И аз чакам снимки на коремчета

Нани как е Кико има ли Т?
дидито чакаме да пишеш как е минало в Плд.

но и аз не бих гладувала казах вече,но ако имам да свалям 30 кг ще се замисля,или фитнес и някаква диета но чак пълен глад не,между другото незнам какво повелява Дюкан глад ли какво ,всеки си знае 
аз съм забравила,ако си го водила...да изпишат нещо да се маже да отшуми пък лятото отсамосебе си ще мине на въздух,и за диета какво да изключиш трябва да има примерни 

Ели,що ли и аз си мисля така,сигурно защото сме от една порода или зодия,а може би има голяма доза истина 

абе всичко е конкуренция и за пари 

http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=935
Според мен трябва първо тези неща да спреш - силни алергени са и нищо чудно от тях да са лишеите
Много ме е страх, Жоро вика да не чакам, а да ходя за АБ. Ще се побъркам! Този вентолин четох, че е за астматична бронхиална астма, да отпусне мускулатурата при спазъм, той спазми няма, а отхрачва. За какво му е, незнам.

Прави си инхалациите и отлагай доколкото можеш,ако се притесняваш толкова води го на слушалки и така.. 

гадна работа е,нали се чистят Токсините,всичко заминава с урината,и сигурно за това така е станало
Пази се,моля те 
Нашето старо Хоми и си поговорихме и се разбрахме.Утре ще отида да се видим.Отчитам мои грешки,смятах че постъпвам правилно,но сега разбирам че съм грешала..всяко Зло за добро 
Фенистила го има този ефект,на сънливост.Много е гадно,като дрогирано е детето.Ние преди да започнем с Хомеопатията го пихме,и Ериус пихме и още едно друго,то пък още по зле...
Много отдавна давахме Вентолин,може би преди почти 4 години.направо незнам какво да кажа,и аз си мисля че е при спазми,... 
.Какво е туй чудо,направо незнам

Написала съм, видно от кавичките, цитат от лекар,а не мое мнение още повече,че не използвам такива думи..Както и да е,все пак ясно си заставам на позицията,че диетите са твърде крайна мярка и не случайно цял свят ги отрича..По-добре е ранна вечеря,балансирано хранене и движение..Аз като се стопли освен за извън града автомобил не използвам и вървя само пеша и за месец ставам към 48-49 килограма без никакви ограничения..Сега обаче като нямам как да бъда видна пешеходка и съм почти 53 се налага да въртя колелото,а така мразяяяяяяяяяяяя 
Препоръчани теми