Преброяване онлайн

• 110 881
  • 2 404
  •   1
Отговори
# 810
Преброена  Mr. Green
Опитах се да напиша и двамата за глава на омакинството, НО не стана  Crossing Arms
Разочарована съм пък!

Изводът е, че в БГ семейството няма равнопоставеност!  Laughing

# 811
Хора, ама вие сериозно ли?  ooooh!
На всяка страница се пита по 3 пъти - пребройх се, да преброявам ли мъжа?

Явно нас мъжете никой не ни брои за нищо.
Аз пък, за всеки случай освен жената преброих и любовницата... За по-сигурно....

# 812
  • София
Хора, ама вие сериозно ли?  ooooh!

На всяка страница се пита по 3 пъти - пребройх се, да преброявам ли мъжа?
Ми преброите го още веднъж! Току виж сме станали 15 милиона!
Ами не четат инструкциите преди да пишат.  Grinning

Да, щото най-лесно да питаш у форума, нали?  Mr. Green

# 813
По интересното е, че съпрузи са преброили по 2 пъти семействата си и го разбират чак сега вечерта у дома на чаша вино  Wine Glass

# 814
По ТВ-то казаха, че има бутон за редакция, някъде в ляво, в дясно... Rolling Eyes Сигурно го има докато се попълва, щото като цъкнеш Край и няма такъв. Може ли някой в процес на попълване да сподели има ли такова "копче". Rolling Eyes

# 815
В процеса на попълване има, долу в ляво и е като линк, а не като бутон ..
След КРАЙ си е край няма такива възможности

# 816
  • София
По интересното е, че съпрузи са преброили по 2 пъти семействата си и го разбират чак сега вечерта у дома на чаша вино  Wine Glass

Има начин това да се засече от системата и да се коригира, най-малкото по ЕГН-тата, които ще се дублират.

По ТВ-то казаха, че има бутон за редакция, някъде в ляво, в дясно... Rolling Eyes Сигурно го има докато се попълва, щото като цъкнеш Край и няма такъв. Може ли някой в процес на попълване да сподели има ли такова "копче". Rolling Eyes

Има, да, точно от другата страна на Продължи - отляво е. Абе хора, вие не гледате ли наистина преди да питате? ooooh!

# 817
Хора, за глава на домакинството можете да напишете и баба си, ако живее у вас и искате..  Laughing Това е просто формалност, а и в крайна сметка роднинските връзки между преброяваните лица трябва да бъдат ориентирани спрямо един, иначе няма как да стане. 

# 818
Докато си пихме аперативчето със съпруга ми се преброихме. Много бързо стана.

# 819
  • София
Иска ми доход на детето (4г.), съответно нито една от възможните опции не е валидна. Или нещо не съм попълнила правилно и не мога да го видя или не знам?! Ако някой може да ме светне, ще съм благодарна  newsm78

# 820
Аз пък не мога да се свържа с тия от НСИ, за да им задам моето въпросче...при положение, че съм се преброила на постоянния си адрес, но отида на вилата, която е в друго населено място и мине преброител, дали ще е достатъчно да дам кода, който съм получила вече?! Thinking

# 821
Хора, за глава на домакинството можете да напишете и баба си, ако живее у вас и искате..  Laughing Това е просто формалност,

Не е формалност. Едно е да си глава на семейство, друго е да си мъж под чехъл... Не е все едно.
Ние с жената доста спорихме кой да е глава на семейството и накрая теглихме чоп - падна се на мен. Справедливостта възтържествува.

# 822
  • о`майна лунна нощ е
Иска ми доход на детето (4г.), съответно нито една от възможните опции не е валидна. Или нещо не съм попълнила правилно и не мога да го видя или не знам?! Ако някой може да ме светне, ще съм благодарна  newsm78

Ние попълнихме "издръжка от работещ в страната" и "семейни помощи и обезщетения" и прие отговора.

ПП - липсата ти в една друга тема се усеща, поне на мен ми липсваш там.

# 823
Хора, за глава на домакинството можете да напишете и баба си, ако живее у вас и искате..  Laughing Това е просто формалност,

Не е формалност. Едно е да си глава на семейство, друго е да си мъж под чехъл... Не е все едно.
Ние с жената доста спорихме кой да е глава на семейството и накрая теглихме чоп - падна се на мен. Справедливостта възтържествува.
За мен също е формалност  Peace

# 824
  • София
Аз пък не мога да се свържа с тия от НСИ, за да им задам моето въпросче...при положение, че съм се преброила на постоянния си адрес, но отида на вилата, която е в друго населено място и мине преброител, дали ще е достатъчно да дам кода, който съм получила вече?! Thinking

Кода трябва да го дадеш на преброителя, който ще мине на адреса, който си попълнила в преброителната карта. Остави го на домоуправител или комшия.

Общи условия

Активация на акаунт