Юли 2006-98

• 36 720
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
А,Ронка зачезна някъде май.. Rolling Eyes Ронка Честито рожденник!

Аз снощи от 1 до 3,30 не спах.Денис  рева  Tired
Сега умувам на коя кухня да го записвам.Май за алергични деца ще е най-добре.Готвят без мляко десертите  Thinking

# 676
  • През девет земи в десета
Малииии,много празнуващи Hug Hug Hug

Бетта,да ти е жив и здрав малкия юнак  bouquet  bouquet  bouquet

Арлина честит имен ден на патерица ,жива и здрава да си!!!

Ронка,много поздрави на мъжлето ти,много да те слуша  Wink

Дю,честит рожден ден на сестричката ти  bouquet

Етко,честито ти диванче Hug И на мене ми едно такова слънчево от два дни,не мога да се нарадвам на хубавото време.Зимата я обичам и снега също,но като и мине времето да си заминава,не да се влачи до май месец  Whistling

Рени,аз моите деца не съм ги записвала никога на кухня и не знам какво да те посъветвам newsm78
Дали не е добре ти да си приготвяш на Дени храната,поне ще знаеш какво си сложила вътре ако направи някаква реакция.Докато го захраниш със всичко,пък после на кухня newsm78

# 677
Ронка,честит Ви рожденник!
Колко бързо лети времето ,да Ви е жив и здрав!  bouquet

Дю да ти е жива и здрава сестричката!  bouquet

Днес как трябваше да блъсна един "селянин" ooooh! ама му се размина,аз съм се засилила с 50, гледам че няма никой от ляво на колелото  (има панаир) и си минавам,влизам в колелото и съм с предимство един и той тръгва, спрях до него,минава нашия- викам ти луд ли си бееееее,аз съм вика с предимство,алоооууу селянин такъв, да го бях блъснала поне да види кой е с предимство,така забих спирачки до главата му, #Cussing outнапече малко слънце и айде #Crazy още съм бясна #2gunfire

Трябва да търся структура на образователната система в БГ,Германия, и таблица да правя,айде на Бг ще намеря,а на Германия ,немски ли трябва да знаааам bowuu

Бета кога е родила на 10 или на 11? newsm78

# 678
  • София
Със сигурност вече сте ни забравили,аз обаче вас не съм и ви чета от редовно по-редовно.За писане обаче не мога да се наканя и си я карам така само на четене.
Но сега поводът е такъв,че не мога да не се включа.

Бета,честит ви син.Пожелавам му да расте здрав и силен и да е такъв умник като кака си.
За съжаление обаче,не мога да видя снимката.

Ронка,честит празник и на твоето мъжле.Честито и на всички,които са празнували и празнуват тези дни.

# 679
  • Варна
Ели,във Фейса пише час на раждане 4.20ч.Значи на 11ти Peace

Дю,Честит Празник на сестричката ти!Да е жива и здрава!

Рени,аз не съм записвала Дити на кухня.сама му готвех Peace.Нали той беше с непоносимост към лактозата.Освен това и готови пюрета не ядеше,само каши Peace

Крис,не сме те забравили Hug Пиши по-често!

Чухте ли за заметресението в Япония?И цунами ги джаснало след това...Така я унищожаваме Майката  Земя..тъпкано ще ни се връща Tired

# 680
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ БОРИС НА ЩАСТЛИВИТЕ ЕЛИ,ЯНА и ТАТИ!

МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ВИ ЖЕЛАЯ!
МАЛКИЯ Е ПРОСТО ПРЕКРАСЕН-ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!

Ели-бързо възстановяване ти желая Hug!

# 681
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИН И НА СЕСТРИЧКАТА НА ДЮ   bouquet

# 682
  • София
И от мен честито на мъжа на Ронка и сестричката на Дю!Много весело изкарване!

И мен ме радва хубавото пролетно време,днес отидох да взема Влади от занималнята направо с неговото колело.На връщане караше като за световно из целия парк.Само да си сменя седалката и аз почвам.Друго си е хубаво,слънчево временце.

# 683
  • някъде
Честито бебче на Бетта! Да ви е жив и здрав малкия Борис, много късмет в живота му пожелавам!!! Hug  bouquet 
Бързо възстановяване на Бетта!  bouquet
Ронка, честит рожден ден на Калин, да ти е жив и здрав и много да ви обича! Hug
Дю, честит празник и на сестричката ти! Hug
Ети честито диванче, с кеф да го ползвате Wink

Аз си взех резултата от микробиологията- имам  е. коли ooooh! и ми изписа 4 рецепти с лекарства Crazy Август като ходих на уролог за цистита ми откриха в урината и пак пих лекарства, сега на другото място ooooh! Другата седмица чакам резултата от цитонамазката- дано е добре Praynig

Алекс ми е сополив, дано се разминем само с това Praynig

# 684
Дю, Ч.Р.Д. на сестричката ти! Здраве, щастие и късмет й желая!  bouquet
Ти нещо се позагуби, как сте вкъщи?

Крис,  Hug

Ети, със здраве и много любов да си ползвате диванчето!  Wink

Рени, и аз мнение за кухните нямам, много се навъдиха напоследък.
Четох във форума за една, в която основно с биопродукти готвят, ама хич не ми е струва вероятно. Thinking

Жоржи, ти тук ли си още... Joy Защо ли си мисля, че в понеделник ще е твоя ден, сигурно защото познавам две прекрасни жени, родени на тази дата?! Whistling

Сутринта гледах онлайн за земетресението, колко сме нищожни ние хората, Rolling Eyes само мечтите и идеалите са ни големи...и претенциите.  Горките хорица! Tired Дано няма много жертви, че чух за хиляди...

Диди,  Hug

Инджи, какво стана с инжекцията ти? Поставиха ли я?

# 685
ЧЕСТИТА РОЖБА НА БЕТА!!!!!
Да ти е живо и здраво бебчето,много послушно и на мама бързо възстановяване.
Честит имен ден на всички празнуващи днес!!!!!

# 686
Бета, честита ти рожба HugДа ти е жив и здрав синът и да те прави най-щастливата майка на света Praynig
И моята на-добра приятелка сутринта рано роди още една прекрасна малка госпожица Heart EyesМного мъничко бебчето- 2200,че е доста преди термина,но ще порасне.Ох,колкото минава времето,повече ме е страх да започна всичко от начало с бременност,раждане,бебе Sick

# 687
  • Варна
Честит Тодоровден!Да са живи и здрави празнуващите!

Тиция,Честита рожба на приятелката ти.да е жива и здрава бебка,ще  порастне Peace.аз съм се родила в 7мия месец и я виж каква съм станала Wink

Диди,ще се оправиш мила Hug
Нанни,да.много сме жалки на фона на Майката природа.И ние с иво вчера гледахме някаква Японска телевизия онлайн.направо се разтреперихме....нямам думи.днес продължава да ги тресе...
Благодаря ти за милите думи,сигурна съм че когато и да се роди бебето ще е 6+ Laughing

Аз вчера какво премеждие имах...Мани,мани.сутринта станах с болки в кръста и си викам,а ще раждам май.много ме болеше..взех Нош-па и легнах пак,после станах по леки бяха болките.и след това следобеда,както си седях,и като ме затресе,ама като лист треперех,побелях цялата,устата ми посиня... Shockedцялото тяло започна да ме боли,кръст,отпред матката ,абе всичко.Моите тъкмо бяха тръгнали за басеина,върнах ги да ме водят в болницата.Отивам в Майчин дом,не мога да си кажа името.не мога да се кача на магарето да ме прегледат.Имах Температура и пулс 121.бебето горкото,ще му се пръсне сърцето.Слава Богу,разкритие нямах и така..цяла нощ ме тресе,но слава Богу нямам температура вече.И си викам,егати простотията,цяла бременност с контракции изкарах,накрая да родя преждевременно от вирус или нещо подобно...

# 688
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  bouquet

Жоржетке, пази се душко, малко остана! Praynig Hug Бебчо ще е 6+, остава само да видим кога ще благоволи да ни се покаже. Heart Eyes

Аз такива състояния имах след раждането, събуждах се по нощите от треска, а на сутринта нищо. Shocked

Пак ли ги е тресло японците? Rolling Eyes Вчера гледах един репортаж на земетресението в един техен супермаркет. Всичко се клати, бутилки падат и се разливат, ония ми ти японци като се наредиха да държат стилажите....щях да падна. ooooh! Или са свикнали да ги тресе редовно или и аз незнам.....

# 689
  • някъде
Жоржи  Praynig Hug
Нанни и на мен ми направи впечатление, че много добре го понасят- сега дадоха майка на две деца отишла да си купи вода, но била свършила и се усмихваше /или поне на мен така ми се стори newsm78

Алекс днес има по-малко сополки и ми се струва, че се стичат назад, а и вече не са така прозрачни и като водичка....И гласът му пресипна малко и май гърлото леко почервеня... Правим постоянно инхалации с лайка, давам калции с вит Ц, ефизол, стодал, мазах с пулмекс... ooooh! дано се оправи Praynig

С Ронката какво става, някой знае ли? Писах и във Фейса, нищо, гледам и във форума не е писала отдавна и последно преди 2 дни е влизала:thinking:

Общи условия

Активация на акаунт