Говориш ми,за Хомеопатите семейството,нали?Хараламбиев и жената не я помня,с различни фамилии са май.Ако са те,са в блока на Свекитата.И аз си мислех за тях.Хвалят ги много.Знам че и те са специализирали в Индия.Иска ми се да поговоря с нашата,ако трябва да минем пак на Първичен,да се видят нещата защо са така.Много държа на нея,от хиляди ситуации ме е спасявала.

Да за тях говоря, т.е за нея. Пробвай се, може и да стане работата. Пък какво като сте по-далче, ето Иси от Варна хомеопат ползва
Нали има телефони. Иначе хареса ми тази жена, има подход към децата, внимателна е. Не съм със същите впечатления от Хаджиева, не ми допадна тя и това си е. 
Иначе мисля от тази ехинацея за деца над година на др. Тайс можеше да пиеш и клеева предполагам или инфлуцид. Гледай да се оправиш до раждането, че с кашлица и операция не си е работа

, че скоро ще зараждате

Но се въздържа от АБ, заради неговите чревни истории. Смени му сиропа, каза, че Fluditec-a за нея е по-добър от Флавамед и останалите с амброксол и да включа инхалации Вентолин, но да му пазя очите. 
Ели,що ли и аз си мисля така,сигурно защото сме от една порода или зодия,а може би има голяма доза истина