"Юни бавно наближава, а бебето шава ли, шава... " - тема 10

• 22 532
  • 718
  •   1
Отговори
# 585
Момичета толкова се радвам да се върна при вас...цяла седмица бях в Сф на изпити и за щастие всичко свърши,довиждане училище.Четох всичко,което писахте,но не можех да се включвам,че нямах кирилица там на пс..някакъв проблем имаше,ама и аз не знам...вече съм си вкъщи постоянно и ще ви пиша по-често ураааааа  Grinning
елдра,аз също се сещам за даги..последно чакаше резултати от амнио...уххх дано всичко с нея и бебе да е наред  Praynig
Писали сте за среднощното събуждане към 4ч. и аз се присъединявам,даже вече не се мъча да спя а си пускам филм или нещо на пс и обикновено след 2 часа вече заспивам.
За изследванията-микро ми взе предния път и още не знам резултати,а кръв един път 1ви триместър и скледващия път каза че пак.
Другата седмица съм и на 2 ФМ много искам да разбера пола на бебче вече....около мен всички предполагат и залагат  Grinning .. мойта приятелка одеве се обади,че сънувала,че ще е мома,а миналата година аз сънувах нейната един ден преди да иде на преглед иии познахх...иначе и малката Симонка е юнка,само че 2010...от нашта партия е  Laughing Laughing Laughing
А за усещането,също да си кажа,че преди няколко дена за първи път усетих истински ритник,даже и го видях ,не беше никакви пеперуди или нещо,а корема ми направо си мърдаше..много мило беше.Реших 1е от тогава натам ще усещам точно така,но....не..втори път не съм усещала крачета или ръчички де Simple Smile
За разбралите за мадамите,честито ви мамчета   bouquet

# 586
Здравейте!И аз се присъединявам към вашия юнски отбор Simple Smile
Казвам се Криси,на 26г.,гр. Ловеч,втора бременност,момченце,термин 08.06.Ще ми е приятно сред вас.
Аз все още ходя на работа,та ще съм по-редовна в следобедните часове! Hug

# 587
Мамчета, стискайте палци,утре съм на преглед.Преди около две седмици си напипах една бучица под мишницата и съм се притеснила жестоко.Не е твърда, нито болезнена, но ми минават какви ли не мисли през главата.Та реших да отида да ме видят.Понеже не могат да ме облъчват точно сега,ще ми правят нещо като видеозон на гърдите.Много съм се уплашила, дано да е от увеличаването на млечните жлези...направо не спирам да мисля за това. Cry

# 588
  • Sofia
Eldra, стискам палци всичко да е наред!!!  Hug

Дано Даги се появи скоро и то с хубави новини.

Мерси за успокоението, поразмърда се мъничко, ама не е както преди. Малко се шашкам заради това кръвоснабдяване, дето не било съвсем ок...

Вижте тази клиника каква готина галерия с бебенца има Simple Smile - http://www.mkkliniken.de/de/babygalerie/

# 589
ЕЛДРА, стискам палци притесненията ти да са напразни Praynig

ЧИН, да си починеш хубавооооооооо  Wink

ШУНКА, днес  отидох на работа, шефката ме овика, една клиентка ме изнерви и бебка също се изнерви ..., а до вчера, когато си седях вкъщи, беше толкова спокойна Simple Smile

Навсичкото отгоре аз и всичките ми близки и прители обърнахме няколко града в БГ да търсим PREGNACARE ...

# 590
  • София
Не съм много редовна в темата, но влизам да се похваля, че вчера за пръв път усетих бебока. Може да ме запишете в началото на темата с първа бременност и розови гащи Crazy Терминът ми е за 25 юни.

# 591
  • Sofia
Бразилка, честито! Simple Smile

Китикат - изводът е един - стой си вкъщи!  Mr. Green

# 592
Добро утро мили мами и бебчета!
Най-после успях да попрочета каквото съм изстървала.
  bouquet Поздравления за всички научили какви са бебеоците!
Ние ще си почакаме още до 7.02.Виждам,че сте писали за нощното будене и ставане.При мен е на около 40-50мин,тъкмо заспя и се будя от нужда за пиш,а после преди да се върна в леглото нужда за вода.Като сумнамбул съм по цяла нощ.

# 593
Добро утро.

Днес закуската от мен.
Прекрасен ден на всички Simple Smile   bouquet

# 594
  • Sofia
Добро утро! Много добра идея за закуска, ще ходя да си сваря едно яйце!  Simple Smile

# 595
Добро утро Simple Smile

chin ей това ми е любимата закуска Simple SmileМерси Simple Smile

TinaT ако ще ти стане по-добре и аз съм така.Заспивам в 21 най-късно,после се почва едно въртене,защото на ни една страна не МУ е удобно,само по гръб,а аз не понасям да спя по гръб.После се почва-вода,тоалетна,евентуално храна... и то става 6-6:30 и аз ставам Simple Smile

Мами,гледах в "На кафе" как редакторката на предаването Дани е родила.Даваха я пряко от Шейново.Раждала е секцио в понеделник и като я видях как се навежда и ходи без проблем и колко добре изглежда,вече не ме е толкова страх от идеята за секцио.Ама и бебката беше една кукла... Simple Smile

Много усмихнат ден Simple Smile

# 596
Добро утро!

Чин мерси за закуската!

Елдра дано всичко е наред! Praynig

Шунка много сладки тия бебета!

# 597
Момичета, за ставането до WC- пак в "На Кафе" гледах, че трябва да се ограничат течностите след 19ч. Бъбреците се товарели. Оптималното време за поемане на течности било 17-19ч.
Аз ставам до WC, но общо взето имам спокоен сън за сега и не се будя много. Възглавницата под корема или между краката също върши прекрасна работа за евентуални болки...
Моя мъж казва, че име ще и даде на тая възглавница- все пак всяка вечер съм спяла с нея.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 10:02 от chin

# 598
  • София
Добро утро и от мен Grinning

Аз до сега не съм имала проблеми с нощно ставане, за тоалетна ставах само в самото начало и в третия месец спрях. Сигурно защото не си лягам рано, а към 12 и спя непробудно до сутринта. Слагам си една възглавница на корема и една на кръста и ми е много удобно, защото, на която и страна да се завъртя - възглавница. Обмислям да си купя и специална за бременни, но не ми се дават 80 лв newsm78 Вода си пия и до преди да си легна, аз без вода не мога - жаба съм Laughing

Забравих да напиша, че усетих бебето, докато разглеждах снимки в нета на бебета. Явно ще е голяма ревнивка Joy

# 599
Това за течностите след 19ч не го знаех,аз точно след 19ч поемам най-много и то откакто съм бременна.Пия водата все едно съм някоя препила с алкохол и на следващия ден търся водааа.Ще я понамаля в късните часове.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт