко потърпим и 2 в 1 да си стоим  Praynig Hug
При един от тайните ни разговори с бебо , съм го предупредила да не се мъчи да излиза преди 12 февруари , защото няма да го пусна  Naughty Naughty Naughty

# 592
Лелееее, лягам да си поспя и изведнъж  - първо бебче в групата. Така на бързо се събудих от новината......Първата ми мисъл беше, че се започна, пък после, Валари, бебето, кучето...... Накрая, то било за друга Валари newsm08 Нека да и е честито!!!
Пък нашите бебета по-добре да почакат още малко  Hug

нека още мааалко потърпим и 2 в 1 да си стоим   Praynig Hug
Това ми прозвуча като заглавие на следващата ни темичка   Laughing

# 593
Еххххх, Валари, днес са ти горели ушите... толкова мами да говорят, да честитят....  Joy Голям майтап стана...ама честно да си кажа, и аз доста се развълнувах, че е започнало Simple Smile Но наистина има време и за нашите бебчета, сега трябва да са си по местата всичките, да си поседят още малко на топличко!

Иначе, честито на истинската мама, да й е живо и здраво бебчето!

Аз пък исках да ви питам нещо - чете ми се и днес разглеждам книги за отглеждането на бебето. Вие имате ли такива, ще съм благодарна ако споделите, особено мамчетата с опит? Кои книги бихте препоръчали, аз много искам да си взема някоя от тези за първата година на бебето седмица по седмица... имате ли мнение по въпроса? Simple Smile

# 594
Ох, какви смесени чувства нахлуха в мен! ooooh! Първо се зарадвах, а после ми светна червена лампичка, че е много рано за нашите бебета още и щях да питам спешно ли се е наложило раждането още в 8 месец. newsm09 Направо изтръпнах. Бебета-стойте по местата!!! Naughty

# 595
Привет, момичета!
Тая мама вестителка как ни раздвижи следобедно темата. Как да е, Валари пожелавам ти таково бебе! Hug А на другата мама valary – честито бебче и бързо възстановяване!  bouquet
Уф, едва преди малко успях да ви изчета!
Maiski3, все още тая надежди, че ще се завъртят бебоците за нормално раждане. Praynig
Бишкота, благодаря за пожеланията! Heart Eyes
Добре дошли на новите мами! Мисля, че съм ги добавила на първа страничка, ако съм пропуснала, нека пратят ЛС на общия профил или на мен Hug
Момичета, искате ли да пусна анкета за заглавие на следваща тема с чакащите заглавия?
Лъки
, много ми хареса детската! Пожелавам бърза адаптация на малчо!
Много сладки дрешки сте приготвили за изписването! И ние вчера взехме, купихме си и количка! По-късно ще ги кача в албумчето!
Нямам време за повече коментари, че трябва да се оправям да вземам детенце от градинка.

# 596

Валари има син  newsm44 newsm44 newsm44
На 25.01. се е родил със секцио, с перфектните мерки 3,800кг и 53см големият мъж Божидар  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
newsm09 newsm09 newsm09 newsm09
Има грешка нещо! Нали аз съм Валари  newsm78

Честито бебе Божидар на януарката Валари,да и е жив и здрав,а на нашата Валари да си стои още малко,аз така се развълнувах,а после  Joy Joy Joyголям смях smile3532 smile3532 smile3532

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 16:29 от migeio78

# 597
*sirma* , в миналата тема Commelina повдигна въпроса за книгите. Ето оттук можеш да погледнаш, ако си го пропуснала: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=553872.345

# 598

Аз пък исках да ви питам нещо - чете ми се и днес разглеждам книги за отглеждането на бебето. Вие имате ли такива, ще съм благодарна ако споделите, особено мамчетата с опит? Кои книги бихте препоръчали, аз много искам да си взема някоя от тези за първата година на бебето седмица по седмица... имате ли мнение по въпроса? Simple Smile

Аз имам книга на Др Спок за всички възрасти на детето, но много старомодна ми се вижда и не я препоръчвам на никой. Там все още се пише за повиване с пелени, пране на пелени и пр. Много е досадно и я оставих.

# 599
  • гр.София
 Simple Smile

Леле, ако знаете как изтръпнах, а на мен багажа ми за болницата още не е готов  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт