Юли 2006-98

• 37 279
  • 750
  •   1
Отговори
# 435

Говориш ми,за Хомеопатите семейството,нали?Хараламбиев и  жената не я помня,с различни фамилии са май.Ако са те,са в блока на Свекитата.И аз си мислех за тях.Хвалят ги много.Знам че и те са специализирали в Индия.Иска ми се да поговоря с нашата,ако трябва да минем пак на Първичен,да се видят нещата защо са така.Много държа на нея,от хиляди ситуации ме е спасявала. Peace

Да за тях говоря, т.е за нея. Пробвай се, може и да стане работата. Пък какво като сте по-далче, ето Иси от Варна хомеопат ползва Wink Нали има телефони. Иначе хареса ми тази жена, има подход към децата, внимателна е. Не съм със същите впечатления от Хаджиева, не ми допадна тя и това си е.  Naughty
Иначе мисля от тази ехинацея за деца над година на др. Тайс можеше да пиеш и клеева предполагам или инфлуцид. Гледай да се оправиш до раждането, че с кашлица и операция не си е работа Hug

# 436
Чайки Party Heart Eyes

Жоржи как с корите бре,аз кори на портокал лимон хвърлям,преди майка ми слагаше в кекс/ кора от портокал,и аз по едно време сушах за чай ама нали всички отрови били там пръскат ги с какво ли не да са трайни ooooh! Naughty хвърляй

А виж ако е от домашен лимон може и да не е пръскан,ама то не може без да се пръска там карантинния срок се гледа, майка ми има голям лимон да ви кажа каква разлика има във вкус във всичко в аромат....

# 437
Аз съм чувала, че ги мажат с парафин, за да издържат.
Абе бременлийките, няма ли да ни покажете тумбаците? Crazy, че скоро ще зараждате Wink
Личи си, че съм цял ден у дома, а? Flutter

# 438
Хора, кажете как се правят инхалации с Вентолин без той да попада в очите. Че нали все отнякъде излизат тея изпарения, има дупки маската? newsm78
Кикито вчера и днес много кашля и хрема има. Снощи направо му капеха сълзи от очите, но днес явно са се посгъстили сополките, защото почти нищо не тече, с Бейбивака изсмуквах 2 пъти по малко. Лошото е, че дойде педи и каза, че кашлицата не е само горе от сополите, а чува и малко хрипчета. Tired Но се въздържа от АБ, заради неговите чревни истории. Смени му сиропа, каза, че Fluditec-a за нея е по-добър от Флавамед и останалите с амброксол и да включа инхалации  Вентолин, но да му пазя очите. Rolling Eyes Хубавото е, че няма Т., но ако не се подобри или пък вдигне ще мине и той на АБ. Така ми се е свила душата, сега спи и диша по-учестено от обичайното. Дано подейства този Вентолин, че ще се гръмна. ooooh!
Цяла нощ е кашлял и отхрачвал.... изчезвам, че пак го чувам на бебефона.

# 439
Нани: горкото Sad
Питай Деси, тя ще знае. С вентолин не съм правила. Нямаш ли от Дани очила за плуване да му сложиш? Дано отървете антибиотика Hug Съветвам те да го преслушва всеки ден, че бързо се развиват тези вируси сега.

# 440
# 441
Арлина, ако и очила му сложа съвсем ще го откажа от инхалациите. Сега го примамвам с бонбони, кво да правя. Запушвам дупките и излиза отдолу парата, нали му е малко дълга маската. Правя ги на отворен проорец, дано не му навредя с нещо.

Много болнички има, гушки за всички! Hug Hug

Аз съм неадекватна и недоспала, а Яна днес има Р.Д., утре мислим със сестра ми да ги пускаме заедно на градина. Само да са здравички! Praynig

# 442
  • През девет земи в десета
Nanny,няма проблем,изпаренията,които отиват към очите са минимални,ако няма дразнене не се притеснявай Peace Другия вариант е евентуално да го помолиш да си държи 2-3 минутки очите затворени,ние с Цвети така действаме,но тя е много послушна.
Помисли също така,дали не можеш да залепиш от вътре на маската,откъм нослето,където излиза парата от тези дунапреннените ленти,които са за уплътняване.Ако нямаш може да се изрежат необходимите парченца от голяма гъба.Можеш да ги закрепваш със скоч временно при всяка инхалация.

Тя казава ли каква може да е причината?

Причината понякога може да е по-често да се ходи ...що все мисля конспиративно незнам ooooh! ooooh!

Joy Ели,що ли и аз си мисля така,сигурно защото сме от една порода или зодия,а може би има голяма доза истина Peace

# 443
Здравейте! Hug

Много болнички, бързо оздравяване.
И Кристиан ми е със сополи и кашля, и ми идва да се гръмна, само преди 3 седмици изпи поредния АБ. ooooh! Дано този път му се размине.

Ели, не знам защо, но и мен все на конспирация ми върви с тези хомеопати. Що ли им нямам вЕра изобщо не знам. Просто главата ми не може да проумее, как гранулка захар ще излекува дадена болести!? newsm78

Аз да ви кажа каква беля си навлякох с детокса. Tired Правих го 3 дни, като на третия ден следобеда ме заболяха бъбреците /поне така мисля, досега не са ме боляли и не знам дали са те. Но точно отзад където свършват ребрата.../ Много ми стана зле, свят ми се зави, Калин тъкмо си дойде от командировка и като ме видя щеше да ме изрита от вкъщи с моите непрестанни диети и гладуване. В събота болката стана още по-силна, а нощта вече беше непоносима. В неделя вече бях по-добре, а от вчера съм пушка. Лекари не съм търсила, защото тръгнали по доктори край няма... Та така, спирам и с детокси и хомеопати и всичко. Нали хомеопат го е измислил пустия му детокс...и докъде се докарах.

Днес излязох малко на разходка до някой и друг магазин, купих си 2 панталона и 1 блузе. Като съм с 1 номер по-малко...поне има файда целия глад и болката... Mr. Green

Ема е на училище последна седмица, после 2 седмици вканция. Искам да ви кажа, че ако времето не се оправи ще полудея. Crazy

Ей тумбачета, хванете и покажете по някоя актуална снимка, че направо сте за мъмрене. Naughty

# 444
Хора, кажете как се правят инхалации с Вентолин без той да попада в очите. Че нали все отнякъде излизат тея изпарения, има дупки маската? newsm78
ние преди да направим инхалацията с Вентолин първо си поиграхме на майстори и слагахме такива очила http://www.indtrade.bg/pics/356.jpg подобни и после по време на самата инхалация също си стоеше с тях. Дори сега без инхалации му е интересно и си играе на майстор.Такива очила наскоро гледах в магазин за 1лв.
Пък какво като сте по-далче, ето Иси от Варна хомеопат ползва Wink
ползвах  Peace. От както Иван е безработен нямаме пари да и плащаме таксите. А и отделно леко се разочаровах ,но здраве да е.Миме моя приятелка води децата при д-р Капинчева и е страшно доволна. Дори ме викаше и ние да ходим ,но за сега се въздържам.
На всички болнички една голяма оздравителна   love001

# 445
Ронкааа..Шамари моме хубаво.Как може да прави такива неща при условие,че и две деца гледаш почти сама..Аз дълго се въздържах от коментаи предвид мамите фенки на Дюкян, но мой познат беше до скоро шеф на вътрешно отделение в Окръжна и още като се появи тази диета ми каза,че естеството би следвало да оди до проблеми с бъбреците,а в последствие ми каза,че отделението е пълно"С малоумни Дюкянки"..Така,че по-добре някой килограм горе,отколкото тежко болна,заради суета..По повод това,аз от няколко дена се опитвам да се храня най-късно в 19, тъй като по-късно почти не се игарят мазнините,но да видим дали ще удържа
Да оздравяват всички болни дечица

# 446
Тиция: много силни думи. Като спазваща преди време Дюканския режим и свалила чрез него 10 кг, не се имам за ''малоумна'', да ти кажа. Проблеми с бъбреците не съм си навлякла слава богу.  Praynig  Ако се спазва, както е описано не би трябвало да води до здравословни проблеми. Важното при тази диета да се пие много вода. Та сега отново се опитвам да се храня почти така, започвах да свалям и надявам се скоро да вляза във форма, защото ми тежи и не се чувствам добре, а не от суета.  Нямам само ''някой килограм отгоре'', доста повече са. Има хора свалили по 30-тина килограма и си мисля, че за повече от тях това е по-добър вариант, отколкото да тежат 100 килограма, да се хранят нездравословно с куп боклуци и да имат много болести. Всеки сам си решава как да се храни, каква диета да спазва и на никого не му е приятно за това, че иска да се чувства добре в кожата си да го наричат ''малоумен''!

Лора пак ми вдигна 39, Зоя и тя топла и я заболя ухо Tired Мрън!

# 447
  • София
Арлина-милите ти дечица!Измъчиха се и те,и ти.Дано скоро им мине.Зоя май много боледува в тази детска градина,болни ли ги водят там какво?

Аз започвах Дюкан 3 пъти и трите пъти получавах бъбречни кризи.Всеки организъм си е различен,един се товари от едно,друг от друго.Всеки си знае организма и си преценява.

Ронка
-верно си за бой!Да беше припаднала сама с двете деца,а мъжа ти да го няма щеше да я втасаш.По-добре да си правиш упражнения,докато малкия спи и Ема е на занималня.Или си вземи уред някакъв.Хем ще избиваш нерви там Mr. Green,хем ще се чувстваш заредена.Дано малкия се подобри.

Влади е здрав като скала,изобщо не боледува тоя малкия-като баща си е.Ама в занималнята са малка група и то до обяд,и гледам не ги водят болни,за което се радвам.Утре пътуваме до Пловдив да видим какво ще ни кажат.Тази вечер пак го боля зверски зъба,вече и Станислав е съгласен за пълната упойка,не можем да го гледаме как се мъчи.Ели-ако си свободна да се видим,да се запознаем лично?Ние ще ходим до клиника на Централния парк до някакви фонтани.Ако си свободна пиши ми мобилния си на лични Peace.

# 448
Горките дечица,скоро да оздравяват.  Hug
Арлина с 2 болни деца не ти е лесно..
Кико дано се размне с АБ.

Наш Денис се изрина ама многооо.Незнам вече какво да го правя.Пием по схема пак едни хомеопатични,но нямаме друг избор.Телцето му се изчисти,но лицето ту отихва,ту се изрива наново.
Не е от храна,защото обривите са кръгли,това са лишеи.Незнам вече..Не мога да го държа на диета,голоям е вече.Иска да яде като нашите храни.Иска си и като не му дадем и реве.Горкото измъчи се.Гледам да му ги въвеждам поетапно храните,но с тези лекарства не мога да рабера от какво се изрива.  Tired Уморих се вече,захранвам и това е.Ще огранича мляко,яйца,свинско и подобни алергени,но друго не ми идва наум..

# 449
  • някъде
Рени да не е от прах за пране? Алекс ми се беше обринал целия от един силен прах... newsm78
Нанни дано ви се размине антибиотика, но ако има хрипове по-добре не чакай много, че ние октомври така чакахме и накрая и снимка правихме и пак антибиотик пи ooooh!
Арлина и вие бързо да оздравявате Hug
Ронка, Ивка и на вас да ви се размине Praynig
Дидито успех със зъбките Praynig
Иси какво става с работата, как се издържате? Sad
бременлийките да стискат още малко Hug
Але си е вкъщи, че нещо му потече в неделя нослето, а и с тези 30см сняг ми е трудно да го водя на градина Crazy

Общи условия

Активация на акаунт