Прахосмукачка Zelmer без воден филтър...

• 18 270
  • 92
  •   1
Отговори

Някой ползва ли този вид прахосмукачка http://www.technomarket.bg/products/09061793/zelmer-01z014-st-turbo

Ще съм много благодарна на отзиви и мнения!   bouquet

# 1
Имаме я абсолютно същата вкъщи-какво да ти кажа-чисти добре наистина,мощна,почти всеки ден я ползвам,засега нямам забележки освен една свързана с филтъра.Тя може да се ползва с контейнер и с торбички.Една година я ползвахме с контейнера и филтъра "отиде",а е почистван на всяко чистене.Оттогава слагам торбички и съм много доволна-слагам и хвърлям торбичката,няма го това чистене на филтъра което беше преди това
Успех в избора! Simple Smile

# 2
И ние имаме такава. Преди по-малко от месец я купихме и съм много доволна от нея. Чисти си екстра, турбочетката чисти супер добре килима. За филтъра мисля,че той всяка година се сменя, така четох някъде, но не бил много скъп.

# 3
Аз турбочетката още не съм я ползвала,а за филтъра на контейнера говориш нали?

# 4
Ами не знам за кой говоря, но четох, че всяка година трябвало да се сменят и били на цена от 6-7лв Crazy Аз преди да я купя питах дали предлагат резервни части, но момичето в Техномаркет беше крайно незаинтересовано да ми отговори. Аз ги пера при всяко чистене на контейнера, а другия не съм го прала до сега.

# 5
Да и аз така правех докато ползвах контейнера.Междудругото нови филтри специално за този модел има в Денси в студентски град.По другите-Техно..... нямаше филтри за този Зелмер Twisted Evil

# 6
 Twisted Evil нищо като дойде времето ще му мисля. А ти какви торбички си купуваш?

# 7
А да естествено Grinning,мисля,че нашия филтър го съсипахме ние,защото чистихме апартамента като се нанасяхме и явно се е набил със строителен прах което е пагубно за филтрите.Купувам хартиени такива за този модел-пак от Денси ги взехме,но може би ги има и на други места
Трябва да пробвам турбочетката Peace

# 8
Аз също мисля да си взема такава прахосмукачка заради турбочетката предимно.Ще се радвам и аз да видя още отзиви за нея.

# 9
Турбочетката е мн. добра. Аз специално заради един досаден килим я взех тази прахосмукачка и много се кефя на четката Mr. Green

# 10
  • София
Турбочетката е мн. добра. Аз специално заради един досаден килим я взех тази прахосмукачка и много се кефя на четката Mr. Green
И аз също. Имам я от 2 години и съм много доволна.
Искам да попитам къде се намира филтъра, който трябва да се сменя всяка година?
Като я купих и кучето/четката е заради него/ изяде упътването, та не  можах да разбера.  Embarassed
Иначе след ползване чистя де що видя филтроподобни неща по нея.

# 11
Много моля тези от вас които я ползват да ми отговорят - знаят ли каква е всмукателната й мощност, тъй като аз също съм се спряла на този модел, а искам да смуче зверски Simple Smile Ще бъда много благодарна, ако някой може да ми помогне!

# 12
Aisha,незнам кой точно трябва да се сменя всяка година,те мисля,че са общо 3.При нас даде проблем този на контейнера или по-точно ние този съсипахме

Krasi,незнам колко и е всмукателната мощност,ще трябва да проверя в упътването за употреба ако пише

# 13
И аз не знам колко е ама е мощничка. Не е от тея 420, мисля 380 ... абе не знам  Laughing Дърпа здраво. Само да кажа,че контейнера след всяко чистене си го мия със сапунче и четчица и чакам 1 ден да изсъхне и пак го ползвам. За контейнера си трябват грижи. Но голям плюс според мен е това, че може и с контейнер и с торбичка да се ползва.

# 14
аз също ползвам прахосмукачка на зелмер - перяща и съм доволна. чисти добре и въпреки, че след това мия контейнера не ми е проблем. не съм ползвал още торбички за да минават прашинките през вода. така по ми допада.
по принцип много мислех преди избора си и не съжелявам. Peace

Общи условия

Активация на акаунт