Аз снощи от 1 до 3,30 не спах.Денис рева

Сега умувам на коя кухня да го записвам.Май за алергични деца ще е най-добре.Готвят без мляко десертите

И на мене ми едно такова слънчево от два дни,не мога да се нарадвам на хубавото време.Зимата я обичам и снега също,но като и мине времето да си заминава,не да се влачи до май месец 

ама му се размина,аз съм се засилила с 50, гледам че няма никой от ляво на колелото (има панаир) и си минавам,влизам в колелото и съм с предимство един и той тръгва, спрях до него,минава нашия- викам ти луд ли си бееееее,аз съм вика с предимство,алоооууу селянин такъв, да го бях блъснала поне да види кой е с предимство,така забих спирачки до главата му,
напече малко слънце и айде
още съм бясна 

.Нали той беше с непоносимост към лактозата.Освен това и готови пюрета не ядеше,само каши 
Пиши по-често!

и ми изписа 4 рецепти с лекарства
Август като ходих на уролог за цистита ми откриха в урината и пак пих лекарства, сега на другото място
Другата седмица чакам резултата от цитонамазката- дано е добре 

Защо ли си мисля, че в понеделник ще е твоя ден, сигурно защото познавам две прекрасни жени, родени на тази дата?! 
Дано няма много жертви, че чух за хиляди...
Да ти е жив и здрав синът и да те прави най-щастливата майка на света 
Много мъничко бебчето- 2200,че е доста преди термина,но ще порасне.Ох,колкото минава времето,повече ме е страх да започна всичко от начало с бременност,раждане,бебе
.аз съм се родила в 7мия месец и я виж каква съм станала 

Бебчо ще е 6+, остава само да видим кога ще благоволи да ни се покаже. 
Или са свикнали да ги тресе редовно или и аз незнам.....

дано се оправи