Преброяване онлайн

• 111 113
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 675
  • о`майна лунна нощ е
Чакам си паролата от сутринта. В mail.bg е пощата и уж не трябва да има проблем. Обаче - нъцки, достъп нямам все още.  Crossing Arms

# 676
На мен веднага ми даде парола, още в самата регистрация, не съм влизала в поща да я търся. Вече съм към края и нещо заби обаче, ето във форума си влизам, а преброяването зацикли-дали е от страницата им или какво. Какво става, ако не мога да го завърша, защото трябва да излизам-някой има ли идея-дали после мога пак със същата парола да вляза и ако забива така-егати губенето на време е това?
ААА, "отби се" компа. Приключих успешно-даде ми уникален номер. Това е, нали. Сега като дойде леличката, само й подавам този номер и приключваме?

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 16:13 от казабланка.

# 677
  • София
моята в абв дойде след около 3-4 часа. явно има наплив и се генерират по-бавно

# 678
Да, може да се влиза и излиза, да се оправя нещо, поне така четох в по-предните постове.

# 679
  • Русе/София
Когато въведа ЕГНто на 2 член на семейството и ми дава невалидно Егн.Защо ли?

# 680
на мен ми я даде веднага паролата, ри регистрацията, обаче накрая след като попълни всичко и получих уникалния преброителен номер излезна "разпечай номера за да го дадеш на преброителя, който ще те посети"  . Това какво значи? Някой пак ли ще идва да брои домакинството?

# 681
Казва-разпечатай или си запиши, аз лично просто си го преписах, като проверих 3 пъти, че е верен. Доколкото разбрах аз, като звънне преброителя на вратата, просто му диктуваш номера или му подаваш разпечатания лист със същия (ако си го разпечатал) и това е, за да може той да си отчете, че адреса е минат.

# 682
  • Paradise
....
И маман мина с електронния формуляр, но с друга регистрация, естествено.
......

Някак са пресилили нещата-аз имам 2 номера на един и същ имейл Whistling

предполагам, правиш разлика между електронен формуляр и мейл?

Когато дойде преброителят у вас, mani-mani, ще му дадеш този код. Той няма как да знае кой се е преброил онлайн, кой не.

# 683
  • София
аз да попитам, къде мога да видя, кога ще минат да вземат номерчето, з-то се налага да пътувам тоно след 10.02.11г.?

аз пак да си задам въпроса  Embarassed

# 684
аз да попитам, къде мога да видя, кога ще минат да вземат номерчето, з-то се налага да пътувам тоно след 10.02.11г.?

Няма как. Някои преброители може и да сложат бележка с график, но не е задължително.
Остави номерчето на някой комшия или на домоуправителя  Peace

# 685
Аз не вярвам да обявят както инкасаторката за студена вода: Днес....01.2011 г., Вашият адрес ще бъде посетен от преброител. Thinking

# 686
Още не съм се пробвала, но искам да питам тези, които вече са го направили, и се броят за едно домакинство, а две семейства, дали се отварят две анкетни карти за всяко семейство и ако е така, на двете места ли се попълва например: телевизор/1/, баня/1/, компютър .... ако в дома са по едно. Не знам дали се изразих правилно.

# 687
От статия в Днес.бг
Цитат
Електронната система не е достъпна от страни извън България.
И да искам да се преброя, няма начин! ooooh!

# 688
  • Страната на чудесата
....
И маман мина с електронния формуляр, но с друга регистрация, естествено.
......

Някак са пресилили нещата-аз имам 2 номера на един и същ имейл Whistling

предполагам, правиш разлика между електронен формуляр и мейл?

Когато дойде преброителят у вас, mani-mani, ще му дадеш този код. Той няма как да знае кой се е преброил онлайн, кой не.

Да, правя разлика естествено.Просто ми стана интересно как така трябва да имат различни мейли преброяваните, пък дават парола за електронния формуляр на един и същ мейл.Освен това ми се струва адски недомислено аз да се преброявам, но задължително съпругът ми да не попълва и той на свой ред формуляр-може пък да го направи и той днес, от работата си.И тогава какво?

# 689
 ketti няма как да отбелязваш бройката на телевизорите ,компютрите.....

Общи условия

Активация на акаунт