Юли 2006-98

• 37 277
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Диди не е бе душа от праха,сега ползвам бебешки течен които не мирише почти на нищо.Освен това телцето се изчисти,няма там лишеи.Само личицето се изрива.  Tired

И аз чакам снимки на коремчета  Whistling

Нани как е Кико има ли Т?

дидито чакаме да пишеш как е минало  в Плд.

# 451
Ееее Дидито,сетих се коя е клиниката ама освен да отида и да чакам отпред да те мерна хихихи,днес съм и на лекции оставих малката със свито сърце, не кашля вече така ,ама е прясна прясна дано не се доразболеее ,аз се надявам на този имуностимулатор дано върши работа Rolling Eyes Whistling Whistling

Ронка тъкмо щях да ти казвам една позната ,аз съм казвала май де,тя си е много пощенлива ама се реши и след 18 ч нищо не хапва, как свали кила невярвах и то в 17,30 си хапваше примерно палачинка и се доядЕ ,но след 18 не,и сваля топи се,иска и движение,не гладувай вече  Praynig
 И аз ако не ям 1 ден съм припаднала, никви сокове и чайове не биха ме спасили от зверски глад и ще убия някой ,а пък в престъпления не искам да се вкарвам затва си ям Crazy

Арлинка ,Тиция го е сложила в кавички и си личи че не са нейни думи,погледни не се обиждай  Heart Eyes  но и аз не бих гладувала казах вече,но ако имам да свалям 30 кг ще се замисля,или фитнес и някаква диета но чак пълен глад не,между другото незнам какво повелява Дюкан глад ли какво ,всеки си знае ooooh!

Рени ти води ли го при "класически "нехомеопат- а кожен лекар newsm78 аз съм забравила,ако си го водила...да изпишат нещо да се маже да отшуми пък лятото отсамосебе си ще мине на въздух,и за диета какво да изключиш трябва да има примерни newsm78

# 452

Тя казава ли каква може да е причината?

Причината понякога може да е по-често да се ходи ...що все мисля конспиративно незнам ooooh! ooooh!

Joy Ели,що ли и аз си мисля така,сигурно защото сме от една порода или зодия,а може би има голяма доза истина Peace

Здравейте! Hug

Ели, не знам защо, но и мен все на конспирация ми върви с тези хомеопати. Що ли им нямам вЕра изобщо не знам. Просто главата ми не може да проумее, как гранулка захар ще излекува дадена болести!? newsm78

Има някаква конспирация,и защо класическите отричат боаронските като те си вършат също работа,за да ходиш на интервюта,аз например от "бучка захар " от тези зрънца на боарон съм доволна за себе си и за Юл, в някои отношения newsm78   абе всичко е конкуренция и за пари ooooh!

# 453
  • София
 Hug
Снощи го тъпках с ехинацея, енгистол, чайове, мазах краката с мас, инхалация с физиологичен разтвор. Сутринта поне няма хрема. Преди градина повторихме всичко и се надявам да успеем, да го прескочим този път  Praynig

Ох, пак болни дечица, ужас  Tired

Ронка, внимавай много с диетите и всичко. Момичетата са те посъветвали, намери си друг режим, балансиран, ти спортуваш с количката по улиците, ще ги смъкнеш килограмите, но сама знаеш, не можеш да си позволиш да боледуваш  Hug
То и аз напоследък съм все на някакви диети, та и моят Калин мрънка, като се оплача, че нещо не ми е добре, ама много качих за 2-3 месеца 6-7-8кг.  Tired

# 454
Ели водих го при дерматолог,каза да пием Фенистил и мазахме един крем с невен.Ноо от нямаше повлияване.От капките трябваше да няма сърбеж,но само го успиваха и нищо,лишеите продължаваха да се разпространяват.
И кортизон съм пробвала,но не чист а смесен с билков крем.На 2 лишея само за да пробвам,изчезнаха,но след 3-4 дни пак се появиха.Приключих с традиционната медицина!

Тези диети при някой имат ефект.Леля ми също я боляха бъбреците.
Аз неща и да чуя ни детокс,ни нищо.Ям целодневно,пък съм право черво и нищо не трупам.С тва съвсем ще изчезна..

# 455
Рени ,това чела ли си,виж какво препоръчва  д-р Михайлов Whistlinghttp://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=935

# 456
Ели,да чела съм ги,диетата сме я правели няма ефект.Тези хомеопатичните не съм ги пробвала.
Пробвала съм обаче едно друго х.лек. за лишеи и сърбеж,нямаше ефект,затова сме на класик в момента.Вярвам че ще се справим,още повече че идва лято.Аз очаквах с едно лекарство и за месец да се изчистим и край.Да ама не,пак се появяват гадините  Crossing Arms

# 457
Ще огранича мляко,яйца,свинско и подобни алергени,но друго не ми идва наум..

На 9м според мен е много малък за яйца и мляко (ако е прясно), че и свинкси. Peace Според мен трябва първо тези неща да спреш - силни алергени са и нищо чудно от тях да са лишеите Rolling Eyes

# 458
Ирка не му давам такива,просто казах че трябва да ги избягвам заради дерматитът..

# 459
Renito, Няма Т. Кико. Досега бесня, гонихме се, скачаше и през цялото време веднъж не се изкашля. Но докато спи кашля.  Tired Много ме е страх, Жоро вика да не чакам, а да ходя за АБ. Ще се побъркам! Този вентолин четох, че е за астматична бронхиална астма, да отпусне мускулатурата при спазъм, той спазми няма, а отхрачва. За какво му е, незнам.  ooooh! Cry

На всичкото отгоре Дани сутринта пак рева в градината нищо, че беше с Яна. Тя си влезе, седна си на столчето, нали е стара пушка, ама той ме намери и рев. Как не излязох по-рано!

# 460
Нани,имам една приятелка,бебокът и беше с хрипове,без Т ,пи вентолин 4-5 дни по 3мл ако не се лъжа и само това,преди и след това хомеопатия.Щом няма Т Кико изчакай,не съм лекар,но без Т не бих дала АБ.  Thinking Прави си инхалациите и отлагай доколкото можеш,ако се притесняваш толкова води го на слушалки и така..

# 461
Мда, Нани, води го да го слушат всеки ден най-добре. Hug

Рени: все си мисля, че ако намерите от старите дерматолози някой да ви изпише от тези бърканите в аптеката кремчета ще си решите проблема Thinking

# 462
  • Варна
Симпатяги,минавам само да се обадя Hug

Ща кача снимки,обещавам Peace

Ронка,направо лошо ми стана като те прочетох.Аз съм с Болни бъбреци и знам как болят Tiredгадна работа е,нали се чистят Токсините,всичко заминава с урината,и сигурно за това така е станало  Hug Пази се,моля те Praynig

Аз пък се обадих на  HugНашето старо Хоми и си поговорихме и се разбрахме.Утре ще отида да се видим.Отчитам мои грешки,смятах че постъпвам правилно,но сега разбирам че съм грешала..всяко Зло за добро Peace

Миличката ми Рени,много съжалявам за Денито.Но ще се оправи детенце,прегръщам те HugФенистила го има този ефект,на сънливост.Много е гадно,като дрогирано е детето.Ние преди да започнем с Хомеопатията го пихме,и Ериус пихме и още едно друго,то пък още по зле...

Нанни, Hug Hug HugМного отдавна давахме Вентолин,може би преди почти 4 години.направо незнам какво да кажа,и аз си мисля че е при спазми,... Thinking

Момичета,много ми се спи..като мечка съм направо.само да седна някъде и заспивам Tired.Какво е туй чудо,направо незнам ooooh!

# 463
Да, ще го водя утре пак да го преслуша. Днес ми се струва по-жизнен, дано да върви към оправяне. Промивам яко нослето, въпреки че сополки вече не излизат дори и с Бейбивака + инхалации и Флудитека, надявам се да ги изкара тия секрети.

Аз незнам как ще я търпя у- лката на Дани. Днес сестра ми завежда за 1-ви път Яна и пак никакво отношение. Нали все бърза и сега така:" Имате ли въпроси, че е време за закуска". Е, нали лелката е с тях, как да нямат въпроси, като незнаят в чий ръце я оставят, нито телефони са й дали, нито им каза къде да й оставят дрешките....пълен унес ви казвам. Да не говорим, че въобще не попита нищо за детето, нито здравей й каза. Просто усещам, че ще се караме, това не може да остане така, това не е педагог за мен. Ако трябва и до директорката ще стигна.

Жоржи,  Hug
Ренито, хайде да му минават вече тези лишеи. Измъчихте се! Hug
Арлина, оздравявайте бързичко! Hug

# 464
Не съм искала да обидя никого,още повече ,че Ронката ми е близка дружка Heart EyesНаписала съм, видно от кавичките, цитат от лекар,а не мое мнение още повече,че не използвам такива думи..Както и да е,все пак ясно си заставам на позицията,че диетите са твърде крайна мярка и не случайно цял свят ги отрича..По-добре е ранна вечеря,балансирано  хранене и движение..Аз като се стопли освен за извън града автомобил не използвам и вървя само пеша и за месец ставам към 48-49 килограма без никакви ограничения..Сега обаче като нямам как да бъда видна пешеходка и съм почти 53 се налага да въртя колелото,а така мразяяяяяяяяяяяя Sick
Ренка,и аз мисля,че Дени алергизиран..Във Варна има страхотна дерматоложка,която преди години ми оправи лицето,после на Алекс екземата и на още народ,който съм завела е помогнала..Ако искаш координати,ще ти ги дам... Hug

Общи условия

Активация на акаунт